Κύριε Μητσοτάκη ποιά είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας ?

1. Η Υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ μας είπε ότι πλέον δεν επιτρέπεται η εξαγωγή φυσικού Αερίου και των Υδρογονανθράκων , και οι ΗΠΑ γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την Ευρώπη , ακόμη η ισοτιμία Ευρώ – Δολαρίου είναι η χειρότερη από το 2002 , και εδώ μπαίνει το ερώτημα ποιός Κερδίζει , ποιος χάνει ?

2. Οι Ευρωπαίοι Ηγέτες τρέχουν δεξια – αριστερά να εξασφαλίσουν προϊόντα υδρογονανθράκων και τρώνε πόρτα .

3. Όλες οι χώρες της Ευρώπης βάζουν σε λειτουργία τα εργοστάσια παραγωγής ρεύματος με άνθρακα και εδώ στην Ελλάδα κάνουμε τώρα διαγωνισμούς προκειμένου να προβούν στην εξόρυξη Λιγνίτη , ενώ γνωρίζετε ότι είναι αδύνατον να καλυφθούν οι ανάγκες λόγω τεχνικών προβλημάτων .

4. Κάνετε διαγωνισμούς προκειμένου να λειτουργήση στην Κοζάνη πάρκο Φωτοβολταϊκών το οποίο θα είναι έτοιμο σε κάτι χρόνια .

5. Πριν λίγο καιρό είχατε πει ότι δεν θα κάνετε το Αιγαίο Κόλπο του Μεξικού για την εξόρυξη Υδρογονανθράκων , τώρα τι λέτε ?

6. Βλέπετε ότι η Κύπρος προχωρά στην εξόρυξη Υδρογονανθράκων και η Ελλάδα κοιτάζει την Κύπρο με τα Κιάλια .

7. Βγαίνει σήμερα ο Κολλητός σας (Γεραπετρίτης )
και ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι θα πρέπει να αλλάξει ο εκλογικός νόμος έτσι να αποφύγουμε Κυβερνήσεις συνεργασίας , έτσι ώστε να κυβερνήσει η Ν.Δ διότι άλλως η Ελλάδα θα χαθεί , διότι δεν υπάρχουν άλλοι να κυβερνήσουν μόνο η παράταξη της Ν.Δ υπάρχει και από εκεί και πέρα το χάος . ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

8. Σαν χώρα έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι σας φτύνουν και εσείς νομίζετε ότι βρέχει . Η Αλαζονεία σας , η Υποκρισία σας , τα ψεύδος σας πλέον όχι μόνο δεν έχουν όρια αλλά ταξιδεύουν με ταχύτητα φωτός στο διάστημα και σε λίγο θα φτάσουν στον πιο απομακρυσμένο πλανήτη του Ηλιακού μας συστήματος .

9. Γιατί Κ. Μητσοτάκη από τις 193 χώρες του ΟΗΕ μόνο οι 55 ψήφισαν εναντίον της Ρωσίας ? ποιές ήταν αυτές ? κυρίως της Ευρώπης με τους πιο Ηλίθιους , Ανίκανους , και Οσφυοκάμπτες ηγέτες .
Μεταξύ αυτών είσασταν και εσείς Κύριε ΜΗτσοτάκη ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .

10 . Και τέλος με χτυπήματα στην πλάτη και λόγια ότι είσαι μοναδικός ηγέτης παγκοσμίως που ενδιαφέρεσαι για την Πράσινη Ενέργεια από τον Τζον Κέρι ο λαός όχι μόνο δεν χορταίνει αλλά όταν δεν θα έχει να πληρώσει το ρεύμα , την Θέρμανση , και τα υπόλοιπα έξοδα τότε η ΜΟΥΤΖΑ θα πηγαίνει σύννεφο και εσύ θα νομίζεις ότι σε χειροκροτάνε .

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »