Νέες ταραχές προκαλούν οι Ρομά, αυτή τη φορά στον Ασπρόπυργο, όπου έχουν βάλει φωτιές στην περιοχή κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή και οι πολίτες αναρωτιούνται αν το κράτος θα βάλει ένα τέλος σε αυτό το ιδιότυπο “παιχνίδι” που δημιουργούν.

Μάλιστα λόγω του καπνού έχει διακοπεί η κίνηση των συρμών.

Με ανακοίνωσή της η Hellenic Train αναφερει τα εξής: Εξαιτίας φωτιάς κοντά στις γραμμές στην περιοχή του Ασπροπύργου , με εντολή της πυροσβεστικής, η αμαξοστοιχία 1327 σταμάτησε στον σταθμό των Α. Λιοσίων και η αμαξοστοιχία 1326 στον σταθμό του Ασπροπύργου. Αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού.

 

Πάντως σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά αντιμετωπίστηκε άμεσα χωρίς να γίνουν κάποιες ενέργειες.

Την ίδια στιγμή ταραχές  επικρατούν εδώ και λίγη ώρα στα Μέγαρα στο ύψος της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Στην εθνική οδό υπάρχει ανάσχεση των οχημάτων με την κυκλοφορία να εκτρέπεται προς την παλαιά εθνική οδό.

Νέα επεισόδια εκτυλίσσονται αυτή την ώρα στη Χαλκηδόνα, με Ρομά να έχουν στήσει οδοφράγματα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, η οποία έχει κλείσει.

Ειδικότερα, ομάδα περίπου 20 ατόμων έκλεισαν το δρόμο, καίνε λάστιχα και πετάνε πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις, διαμαρτυρόμενοι για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/12).

Αυτή την ώρα κλειστή είναι η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη Χαλκηδόνα προς Αλεξάνδρεια, σύμφωνα με το grtimes.

Σημειώβεται ότι και χθες στο ίδιο σημείο, όπως και σε άλλα σημειώθηκαν παρόμοια περιστατικά που διήρκεσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »