Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε ότι ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να επικεντρωθεί με λέιζερ στην καταστροφή της “Νέας Τάξης Πραγμάτων”, προκειμένου να ανατρέψει τα σχέδια των ελίτ να καταστρέψουν την Αμερική.

Ο πρώην πρόεδρος είπε σε ένα πλήθος στο CPAC ότι ο νέος POTUS πρέπει να “απομακρύνει τους γραφειοκράτες και να ξεριζώσει το βαθύ κράτος”:

Καθώς ασφαλίζουμε τα σύνορα, μια άλλη βασική προτεραιότητα για το επόμενο Κογκρέσο και τον επόμενο Πρόεδρο θα είναι να αποστραγγίσουμε το βάλτο μια για πάντα, ώστε να απομακρύνουμε τους απατεώνες γραφειοκράτες και να ξεριζώσουμε το βαθύ κράτος. Το Κογκρέσο θα πρέπει να περάσει μια πρωτοποριακή μεταρρύθμιση που θα εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο να διασφαλίζει ότι κάθε ομοσπονδιακός υπάλληλος που είναι διεφθαρμένος, ανίκανος ή περιττός για τη δουλειά του μπορεί να του πει: “Απολύεσαι”. Το έχετε ακούσει ποτέ αυτό; Απολύεσαι.

 

Το Breitbart.com αναφέρει: Τα σχόλια του Τραμπ έρχονται μετά από πρόσφατες αναφορές που υποστήριξαν ότι ο Τραμπ θα χρησιμοποιήσει το εκτελεστικό διάταγμα Schedule F για να απολύσει σχεδόν 50.000 κυβερνητικούς γραφειοκράτες, αν επιστρέψει στον Λευκό Οίκο το 2024. Ο Τραμπ φαινομενικά επιβεβαίωσε αυτές τις αναφορές όταν αναφέρθηκε στο εκτελεστικό διάταγμα σε πρόσφατη ομιλία του στη Σύνοδο Κορυφής Μαθητικής Δράσης του Turning Point USA τον περασμένο μήνα.

Ο Τραμπ παραπονέθηκε ότι η τρέχουσα διαδικασία για την απομάκρυνση ενός ομοσπονδιακού γραφειοκράτη από τη θέση του είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που διαρκεί κατά μέσο όρο πέντε χρόνια:

Η τρέχουσα διαδικασία προσφυγής μας για την απομάκρυνση αυτών των γραφειοκρατών, ανθρώπων που μπορεί να είναι πραγματικά κακοί, μπορεί να είναι ακόμη και κλέφτες. Μπορείτε να τους πιάσετε να κλέβουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Πρέπει να περάσετε από μια διαδικασία προσφυγών σε τρία στάδια, η οποία διαρκεί κατά μέσο όρο πέντε χρόνια ανά στάδιο. Σε 15 χρόνια θα έχετε φύγει, θα έχετε φύγει από το αξίωμα μέχρι τότε.

Ο Τραμπ δήλωσε ότι το μακρύ χρονικό διάστημα αποτρέπει άλλους πολιτικούς από το να ξεκινήσουν τη διαδικασία απομάκρυνσης γραφειοκρατών, επειδή διαρκεί περισσότερο από τη θητεία τους στο αξίωμα.

“Με άλλα λόγια, για να απολύσεις κάποιον που κάνει κακή δουλειά, αν η κυβέρνηση κερδίσει, θα χρειαστεί πάνω από μια δεκαετία με το σημερινό σύστημα. Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί δεν θα ξεκινήσουν αυτή τη διαδικασία γιατί θα έχουν φύγει και το ξέρουν”, είπε ο Τραμπ και πρόσθεσε:

Ξέρετε πολλούς πολιτικούς, μπαίνουν στην Ουάσιγκτον και είναι έτοιμοι. Και μετά τους πιάνουν άνθρωποι που λένε: “Έι, εγώ θα είμαι εδώ πολύ περισσότερο από ό,τι εσύ”, και ο πολιτικός απλά συνεχίζει να έχει ωραία δείπνα. Δεν μπορούμε να το κάνουμε πια. Πρέπει να διοικήσουμε σωστά αυτή τη χώρα, γιατί ήρθε η ώρα να καθαρίσουμε το σπίτι στην Ουάσινγκτον, και κάναμε πολλά από αυτά, αλλά κανείς δεν ήξερε ότι το βαθύ κράτος ήταν τόσο βαθύ. Κάναμε πολλά.

Αν και ο Τραμπ έχει αφήσει να εννοηθεί, αλλά δεν έχει ανακοινώσει επίσημα, μια προεδρική υποψηφιότητα το 2024, θα είχε την πλειοψηφική υποστήριξη των Ρεπουμπλικάνων, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που διεξήχθη στο CPAC στο Ντάλας.

Ο Τραμπ κέρδισε ένα τεράστιο ποσοστό 69% των ψήφων, το οποίο ήταν 45% υψηλότερο από τον αμέσως επόμενο πλησιέστερο αντίπαλο, τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis (R), ο οποίος έλαβε μόλις 24% υποστήριξη μεταξύ των συμμετεχόντων στο CPAC.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »