Μετά την Γαλλία τώρα και η Αυστρία σηκώνει την σημαία κατά του τουρκικού θρησκευτικού εξτρεμισμού
Ως νέος “Μακρόν” ερχεται στο ευρωπαϊκό προσκήνιο, ο Αυστριακός Καγκελάριος, αφού “επιτίθεται” μετωπικά κατά της Τουρκίας και της ύποπτης και επικίνδυνης πολιτικής του Ερντογάν στην Ευρώπη με αφορμή προκλητικότατο περιστατικό σε καθεδρικό ναό στην Βιέννη.

Ο Καγκελάριος Σεμπαστιάν Κούρτζ είπε ότι η κυβέρνησή του δεν θα ανεχθεί πλέον τον θρησκευτικό εξτρεμισμό μετά το περιστατικό κατά το οποίο δεκάδες Τούρκοι νεαροί έκαναν εισβολή σε μια εκκλησία στη Βιέννη την ώρα της λειτουργίας προκαλώντας την αγανάκτηση των Αυστριακών πολιτών.

Στο περιστατικό 30 με 50 Τούρκοι έφηβοι κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους στην Καθολική εκκλησία στη Βιέννη, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι Τούρκοι φώναζαν «Allahu akbar» καθώς κλωτσούσαν καθίσματα.

Η ομάδα των Τούρκων Γκρίζων Λύκων διασκορπίστηκε αφού ο πάστορας κάλεσε την αστυνομία.
Γράφοντας στο Twitter σχετικά με το περιστατικό, ο Αυστριακός καγκελάριος ανέφερε ότι “όλοι οι Χριστιανοί στη χώρα πρέπει να είναι σε θέση να «ασκούν την πίστη τους ελεύθερα και με ασφάλεια. Θα συνεχίσουμε αποφασιστικά τον αγώνα ενάντια στο πολιτικό Ισλάμ και δεν θα δείξουμε ψευδή ανοχή εδώ”.

Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του συμβάντος και η αστυνομία εξετάζει επί του παρόντος τα βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Τούρκοι συναντήθηκαν νωρίτερα σε μια πλατεία της Βιέννης, φωνάζοντας «Ισλαμικά συνθήματα» ενώ έριξαν και πυροτεχνήματα.

Τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η αυστριακή αστυνομία χαρακτήρισε αρχικά την ανησυχητική δράση των Τούρκων νεαρών ως «φάρσα», αλλά η υπόθεση παραπέμφθηκε άμεσα στην κρατική υπηρεσία προστασίας του συντάγματος και δεκάδες αστυνομικοί απεστάλησαν στην περιοχή ως δύναμη ασφαλείας.

Ο Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών, Καρλ Νεχαμέρ, δεσμεύθηκε να προστατεύσει τη χριστιανική κοινότητα της Αυστρίας «με όλους τις δυνάμεις», ενώ τόνισε ότι η ασφάλεια ενισχύεται αποφασιστικά μετά από μια σειρά βίας και απόπειρες επιθέσεων στη Γαλλία που έχουν συνδεθεί με ισλαμιστές εξτρεμιστές.

Η επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας, για την οποία συνελήφθη ένας Τυνήσιος μετανάστης, αποκαλύπτει ότι πρόκειται, σύμφωνα με Γάλλους αξιωματούχους, για «ισλαμοφασίστα», παρόλο που η οικογένειά του στην Τυνησία αρνείται ότι έχει ριζοσπαστικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, ενώ στο θέμα εμπλέκονται πλέον σχεδόν όλες οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών της ΕΕ .

Υπενθυμίζουμε ότι η δικαιολογία της θρησκείας από την Τουρκία στην ΕΕ, μπορεί να προκαλέσει μια μεγάλη κρίση, την οποία επιδιώκει ο Ερντογάν και η παρέα του παίζοντας την κάρτα του θρησκευτικού εθνικισμού.

Εσωτερικά, η Ευρώπη πρέπει να ενσωματώσει εκατομμύρια μουσουλμάνων, ενώ σε αυτούς οφείλουμε να υπολογίζουμε και τους Τούρκους που αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς.

Υπενθυμίζουμε επίσης και τους Τούρκους πράκτορες σε πολλές χώρες και ειδικά στη Γερμανία.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Έριχ Σμιτ-Ένμπουμ, εξειδικευμένου ερευνητή στο πεδίο των μυστικών υπηρεσιών, η τουρκική μυστική υπηρεσία έχει περί τους 8.000 υπαλλήλους κύριας απασχόλησης. Όπως είπε στην DW, υπολογίζει ότι σχεδόν 800 δρουν στην Ευρώπη και 400 εξ αυτών σε γερμανικό έδαφος.

Αυτοί απασχολούνται σε ταξιδιωτικά γραφεία, τράπεζες, ως μεταφραστές σε υπηρεσίες ή εργάζονται σε μουσουλμανικά τεμένη.

Αυτό το κοινό θέλει να εκμεταλλευθεί η Άγκυρα παίζοντας ένα “βρώμικο” και λίαν επικίνδυνο παιχνίδι με την ισλαμική θρησκεία, η οποία σαφέστατα δεν έχει καμία σχέση με τα ύποπτα σχέδια του Ερντογάν, ο οποίος θέλει την ηγεσία του μουσουλμανικού κόσμου και τον εκβιασμό της ΕΕ και της ηγεσίας της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »