Οι διεθνιστές, είναι αποφασισμένοι να συγκεντρώσουν τις μάζες σε πόλεις 15 λεπτών που ουσιαστικά θα λειτουργήσουν ως αυστηρά ελεγχόμενες πληθυσμιακές φυλακές, σύμφωνα με την Γερμανίδα ευρωβουλευτή, Christine Anderson.

Η Άντερσον, μέλος του Κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία, εξήγησε, μιλώντας στους «The Epoch Times», ότι το διαβατήριο εμβολίου για τον COVID ήταν απλώς μια δοκιμαστική λειτουργία για ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης που θα ενσωματωθεί σε αυτές τις λεγόμενες πόλεις 15 λεπτών.

«Το πάσο για τον COVID ήταν ένα δοκιμαστικό μέτρο για να συνηθίσει τους ανθρώπους στο να αποκτήσουν ένα είδος κωδικού QR. Απλώς συνηθίζει τους ανθρώπους σε αυτό», είπε και συμπλήρωσε:

«Τώρα αυτό που θέλουν είναι αυτές οι πόλεις των 15 λεπτών. Μην παρασυρθείτε, δεν το κάνουν για την ευκολία σας. Δεν είναι ότι θέλουν να μπορείτε να έχετε όλα αυτά τα μέρη, στα οποία αγοράζετε πράγματα και υπηρεσίες, πολύ κοντά προς διευκόλυνσή σας. Και δεν πρόκειται, παρεμπιπτόντως, να σώσουν τον πλανήτη. Οι πόλεις των 15 λεπτών θα πρέπει να έχουν [κωδικούς QR] για να μπορέσουν να σας κλειδώσουν μέσα».

Η ιδέα μιας «πόλης 15 λεπτών», στην οποία οι κάτοικοι ζουν σε μικρή απόσταση με τα πόδια ή με ποδήλατο από όλες τις καθημερινές τους ανάγκες, έχει αγκαλιαστεί από πολλούς δημάρχους σε όλο τον κόσμο και, όπως μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει γράψει, συνιστούν κεντρική αρχή σχεδιασμού για όλον τον πλανήτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »