Οι Έλληνες της Ρωσίας, ήδη έχουμε προσφέρει στους κατοίκους της Μαριούπολης είκοσι βαν – μικρά λεωφορεία, τα οποία εξυπηρετούν καθημερινά τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής παραδίδοντας σ’ αυτούς, αναγκαία τρόφιμα και φάρμακα, ενώ χρησιμοποιούνται και για την απομάκρυνση των τραυματιών και των αρρώστων από την περιοχή. Επίσης προσφέρουμε καθημερινά στους κατοίκους πόσιμο νερό, εξυπηρετώντας κάθε φορά εκατοντάδες πολίτες, που αναμένουν σε τεράστιες ουρές για να προμηθευθούν νερό. Έχουμε προσφέρει επίσης σημαντικό αριθμό γεννητριών, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της περιοχής για την ηλεκτροδότηση των πληγέντων. Πείτε μου παρακαλώ, αν πράγματι πιστεύεται ότι σας έχει παραχωρηθεί το αποκλειστικό προνόμιο και δικαίωμα να κρίνετε πως και ποιος δύναται να προσφέρει βοήθεια στον δοκιμαζόμενο συμπατριώτη και ομοεθνή του; Αλήθεια, πιστεύεται ότι υπό της επικρατούσες συνθήκες, όταν κάθε ποτήρι νερού και κάθε πιάτο φαγητού που προσφέρεται μετράει, είναι καιρός για να επιχειρηματολογεί κανείς το αν η επιλεγείσα οδός για την μεταφορά και παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας είναι η πλέον ενδεδειγμένη σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα; Τα διδάγματα που προσφέρει, το γεμάτο από τραγωδίες, πρόσφατο ιστορικό παρελθόν μας, δεν επιτρέπουν να εμφιλοχωρήσουν στη σκέψη μας τα διλήμματα, το αν είναι πρέπον ή όχι να ανταποκριθούμε στο αίτημα των αδελφών μας για βοήθεια, το αν έχουμε ή όχι το δικαίωμα να τους στερήσουμε την απολύτως αναγκαία για την επιβίωση τους βοήθεια. Πιστέψτε με, σήμερα δεν είναι καιρός για πολιτική σπέκουλα, απόδοση ευθυνών και « κυνήγι μαγισσών». Εμείς οι Έλληνες, όπως και κάθε πολιτισμένος λαός, προκειμένου να σωθεί έστω και μία επιπλέον ύπαρξη – ζωή που είναι κλειδωμένη – εγκλωβισμένη σε υπόγειο κάποιου κτηρίου της Μαριούπολης, οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να απαλλαγούμε από τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα, τα οποία μας επιβάλλονται έξωθεν. Με εντολή των μελών των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας, Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου της πόλεως Ανάπα και της Επιτροπής Δημογερόντων των Ελλήνων του Νομού Κρασνοντάρ Ρωσίας, Βαλέριος Ασλανίδης

BySfairika.gr

Απρ 18, 2022

Κατέστρεψαν τις οικονομίες για να πλουτίσουν οι «Big Pharma» και τώρα το ομολογούν

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο κορυφαίος σύμβουλος για θέματα υγείας του Λευκού Οίκου, Άντονι Φάουτσι, καθώς ομολόγησε ότι τα lockdown επιβλήθηκαν… για να πιεστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν! 

Τα άχρηστα, όπως φάνηκε από όλα τα στοιχεία, lockdown εφαρμόστηκαν μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι «Βig Pharma», καθώς οι κυβερνήσεις ισχυρίστηκαν πως εάν δεν εμβολιαστούμε όλοι τότε θα ξαναμπούμε σε lockdown. Δηλαδή εκβίασαν τους πολίτες!

Και τελικά έρχεται ο Α.Φάουτσι για να επιβεβαιώσει αυτό τον εκβιασμό και παρόλα αυτά κανείς δεν ασχολείται με τη δήλωση-«βόμβα», παρόλο που για περίπου δύο χρόνια βλέπουμε τη χώρα μας να κλείνει, να καταστρέφεται η οικονομία και να καταπατούνται οι ελευθερίες των πολιτών.

«Χρησιμοποιήσαμε τα lockdown για να πιέσουμε τους πολίτες να εμβολιαστούν», είπε χαρακτηριστικά ο Α.Φάουτσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »