Οι Δημοκρατικοί θέλουν να κατατεθούν ψήφοι αφού έκλεισαν τα εκλογικά τμήματα!
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε με tweet του πως «είμαστε μπροστά με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, αλλά προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ τις εκλογές. Δεν θα αφήσουμε ποτέ να το κάνουν. Δεν μπορούν να κατατεθούν ψήφοι αφού κλείσουν τα εκλογικά τμήματα».

Μάλιστα, πρόσθεσε πως θα προβεί σε δήλωσε αργότερα σήμερα.
Το Twitter λογόκρινε την δήλωση του Αμερικανού προέδρου γράφοντας το γνωστό «Ένα μέρος ή το σύνολο του περιεχόμενου που κοινοποιείται σε αυτό το Tweet είναι αμφισβητούμενο και μπορεί να είναι παραπλανητικό σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής σε εκλογές ή άλλη πολιτική διαδικασία».

Για να δει ένας χρήστης την δήλωση του Αμερικανού προέδρου πρέπει να το αιτηθεί.

Την δήλωση του Ν.Τραμπ ενισχύει στην πραγματικότητα η «αισιοδοξία» για τη νίκη στις προεδρικές εκλογές του Τζο Μπάιντεν.

Σε δηλώσεις του ο Τζο Μπάιντεν σε μια συγκέντρωση drive-in ανέφερε ότι μπορεί να αργήσει το αποτέλεσμα αλλά όπως είπε «νιώθουμε καλά και είμαστε σε τροχιά για να νικήσουμε».

Η αισιοδοξία αυτή δεν πηγάζει από κανένα υπαρκτό δεδομένο καθώς ο Ν.Τραμπ προηγείται με μεγάλες διαφορές στις πιο σημαντικές Πολιτείες που κρίνουν το αποτέλεσμα.Μήπως οι Δημοκρατικοί είναι αισιόδοξοι γιατί επιδιώκουν να ληφθούν υπόψιν εκπρόθεσμες επιστολικές ψήφοι, δηλαδή να «αλλάξει» το αποτέλεσμα στην «παράταση»;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »