θερμές ευχές για ένα ευτυχισμένο 2023! απο το sfairika.gr

Πρεπει να σκεφτεις πια μονος σου ποσο βολικο ειναι εδω και 5 χρονια αυτοι που σε “αφυπνιζουν” με ολα οσα σου εκρυβαν εδω και αιωνες να ειναι Ενας προεδρος και στην συνεχεια δυο δισεκατομμυριουχοι , με αυτο τον τροπο δεν θα ακουσεις ποτε ξανα κανεναν φτωχο με γνωση να σου ξαναπει καποιο μυστικο και ετσι τα μυστικα θα μενουν εκει που επρεπε παντα να ειναι ,ελεγμενα και φυλαγμενα με απολυτη ασφαλεια !

Ειναι πιο ελενξιμα τα πραγματα ετσι ..πιστεψε με !… Τους πηρε μερικα χρονια να βρουν την λυση σε ενα τεραστιο προβλημα που ειχε προκυψει , αντεγραψαν , μιμηθηκαν και χτυπησαν με τα ιδια τα οπλα οπως παντα , μιντια που διαφημιζουν αυτο που ψαχνεις …αλλα οχι μεχρι εκει που πραγματικα θα επρεπε να ψαχνεις , φτανει να καλυφθει το κενο και να τραβηχθει το ματι απο αλλου !

Τωρα ξανα ακους απο την αρχη αυτα που για δεκαετιες υπαρχουν και γνωριζεις, αλλα τα λενε καποιοι που εχουν ιδιαιτερο αμπαλαζ για να μην μπορει καποιος ευκολα να σκεφθει κατι αλλο η κατι διαφορετικο απο το περυτιλιγμα !

Δεν ακους ομως πια αυτα που κανεις δεν μπορει να αντιγραψει και αυτο ειναι το πιο σημαντικο …αυτος ηταν ο πιο εξυπνος τροπος φιμωσης , το παλιο καλο ρητο ..στην αρχη σε κοροιδευουν μετα σε λοιδωρουν και μετα……απλα τελειωνει η πιστα δεν νικας πια !

Καλο δρομο ευχομαι σε ολους τους ερευνητες της Αληθειας , καλη υπομονη και μεγαλη φωτιση στο νεο χρονο ωστε να μπορεσουν να περασουν της σειρηνες με της λιγοτερες απωλειες ..!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »