Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι αποφασισμένος να πολεμήσει «μέχρις ενός» ενάντια στους Δημοκρατικούς, τις εταιρείες τεχνολογίας και του «βαθέως κράτους» που οργάνωσαν την εκτεταμένη νοθεία στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, καλώντας εχθές τους Αμερικανούς να αντισταθούν με πορεία στην Ουάσιγκτον όταν το Κογκρέσο θα συνεδριάζει να αναγνωρίσει τον Τζο Μπάιντεν ως πρόεδρο στις 06 Ιανουαρίου του 2021.

Στην διαμαρτυρία αναμένεται να προσέλθουν περίπου 10 εκατομμύρια πολίτες(!), κάτι που αν συμβεί θα είναι μία από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών.

Σε ένα tweet νωρίς το Σάββατο το πρωί, ο Τραμπ κάλεσε τους Αμερικανούς να συγκεντρωθούν για μια μεγάλη διαμαρτυρία στην Ουάσινγκτον στις 6 Ιανουαρίου, την ημέρα που θα συνέλθει το Κογκρέσο για να αποδεχτεί τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών.

Peter Navarro releases 36-page report alleging election fraud ‘more than sufficient’ to swing victory to Trump https://t.co/D8KrMHnFdK. A great report by Peter. Statistically impossible to have lost the 2020 Election. Big protest in D.C. on January 6th. Be there, will be wild!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 19, 2020
«Ο Peter Navarro δημοσίσευσε έκθεση 36 σελίδων που ισχυρίζεται ότι οι εκλογικές απάτες «είναι περισσότερο από αρκετές» για να μεταφέρουν τη νίκη στον Trump. Μια υπέροχη έκθεση του Peter. Στατιστικά αδύνατο να έχασε τις εκλογές του 2020. Μεγάλη διαμαρτυρία στο D.C. στις 6 Ιανουαρίου. Να είστε όλοι εκεί, θα είναι φοβερό»! έγραψε ο Τράμπ.

Μάλιστα τόσο το Πεντάγωνο όσο και η κοινότητα μυστικών πληροφοριών συνεχίζουν να συνδράμουν στις προσπάθειες της κυβέρνησης Τραμπ να αποδείξει την εκτεταμένη και καλά συντονισμένη νοθεία που έγινε στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, με σκοπό να βγει πρόεδρος ο εμφανώς ακατάλληλος και με μειωμένη πνευματική αντίληψη Τζο Μπάιντεν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »