«Είναι ειρωνικό να λέει κάποιος ότι τα εμβόλια σκοτώνουν κόσμο»

Μια «θερμή» υποδοχή επιφύλασσαν στον Μπιλ Γκέιτς οι Καναδοί πολίτες οι οποίοι διαφωνούν με τον μαζικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. 

Ο Μ.Γκέιτς μίλησε στο συνέδριο TED2022 στο Βανκούβερ του Καναδά και έξω από το χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν αρκετοί πολίτες οι οποίοι τον αποδοκίμασαν.

Αυτό έκανε έξαλλο απ’ ότι φαίνεται τον δισεκατομμυριούχο συνιδιοκτήτη της Microsoft, ο οποίος υποστήριξε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι «τρελοί»!

Ο Γκέιτς είπε ότι «Το Ίδρυμα Γκέιτς ασχολείται πολύ με τα εμβόλια, την εφεύρεση νέων εμβολίων και την χρηματοδότηση εμβολίων. Επομένως, σύμφωνα με τον ίδιο είναι κάπως ειρωνικό να γυρίζει κάποιος και να λέει ότι χρησιμοποιούμε εμβόλια για να σκοτώνουμε ανθρώπους ή για να βγάλουμε χρήματα ή ότι ξεκινήσαμε την πανδημία», ανέφερε ο Insider.

Ο Γκέιτς είπε για όσους τον επικρίνουν: «Μήπως όλο αυτό μετατρέπεται σε κάτι στο οποίο εμφανίζονται συνεχώς τρελοί;»

«Ας ελπίσουμε ότι καθώς η πανδημία ηρεμεί, οι άνθρωποι να είναι πιο λογικοί σχετικά με το ότι τα εμβόλια είναι ένα θαύμα και υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούμε να κάνουμε», δήλωσε περαιτέρω ο Γκέιτς.

Ο Γκέιτς πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του προωθώντας το όραμά του για μια παγκόσμια ομάδα αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης με το ακρωνύμιο GERM, Global Epidemic Response and Mobilization.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »