Βίντεο: Ανηλεής βομβαρδισμός κατά ουκρανικών θέσεων σε όλες τις συνοικίες του Μπακχμουτ

Oι Ρώσοι έφτασαν στις «πύλες» του Σεβέρσκ εκμεταλλευόμενοι το «μπλοκάρισμα» του ουκρανικού Στρατού στο Μπάκχμουτ και στο Ούγκλενταρ.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει πως η στρατηγική που εφάρμοσαν ήταν σωστή και μπορεί να τους αποδώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τρεις πολύ σημαντικές για την εξέλιξη του πολέμου πόλεις.

H πτώση του Σολεντάρ «έσπασε» τις μεταφορές στρατευμάτων ανάμεσα σε Σεβέρσκ και Μπάκχμουτ. Το ρωσικό «χτύπημα» στο Ugledar εμποδίζει να έρθουν ενισχύσεις από την Ζαπορίζια.

Η περιοχή ανάμεσα στο Σολεντάρ και το Σεβέρσκ είναι αραιοκατοικημένη και οι Ρώσοι απλώς προελαύνουν κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής.

 

 

Στο Ugledar oι Ρώσοι πρακτικά έχουν κυριεύσει όλη την πόλη εκτός από την βιομηχανική ζώνη όπου και έχουν οχυρωθεί οι Ουκρανοί.

Το Ugledar έχει την ίδια στρατηγική σημασία με το Σολεντάρ. Διακόπτει την συνέχεια του ουκρανικού μετώπου και απαγορεύει στους Ουκρανούς να κινούνται κατά μήκος της γραμμής επαφής του Ντόνμπας και της Ζαπορίζια.

Οι Ουκρανοί στέλνουν στο Ugledar την νέα ταξιαρχία του Αζόφ που αποτελείται από νεοναζιστικά στοιχεία όπως και η πρόγονή της απλά θα κρύβουν θα κρύβουν τα παλιά σύμβολα.

Ο βομβαρδισμός των Ουκρανών από το ρωσικό Πυροβολικό είναι συνεχής και ανηλεής.

 

 

 

Στο Μπάκχμουτ το ρωσικό Πυρβολικό πλήττει ουκρανικές θέσεις σε όλη την πόλη που σημαίνει ότι οι Ρώσοι έχουν την ευχέρεια να επιχειρούν σε όλα τα οικοδομικά τετράγωνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »