Επεισόδια σημειώνονται έξω από τα γραφεία της Hellenic Train στο κέντρο της Αθήνας μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 προηγήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγωδία όταν σημειώθηκε ένταση μεταξύ συγκεντρωμένων και αστυνομικών δυνάμεων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να διασπάσουν του συγκεντρωμένους.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στη λεωφόρο Συγγρού, με συνεχή ρίψη δακρυγόνων. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, λόγω της κατάστασης, η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Συγγρού, από το ύψος της οδού Καλλιρόης στο ρεύμα προς Αθήνα και στην συμβολή της οδού Πετμεζά με την λεωφόρο Συγγρού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη έγινε και στη Θεσσαλονίκη, στον ΟΣΕ, αλλά εκεί, χωρίς επεισόδια. Δείτε τις εικόνες του GRTIMES:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον νέο σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν το βράδυ της Τετάρτης φοιτητές, οργανώσεις και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, λόγω της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη με δεκάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους.

Αίτημα των συγκεντρωμένων είναι να χυθεί άπλετο φως στα αίτια της τραγωδίας με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, καθώς μεταξύ των θυμάτων υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, όπως αναφέρει το GRTimes.gr.

Να σημειωθεί πως κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην κινητοποίηση άφησαν λίγα λουλούδια μπροστά από την κεντρική είσοδο του σταθμού.

Διαμαρτυρία για το πολύνεκρο δυστύχημα στην Πάτρα – Πέταξαν πέτρες και μπογιές

Τεταμένο ήταν το κλίμα και στο κέντρο της Πάτρας μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Στην πλατεία Τριών Συμμάχων συγκεντρώθηκαν μέλη αριστερών οργανώσεων και αντιεξουσιαστές.

Ακολούθηκε πορεία όπου επικράτησε ένταση με ομάδες να πετούν πέτρες και μπογιές κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »