Οι Αμερικανοί μέσω της Wall Street Journal. «αδειάζουν» την Ευρωπαία Επίτροπο Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για το σχέδιο της να κατασχεθούν από την ΕΕ τα δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσικής Ομοσπονδίας αναφέροντας ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει «λόγω της διεθνούς αρχής της κρατικής ασυλίας». Η κορυφαία οικονομική εφημερίδα των ΗΠΑ προτείνει μάλιστα αντί της κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας την ίδρυση ταμείου για τη διαχείριση των ρευστών περιουσιακών στοιχείων και την χρήση των κερδών να διατεθούν για πληρωμές προς την Ουκρανία. Οι Αμερικανοί προφανώς δεν θέλουν να φτάσουν στο σημείο της «μη επιστροφής» των σχέσεων με την Ρωσία. Γιατί αν κατασχεθούν τα περιουσιακά της στοιχεία αυτό ακριβώς θα συμβεί. Αν ήθελαν μπορούσαν να το κάνουν, αδιαφορώντας για το αν είναι παράνομο ή όχι. Δεν έχουν πρόβλημα με τη νομιμότητα οι Αμερικανοί. Προτιμούν το «πάγωμα», γιατί «πάγωμα» σημαίνει διαπραγματεύσεις και ανταλλάγματα. Αίσθηση προκάλεσε χθες το βίντεο της προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, με τους ισχυρισμούς της περί κατάσχεσης των κεφαλαίων της ρωσικής κεντρικής τράπεζας τα οποία έχουν «παγώσει», αλλά και την δημιουργία ειδικού διεθνούς δικαστηρίου για τα εγκλήματα πολέμου που υποτίθεται έχει διαπράξει η Ρωσία στην Ουκρανία. Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, διότι στην αρχική του έκδοση εμπεριείχε και μία αναφορά της προέδρου της Κομισιόν σύμφωνα με την οποία 100.000 στρατιώτες της Ουκρανίας έχουν χάσει τη ζωή τους από την αρχή της σύγκρουσης. Το συγκεκριμένο απόσπασμα όμως αφαιρέθηκε από το επίσημο βίντεο που κυκλοφόρησε με την γνωστή μέθοδο της «κοπτοραπτικής». Οι Ουκρανοί αντέδρασαν αμέσως γιατί μέχρι σήμερα παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως είδος «Σούπερμαν» και ότι έχουν μόνο 9.000 νεκρούς! Κάτι βέβαια που το υποστήριξαν τα δυτικά και ελληνικά ΜΜΕ στο σύνολό τους.

BySfairika.gr

Δεκ 1, 2022

Και ακόμα ορισμένοι μιλούν για την επιτυχία και την ανάγκη για ακόμα μία επαναληπτική δόση

Γνωστός Αμερικανός χρήστης του Twitter, συγκέντρωσε όλα τα δημοσιεύματα για το σύνολο των εμβολίων κατά του κορωνοϊού τα οποία κυκλοφόρησαν σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Πως από την απόλυτη προστασία (100%), περάσαμε στην απαξίωση.

 

Και την ίδια στιγμή ακόμα μιλούν ακόμα για νέες δόσεις που θα πρέπει να κάνουν για να προστατεύει ή μήπως τόσες θέλουν να κάνουν γιατί τόσες λείπουν από τους οικονομικούς ισολογισμούς των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών;

Έτσι έχουμε ακόμα ένα “ναι” της Επιτροπής Εμβολιασμού για την 5η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και αναλυτικές οδηγίες για την ενισχυτική δόση με επικαιροποιημένα διδύναμα εμβόλια για ομάδες υψηλού κινδύνου.

Μάλιστα σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο γνωστός γενικός χειρουργός Δ.Γάκης δηλώνοντας ότι όσοι εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19 είναι υποχρεώνονται να επανεμβολιαστούν τουλάχιστον με… 10 δόσεις.

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της ποσότητας των δόσεων, βρισκόμαστε ήδη στην 4η (για κάποιους 5η) και ήδη προκύπτουν σοβαρά ζητήματα παρενεργειών και μεγάλης αύξησης των θανάτων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την ΕΕ και στις ΗΠΑ (όπου δηλαδή το εμβόλιο επιβλήθηκε με κάθε τρόπο και μέσον).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »