Στην αρχή θα πηγαίνεις γύρω-γύρω χωρίς άδεια – ΜΕΤΑ;;;

Τα νέα σχέδια του συμβουλίου της βρετανικής κομητείας του Oxfordshire για τις «πόλεις των 15 λεπτών» κάνουν τον γύρο του κόσμου, καθώς το θέμα κρίνεται ως εξαιρετικά σημαντικό.

Όπως είχε γράψει το ΕΛ, «μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν για ανοιχτό σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης να δημιουργήσει ζώνες γειτονιάς 15 ΛΕΠΤΩΝ που οι πολίτες δεν μπορούν να φύγουν χωρίς την άδεια της κυβέρνησης με πρόσχημα το μποτιλιάρισμα.

Φυσικά, αυτές οι ζώνες θα παρέχουν όλα όσα χρειάζεται ένα άτομο για να ζήσει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του. ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! Ωστόσο, οι πολίτες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για άδεια για να εισέλθουν σε άλλες γειτονιές». 

Λεπτομέρειες για τα «αόρατα τείχη του Βερολίνου», ΕΔΩ!

Τώρα λένε πως «οι κάτοικοι δε θα περιοριστούν στην περιοχή τους, ούτε θα χρειάζονται ειδική άδεια για να μετακινηθούν μέσα στην πόλη. Όλοι θα μπορούν να περάσουν φίλτρα κυκλοφορίας, με εξαίρεση μερικές ώρες της ημέρας που θα χρειάζεται να ακολουθούν διαφορετική διαδρομή (π.χ. περιφερειακή οδό) αν η μετακίνηση γίνεται με αυτοκίνητο. Επιπλέον, οι κάτοικοι της Οξφόρδης και των γύρω περιοχών θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση άδειας οδήγησης μέσω των φίλτρων κυκλοφορίας έως και 100 ημέρες τον χρόνο. Εάν οι άδειες αυτές εξαντληθούν, θα μπορούν και πάλι να μετακινηθούν σε οποιονδήποτε προορισμό θέλουν απλά χρησιμοποιώντας άλλη διαδρομή».

Πάντως σε αυτές τις νέες «έξυπνες» συνοικίες, λέγεται, ότι τα περισσότερα οικιακά είδη πρώτης ανάγκης θα είναι προσβάσιμα με ένα τέταρτο της ώρας με τα πόδια ή με το ποδήλατο, επομένως οι κάτοικοι δεν θα χρειάζονται αυτοκίνητο.

Για να συνηθίζουν τους ανθρώπους σε περιορισμένο χώρο, οι διεθνιστές προωθούν την ιδέα ότι αυτές οι πόλεις θα «σώσουν τον πλανήτη» και θα βοηθήσουν όλη την ανθρωπότητα . Όπως σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Βρετανία και στις ΗΠΑ, «δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας τρόπος για να περιορίσουν, να εξαναγκάσουν, να επιβάλουν πρόστιμα, να τιμωρήσουν, να παρακολουθήσουν και να περιορίσουν το θεμελιώδες δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας των κατοίκων».

Δείτε νέα βίντεο από την σημαντική αυτή εξέλιξη που σηματοδοτεί πολλά και σίγουρα θα αποτελέσει πρότυπο για τις πόλεις της Ευρώπης:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »