Ακόμη και οι θαμώνες του Βάρσου που εμπιστεύονται τη Καθημερινή συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη

Σε πείσμα των καιρών. Όπως ακριβώς λέει και η διαφήμιση του θρυλικού Βάρσου της Κηφισιάς-έτος Ίδρυσης 1892. Ναι από το 1892 βρίσκεται εδώ το θρυλικό ζαχαροπλαστείο. Σε πείσμα των καιρών και με όπλο τη ποιότητα. Γαλακτομπούρεκα φτιάχνει η οικογένεια Βάρσου και είναι πετυχημένη σ΄αυτό που κάνει. Το κάνει με αγάπη και ευσυνειδησία.

Βy The Wrong Man

Δεν παράγουν τεχνητή νοημοσύνη, ούτε ψηφιακά νομίσματα, ούτε ανθρωποειδείς οντότητες που θα ζουν με ψηφιακά επιδόματα. Εδώ δεκαετίες τώρα οι αναγνώστες της Καθημερινής των Θέμη Αλαφούζου και Αλέξη Παπαχελά και τα παιδιά τους που διαβάζουν το Πρώτο Θέμα και τη Μαρία Λεμονιά, ξεπεζεύουν μετά τη θεία λειτουργία της Κυριακής για να παραγγείλουν έναν ελληνικό και το αγαπημένο τους γαλακτομπούρεκο.

Η οικογένεια Βάρσου κατάγεται από την Καστριώτισσα Φωκίδας.

Η Καστριώτισσα είναι το αρχαιότερο χωριό του Δήμου Καλλιέων. Σήμερα υπάρχουν ακόμη ίχνη αρχαίου κάστρου που χτίστηκε το 500 π.Χ περίπου και υπήρξε προπύργιο των Δωριέων. Κατά το διάστημα της κλασικής περιόδου (6ος – 4ος π.Χ αιώνας) η τεχνική για τα κάστρα και τα φρούρια υπήρξε η τελειότερη. Οι πέτρες είναι καλοπελεκημένες και έχουν κάθετες (γλυφές) εγχαράξεις.

Κυριεύτηκε το 325 π.χ. από τους Πέρσες μετά τη μάχη των Θερμοπυλών. Οι πρώτες ανασκαφές έγιναν γύρω στο 1800 και έφεραν στο φως τα σημερινά υπολείμματα του κάστρου. Το 1897 ο Άγγλος Woodhouse εξέδωσε στην Οξφόρδη το βιβλίο του Ανατολική Αιτωλία και στην σελίδα 371 γράφει: “Στην βόρεια άκρη της κοιλάδας του Μέγα, βρίσκεται η Καστριώτισσα. Τα τείχη του κάστρου της, χτισμένα σε σωστό ακανόνιστο ελληνικό ρυθμό και προφυλαγμένα από τους τετράγωνους πύργους, μπορούν ακόμα να φαίνονται καθαρά και από τα τρία μέρη του λόφου”.

Μπορεί οι Έλληνες να μην διαθέτουμε το εμπειριακό DNA ενός νομαδικού λαού για παράδειγμα, αλλά μη ξεχνάτε ότι είμαστε πολεμική φυλή. Η Ιστορία μας είναι η Ιστορία μίας πολεμικής φυλής. Κι αυτή η καταγεγραμμένη μνήμη ξυπνάει ενστικτωδώς όταν διαισθανθεί ότι κάτι συμβαίνει εδώ-ιστορικών διαστάσεων και θανάσιμα οδυνηρό. Και σ΄αυτή τη περίπτωση δεν εξαιρείται κανείς από την απειλή είτε είναι άνδρας και γυναίκα των Σωμάτων Ασφαλείας, είτε των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, είτε της ΕΥΠ, είτε επιχειρηματίας, είτε φοιτητής του Κολλεγίου Αθηνών και υποψήφιος του Harvard και του Yale. Δεν εξαιρείται κανείς γιατί το παγκόσμιο χρέος είναι 400 τρις, όλα τα οικονομικά μοντέλα της Δύσης απέτυχαν και τώρα…

Συνεχίζουμε…Ας μη ξεχνάμε επίσης ότι στην ελληνική επικράτεια σήμερα βρίσκονται τόσα όπλα που έχουν στην κατοχή τους όλες οι εισαγόμενες συμμορίες μαφιόζων καθώς και πάσης φύσεως και φυλής παράνομοι που μπορούν να βάλουν φωτιά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μάλιστα σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης και κατοχής του ελληνικού εδάφους η τουρκική εισβολή θα απελευθερώσει την χρήση των όπλων. Οταν οι λαοί αισθάνονται απειλή είναι λογικό να θέλουν να υπερασπιστούν τις οικογένειές τους επί δικαίων και αδίκων.

Ακόμη λοιπόν και οι θαμώνες του Bάρσου της Κηφισιάς μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση του γραφικού Tedros (ΠΟΥ) για τη νέα κατασκευασμένη “πανδημία”, αυτή της ευλογιάς των Πιθήκων, συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στο πλανήτη. Ακόμη και όσοι θεωρούσαν τους υπόλοιπους ψεκασμένους διαισθάνονται ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη μας. Οι συμπτώσεις είναι πλέον τόσες πολλές για να είναι απλές συμπτώσεις.

Για πάμε να δούμε κάτι συμπτώσεις βρε παιδί μου…

Satan summoning his Legions?

 Eντελώς, μα εντελώς συμπτωματικά, στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις Βρυξέλλες, η Ευρωπαική Επιτροπή και ο αξιόπιστος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διοργάνωσαν το Global Vaccination Summit.

Eίχε προηγηθεί εντελώς συμπτωματικά μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στη πόλη Erfurt της Γερμανίας στo διάστημα 26 -30 Αυγούστου 2019 με παρόμοιο στόχο> Να καμφθεί η αντίσταση των πληθυσμών στους εμβολιασμούς!

Και στις δύο εκδηλώσεις υπήρχε ελληνική συμμετοχή ενώ εντελώς συμπτωματικά από το καλοκαίρι του 2019 στο Νοσοκομείο Σωτηρία και σε άλλα Νοσοκομεία της χώρας υπήρξε προδιαμόρφωση χώρων για να υποδεχθούν περιστατικά COVID-19 ενώ υπήρξαν και σχετικές παραγγελίες ειδικού εξοπλισμού όπως οι ολόσωμες στολές αστροναύτη που είδαμε στη συνέχεια να προβάλλονται κατά κόρο στα ΜΜΕ στα πλαίσια της προπαγάνδας του τρόμου.

Ναι λίγο πριν ξεσπάσει επίσημα η πανδημία, το καλοκαίρι του 2019 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έδειχνε μία φλεγόμενη πρεμούρα για τους εμβολιασμούς και είχε οργανώσει δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη-στη πόλη Erfurt της Γερμανίας– είναι αυτή στην οποία αναφερόμαστε και στη οποία όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την αναγγελία της στον ιστότοπο του ΠΟΥ συμμετείχαν και εκπρόσωποι από τη χώρα μας.

 

  

 

 

(Δείτε ξανά τις ημερομηνίες-26-30 Αυγούστου η πρώτη και 12 Σεπτεμβρίου 2019 η δεύτερη και βαρβάτη Παγκόσμια Σύνοδος Εμβολιασμού)

 

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Ο ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019. (Δείτε ξανά τις ημερομηνίες-26-30 Αυγούστου η πρώτη και 12 Σεπτεμβρίου 2019 η δεύτερη και βαρβάτη Παγκόσμια Σύνοδος Εμβολιασμού)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο ΠΟΥ θα φιλοξενήσουν από κοινού μια Παγκόσμια Σύνοδο Εμβολιασμού στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις Βρυξέλλες του Βελγίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την κοινή αιγίδα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους. Ο γενικός στόχος είναι να δοθεί υψηλού επιπέδου προβολή και πολιτική υποστήριξη στο θέμα του εμβολιασμού (;) και να εκδοθεί μια δήλωση για την έγκριση και προώθηση των οφελών του εμβολιασμού (;) ως το πιο επιτυχημένο μέτρο δημόσιας υγείας που σώζει εκατομμύρια ζωές κάθε χρόνο.

Θα ενισχύσει την πολιτική δέσμευση για την εξάλειψη των ασθενειών που μπορούν να προληφθούν με εμβόλια και θα δεσμεύσει πολιτικούς ηγέτες και ηγέτες από την επιστήμη, την ιατρική, τη βιομηχανία, τη φιλανθρωπία (!) και την κοινωνία των πολιτών.

Το Θερινό Σχολείο διοργανώνεται από κοινού από τον ΠΟΥ/Ευρώπη (Πρόγραμμα Εμβολιασμών και Εμβολιασμών) και το Πανεπιστήμιο της Εrfurt για την ενίσχυση της κατανόησης και της γνώσης των συμμετεχόντων σχετικά με την αλλαγή συμπεριφοράς και τις θεωρίες, τις μεθόδους και την εφαρμογή στην πράξη στην πράξη σε εθνικά προγράμματα ανοσοποίησης στο ΠΟΥ Ευρωπαϊκή Περιφέρεια.

Το Θερινό Σχολείο θα παρουσιάσει πώς τα προγράμματα εμβολιασμού μπορούν να λάβουν υπόψη την αντίληψη του κοινού, να ακούσουν και να αποκτήσουν γνώσεις συμπεριφοράς για να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες τους ή να σχεδιάσουν μια παρέμβαση. Θα περιλαμβάνει μια λεπτομερή εισαγωγή στην προσέγγιση Προσαρμογή των Προγραμμάτων Εμβολιασμού (TIP) του ΠΟΥ.

 

Διευθυντές και προσωπικό του προγράμματος εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, την Κροατία, τη Δανία, την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ιταλία, το Μαυροβούνιο, την Τουρκία και την Ουκρανία – καθώς και μερικές χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας του ΠΟΥ – θα συνεργαστούν κατά τη διάρκεια του μαθήματος με διδακτορικούς φοιτητές στην ψυχολογία, την επικοινωνία επιστήμη και συμπεριφορικά οικονομικά. Εκτός από τους διοργανωτές, στο BISS θα συμμετάσχουν και θα διευκολυνθούν ακαδημαϊκοί, ειδικοί και εκπρόσωποι του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά (UNICEF), των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates και των κεντρικών γραφείων του ΠΟΥ .

 

Τα αναμενόμενα αποτελέσματα περιλαμβάνουν ισχυρότερη ικανότητα να λαμβάνονται υπόψη τα εμπόδια και οι παράγοντες που σχετίζονται με τον εμβολιασμό μεταξύ των βασικών ομάδων-στόχων και, με βάση αυτό, να αναπτυχθούν πιο αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές απαντήσεις στις προκλήσεις που σχετίζονται με τη λήψη εμβολιασμού ή τον δισταγμό στα συμμετέχοντα κράτη μέλη.

Ο ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19 TO EΡΓΑΛΕΙΟ

H Iστορία με μία ματιά

Μέσω αυτού του πειράματος γενετικής μηχανικής, έχουν κυριολεκτικά εγχύσει «σπόρους του χαμού» σε καθημερινούς ανθρώπους σαν ένα σπρέι κατσαρίδων.

Με βάση μια εκτίμηση του 2011, πιστεύει ότι επιπλέον 700 εκατομμύρια θα σκοτωθούν από αυτό το βιολογικό όπλο – και γνωρίζουν για τους κινδύνους από το 2005.

By Joseph Mercola July 16, 2022/THE EPOCH TIMES

Ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια, αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό

Η πρωτεΐνη ακίδας που παράγουν τα εμβόλια COVID-19 είναι ένας γνωστός βιολογικός παράγοντας που προκαλεί ανησυχία
Ο Martin πιστεύει ότι ο αριθμός που μπορεί να πεθάνει μπορεί να είχε αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού»
Ο στόχος για τη δεκαετία του εμβολιασμού ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% παγκοσμίως, που θα ήταν περίπου 700 εκατομμύρια νεκροί. Αυτό μπορεί να ανέρχεται σε 75 εκατομμύρια έως 100 εκατομμύρια ανθρώπους που πεθαίνουν από εμβόλια COVID-19 στις ΗΠΑ.

Όταν ρωτήθηκε σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί να πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ο Martin πρότεινε «υπάρχουν πολλοί οικονομικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ελπίζουν ότι είναι από τώρα έως το 2028».

Η προβλεπόμενη έλλειψη ρευστότητας των προγραμμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid μέχρι το 2028 υποδηλώνει ότι «όσο λιγότερα άτομα είναι αποδέκτες αυτών των προγραμμάτων, τόσο το καλύτερο».

Ο Martin πιστεύει ότι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που τα άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω στοχοποιήθηκαν πρώτα με πυροβολισμούς COVID-19

Σε αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Greg Hunter του USAWatchdog.com, ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.1

Τον Μάρτιο του 2022, ο Martin κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά του Προέδρου Βiden, του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και των Κέντρων για Υπηρεσίες Medicare και Medicaid ισχυριζόμενος ότι οι πυροβολισμοί COVID-19 μετατρέπουν το σώμα σε εργοστάσιο βιολογικών όπλων, που κατασκευάζει πρωτεΐνη ακίδας. Όχι μόνο ο όρος «εμβόλιο» είναι παραπλανητικός όταν αναφέρεται σε εμβόλια για τον COVID-19, αλλά είναι και ανακριβής καθώς πρόκειται στην πραγματικότητα για μια μορφή γονιδιακής θεραπείας.2

«Και όχι μόνο δεν πρόκειται να μας μηνύσουν, ξέρετε, για συκοφαντική δυσφήμιση ή παραπληροφόρηση, αλλά στην πραγματικότητα θεωρούμε τους ανθρώπους ποινικά υπεύθυνους για την εγχώρια τρομοκρατία τους, τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας και την ιστορία του οπλισμού του κορωνοϊού που χρονολογείται από το 1998. » λέει ο Martin.3

Ο SARS-CoV-2 βρίσκεται στα σκαριά εδώ και δεκαετίες

Ο Martin ασχολείται με την παρακολούθηση αιτήσεων και εγκρίσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το 1998. Η εταιρεία του, M-Cam International Innovation Risk Management, είναι ο μεγαλύτερος ανάδοχος στον κόσμο άυλων περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιούνται στη χρηματοδότηση σε 168 χώρες. Η M-Cam έχει επίσης παρακολουθήσει παραβιάσεις των συνθηκών βιολογικών και χημικών όπλων για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ, μετά τον φόβο του άνθρακα τον Σεπτέμβριο του 2001.4

Σύμφωνα με τον Martin, υπάρχουν περισσότερες από 4.000 πατέντες που σχετίζονται με τον κοροναϊό SARS. Η εταιρεία του έχει επίσης κάνει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση της χρηματοδότησης της έρευνας που περιλαμβάνει τη χειραγώγηση των κοροναϊών που προκάλεσαν το SARS ως υποκατηγορία της οικογένειας των κορωνοϊών βήτα.

Μεγάλο μέρος της έρευνας χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) υπό τη διεύθυνση του Δρ Anthony Fauci.5

Ο Martin εξήγησε:6

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τους ακροατές και τους θεατές σας να θυμούνται ότι ήταν το 1999 όταν ο Anthony Fauci και ο Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill αποφάσισαν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν όπλα για τον κορονοϊό που κατοχύρωσαν το 2002 — και ακούσατε σωστά αυτή την ημερομηνία, είναι ένας χρόνος πριν από το ξέσπασμα του SARS στην Κίνα.

Ξέρετε, ήξεραν ότι ήταν ένα βιολογικό όπλο από το 2005. Ήξεραν ότι ήταν αποτελεσματικό στο να βλάψει τους πληθυσμούς, να εκφοβίσει και να εξαναγκάσει τους πληθυσμούς».

Ralph Baric

Οι πυροβολισμοί COVID-19 είναι μια «πράξη βιοτρομοκρατίας»

Σύμφωνα με τον Martin, η πρωτεΐνη ακίδας που κατασκευάζουν οι λήψεις COVID-19 είναι μια προσομοίωση υπολογιστή μιας χίμαιρας της πρωτεΐνης ακίδας του κορωνοϊού. «Στην πραγματικότητα, δεν είναι εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Είναι μια οδηγία ακίδας πρωτεΐνης για να κάνει το ανθρώπινο σώμα να παράγει μια τοξίνη και αυτή η τοξίνη έχει προγραμματιστεί ως γνωστός βιολογικός παράγοντας ανησυχίας σε σχέση με τα βιολογικά όπλα την τελευταία μιάμιση δεκαετία», είπε. 7

Αντί να αποτελούν μέτρο δημόσιας υγείας, όπως γινόταν ευρέως, οι πυροβολισμοί για τον COVID-19 είναι μια πράξη βιολογικών όπλων και βιοτρομοκρατίας.

Ο Martin μοιράστηκε ότι το 2015, ο Δρ Peter Daszak, επικεφαλής της EcoHealth Alliance που διοχέτευσε ερευνητικά δολάρια από το NIAID στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan για την έρευνα του κορωνοϊού, δήλωσε-8:

«Πρέπει να αυξήσουμε την κατανόηση του κοινού για την ανάγκη για ιατρικά αντίμετρα όπως το εμβόλιο για τον πανικό κορωνοϊό. Βασικός μοχλός είναι τα μέσα ενημέρωσης και τα οικονομικά θα ακολουθήσουν τη δημοσιότητα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία προς όφελός μας, για να φτάσουμε στα πραγματικά ζητήματα. Οι επενδυτές θα ανταποκριθούν εάν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας».

Peter Daszak

Ο Daszak, τον οποίο ο Martin αναφέρει ως «ο επικεφαλής του ξεπλύματος χρήματος», «στην πραγματικότητα δήλωσε ότι όλη αυτή η άσκηση ήταν μια εκστρατεία εγχώριου τρόμου για να κάνει το κοινό να αποδεχθεί την παγκόσμια πλατφόρμα εμβολίων χρησιμοποιώντας ένα γνωστό βιολογικό όπλο. Και αυτά είναι τα δικά τους λόγια, όχι η ερμηνεία μου», είπε ο Martin.9

David Martin, Ph.D

Martin>100 εκατομμύρια στις ΗΠΑ μπορεί να πεθάνουν λόγω πυροβολισμών COVID

Τόσο οι βολές COVID-19 της Pfizer όσο και της Moderna περιέχουν αλληλουχίες νουκλεϊκών οξέων που δεν αποτελούν μέρος της φύσης και δεν έχουν εισαχθεί προηγουμένως στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό ισοδυναμεί με ένα πείραμα γενετικής μηχανικής που δεν πέρασε από μελέτες σε ζώα ή κλινικές δοκιμές.

 

Ωστόσο, ήδη άνθρωποι πεθαίνουν από τους πυροβολισμούς και, δηλώνει ο Martin, «πολλοί ακόμη θα» λόγω ζητημάτων όπως θρόμβοι αίματος, βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα και προβλήματα με το ήπαρ, τα νεφρά και την πνευμονική λειτουργία.10

Αναμένεται επίσης μια επίθεση αναπαραγωγικών περιπτώσεων και καρκίνου που σχετίζονται με τους πυροβολισμούς. «Το γεγονός είναι ότι ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων που υφίστανται ένεση κουβαλούν ήδη τους σπόρους του θανάτου τους», είπε ο Martin.11 Όσο για το πόσοι μπορεί να πεθάνουν, ο Martin πιστεύει ότι οι αριθμοί μπορεί να είχαν αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού» τους:12

«Με βάση τη δική τους εκτίμηση για το 2011, και… αυτή είναι μια ανατριχιαστική εκτίμηση, αλλά πρέπει απλώς να την εκθέσουμε… Όταν το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το κινεζικό CDC, το Jeremy Farrar Wellcome Trust και άλλοι δημοσίευσαν το The Decade of Vaccination για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το 2011, ο δηλωμένος στόχος τους ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Βάλτε το στην προοπτική, πρόκειται για περίπου 700 εκατομμύρια ανθρώπους νεκρούς… και αυτό θα έδινε τη συμμετοχή των ΗΠΑ σε αυτό σίγουρα ως αναλογία του πληθυσμού με ένεση κάπου μεταξύ 75 και 100 εκατομμυρίων ανθρώπων».

Όταν ρωτήθηκε σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί να πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ο Martin πρότεινε «υπάρχουν πολλοί οικονομικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ελπίζουν ότι θα είναι από τώρα έως το 2028».

Προγράμματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid έως το 2028.

«Όσο λιγότεροι άνθρωποι είναι αποδέκτες Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid, τόσο το καλύτερο», είπε ο Martin. «Δεν αποτελεί έκπληξη, είναι πιθανώς ένα από τα κίνητρα που οδήγησαν στη σύσταση ότι τα άτομα άνω των 65 ετών ήταν τα πρώτα άτομα που έλαβαν ένεση».

«Γιατί ξαφνικά ακυρώνονται 700 πτήσεις την ημέρα επειδή, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι αεροπορικές εταιρείες δεν έχουν πιλότους; … το βρώμικο μυστικό … είναι ότι πολλοί πιλότοι που αντιμετωπίζουν μικροαγγειακά προβλήματα και προβλήματα πήξης, και αυτό τους κρατά έξω από το πιλοτήριο, το οποίο είναι ένα καλό μέρος για να μην τους έχετε εάν πρόκειται να υποστούν θρόμβο και ακολούθως εγκεφαλικό ή καρδιακή προσβολή», είπε ο Martin.

 

«Αλλά το πρόβλημα είναι ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε ακριβώς το ίδιο φαινόμενο στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Στην πραγματικότητα, η στόχευση στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης είναι μεγάλη, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε γιατρούς και νοσηλευτές που θα είναι μεταξύ των ασθενών και των νεκρών. Και αυτό σημαίνει ότι οι άρρωστοι και οι ετοιμοθάνατοι επίσης δεν λαμβάνουν φροντίδα.»15

Γιατί οι λήψεις COVID μπορεί να αλλάξουν το DNA σας

Έχει τονιστεί από τα μέσα ενημέρωσης και τους αξιωματούχους δημόσιας υγείας ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν αλλάζουν το DNA. Ωστόσο, ο Martin εφιστά την προσοχή σε μια ελάχιστα γνωστή επιχορήγηση από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, γνωστή ως Δαρβινικά χημικά συστήματα,16 που περιελάμβανε έρευνα για την ενσωμάτωση του mRNA σε στοχευμένα γονιδιώματα.

 

Σύμφωνα με τον Martin:17

«Η Moderna ξεκίνησε… με την πλάτη μιας 10ετούς επιχορήγησης του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών. Και αυτή η επιχορήγηση ονομαζόταν Δαρβινικά χημικά συστήματα… το έργο που οδήγησε στη δημιουργία της ίδιας της εταιρείας Moderna ήταν ένα έργο όπου ανακάλυπταν συγκεκριμένα πώς να γράψουν το mRNA στο γονιδίωμα οποιουδήποτε στόχου αναζητούσαν.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας μονοκύτταρος οργανισμός, θα μπορούσε να είναι ένας πολυκύτταρος οργανισμός ή θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος. Και το γεγονός είναι ότι η Moderna ξεκίνησε με το να έχει αποδείξει ότι το mRNA μπορεί να διαμολυνθεί και να εγγραφεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα».

Είναι εντελώς άγνωστο ποιες θα είναι οι βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του αναλόγου της πρωτεΐνης ακίδας που υπάρχει μέσα σε άτομα που έλαβαν ενέσεις COVID-19. Ωστόσο, όσον αφορά την αλλαγή του γονιδιώματος, ο Martin δηλώνει ότι τα δεδομένα δείχνουν ότι το mRNA έχει την ικανότητα να γράφει στο DNA των ανθρώπων και «ως εκ τούτου, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις δεν πρόκειται να είναι απλώς συμπτωματικές. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα είναι ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα των ατόμων που θα υποβληθούν σε ένεση πρόκειται να αλλάξει.»18

Η απάτη αφαιρεί την ασπίδα ευθύνης της Big Pharma

Η επίθεση άνθρακα του 2001, η οποία προήλθε από ιατρική και αμυντική έρευνα, οδήγησε στην ψήφιση του νόμου PREP, ο οποίος αφαιρούσε την ευθύνη για τους κατασκευαστές ιατρικών αντιμέτρων έκτακτης ανάγκης.

Αυτό σημαίνει ότι όσο οι ΗΠΑ βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επιτρέπονται πράγματα όπως τα «εμβόλια» κατά του COVID-19 βάσει εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης. Και όσο ισχύει η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, οι κατασκευαστές αυτών των πειραματικών γονιδιακών θεραπειών δεν είναι οικονομικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε βλάβη προέρχεται από τη χρήση τους.

Δηλαδή, υπό την προϋπόθεση ότι είναι «εμβόλια». Εάν αυτές οι ενέσεις ΔΕΝ είναι εμβόλια, τότε η ασπίδα ευθύνης πέφτει, επειδή δεν υπάρχει ασπίδα ευθύνης για ένα ιατρικό αντίμετρο έκτακτης ανάγκης που είναι η γονιδιακή θεραπεία. Επιπλέον, οι αγωγές που μπορούν να αποδείξουν τις εταιρείες που εμπλέκονται σε απάτη θα αναιρούν επίσης την ασπίδα ευθύνης. Ο Μartin δηλώνει: 19

«Ένα από τα βολικά πράγματα σχετικά με τον νόμο PREP είναι ότι η ασπίδα ασυλίας έναντι της ευθύνης είναι στην πραγματικότητα τόσο καλή όσο και η απουσία απάτης. Διότι αν υπήρξε απάτη στη γνωστοποίηση των γεγονότων, που οδήγησε σε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, τότε όλη η ασπίδα ασυλίας εξαφανίζεται.

Επομένως, ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό για συνομιλίες όπως αυτή που πρέπει να προωθηθούν και να προηγηθούν είναι επειδή οι φαρμακευτικές εταιρείες — και σε αυτές περιλαμβάνονται η Pfizer και η Moderna και η J&J — γνωρίζουν ότι διαιωνίζουν μια απάτη. Το σπουδαίο με αυτό είναι ότι όταν διαπιστωθεί αυτή η απάτη, το 100% της ευθύνης επιστρέφει σε αυτούς. Oταν μια απάτη ήταν η βάση για μια απάτη, τότε έχουμε στην πραγματικότητα μια σειρά από άλλα νομικά μέσα που σας επιτρέπουν να τρυπήσετε αυτό το πέπλο. Τελικά, δεν υπάρχει αμφιβολία… και είναι αρκετά προφανές με βάση τα τρέχοντα δεδομένα θνησιμότητας και νοσηρότητας που δεδομένου του γεγονότος ότι, όταν πρόκειται για βιολογικά όπλα και βιοτρόμο, κάθε καταμέτρηση επιφέρει πρόστιμο 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό μας δίνει το ομοσπονδιακό καταστατικό.

Η ποινή για την εταιρική εγχώρια τρομοκρατία, όταν έχετε ανά καταμέτρηση υποχρεώσεις 100 εκατομμυρίων δολαρίων ανά pop — αυτή είναι μια υπαρξιακή απειλή που αφαιρεί μια εταιρεία όπως η Pfizer ή μια εταιρεία όπως η Moderna. Και για αυτό εργαζόμαστε καθημερινά».

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την πρόοδο των εν εξελίξει νομικών υποθέσεων που επιδιώκουν να αποκαλύψουν την αλήθεια – ότι μια εγκληματική οργάνωση επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της δημιουργίας κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βιοόπλων που διατίθενται στο εμπόριο ως νέοι ιοί και ενέσεις – μπορείτε να βρείτε όλα οι λεπτομέρειες στο ProsecuteNow.io, έναν ιστότοπο που συντάχθηκε από τον Martin και τους συνεργάτες του.20

Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 16 Ιουλίου 2022 στο Mercola.com
Πηγές και Αναφορές

Originally published July 16, 2022 on Mercola.com
Sources and References

1 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022
2 Europe Reloaded March 23, 2022
3 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 1:21
4, 5 Substack July 24, 2021
6 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 9:52
7, 8, 9 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 3:26
10, 11 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 6:22
12 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 7:58
13, 14 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 12:40
15 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 13:38
16 National Science Foundation, Darwinian Chemical Systems
17, 18 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 17:21
19 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 52:01
20 Prosecute Now

 

ΕVENT 201-OI ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ


Πρόκειται για ένα Event που έλαβε Σάρκα και Οστά στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019.

Την ίδια μέρα στη Wuhan της Κίνας βρισκόταν σε εξέλιξη η Τελετή Έναρξης των Παγκοσμίων Αγώνων των Στρατιωτικών. Συμμετείχαν πάνω από 10.200 αθλητές και συνοδοί από 101 χώρες. Εκείνο το διάστημα πολλοί από τους αθλητές παραπονέθηκαν για συμπτώματα που αργότερα θα συνειδητοποιούσαν ότι ήταν ίδια με τα συμπτώματα COVID-19 που τότε δεν είχε ακόμη εμφανιστεί επίσημα.

Σύμφωνα με την Έκθεση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προέλευση της πανδημίας οι Στρατιωτικοί Αγώνες της Wuhan χρησιμοποιήθηκαν για να διασπαρεί ο ιός ανά το κόσμο καθώς επέστρεφαν οι αθλητές στις πατρίδες τους. Πιθανόν να είχε ξεσπάσει ταυτόχρονα και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Η οργανωμένη απόπειρα συγκάλυψης της προέλευσης του ιού και τα εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν στη συνέχεια σε επιστήμονες που διέκριναν εργαστηριακά χαρακτηριστικά στον ιό για να κάνουν κωλοτούμπα και να μιλήσουν στη συνέχεια για φυσική προέλευση βρωμάει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, μία πραγματική συνομωσία που κάποιοι αρέσκονται να την κρύβουν κάτω από δήθεν θεωρίες συνομωσίας τις οποίες όμως οι ίδιοι φροντίζουν να διαρρέουν. Δύο χρόνια μετά κανένα θεσμικό όργανο δεν έχει δώσει σε σχεδόν 8 δις κατοίκους του πλανήτη, μία πειστική απάντηση για την προέλευση της πανδημίας.

Το μόνο που μας ζητάνε είναι να εμβολιαζόμαστε αενάως. Μέχρι θανάτου.

Η Covid-19 έκανε την εμφάνισή της στο παγκόσμιο χωριό τον Δεκέμβριο του 2019 σύμφωνα με τις κινέζικες αρχές. Πολλοί από τους αθλητές παραπονέθηκαν για συμπτώματα COVID-19. Kανένα υπουργείο Άμυνας Δυτικού κράτους δεν δέχθηκε να τους εξετάσει με την αστεία δικαιολογία ότι τότε δεν υπήρχε COVID-19 λες και ο ιός εξέδωσε αριθμό πρωτοκόλου πριν κυκλοφορήσει. Οι Καναδοί αθλητές θα επέστρεφαν στη πατρίδα τους απομονωμένοι στο πίσω μέρος του αεροπλάνου.

Εκτοτε θα άρχιζε μία διαδικασία συγκάλυψης της προέλευσης του ιού με αιχμή του δόρατος την επιστολή που είχε στείλει τον Φεβρουάριο του 2020 στο επιστημονικό The Lancet ο εμπλεκόμενος στα gain of function πειράματα Peter Daszak επιθεωρητής του ΠΟΥ και χορηγούμενος από το Ιδρυμα Gates και από τον Fauci. Ανάμεσα στις παραπομπές που θα χρησιμοποιούσε ο Peter Daszak για να εξοβελίσει κάθε υπόνοια εργαστηριακής φύσης του ιού ήταν και μελέτη Ελλήνων καθηγητών με επικεφαλής τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Την μελέτη υπέγραφαν επίσης οι Μαγιορκίνης, Παρασκευής, Κωστάκη, Παναγιωτακόπουλος.

Σήμερα 21 Ιανουαρίου 2022, ο 4 φορές εμβολιασμένος (έλαβε δύο booster δόσεις) υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Benny Gantz ασθενεί από COVID-19, οι εφιαλτικές παρενέργειες των εμβολίων έχουν σκοτώσει πάνω από 27.000 ανθρώπους σύμφωνα με το VAERS αλλά και την ίδια την Pfizer που καταγράφει τα συμβάντα τα σχετικά έγγραφα έφερε στο φως η έρευνα του νεαρού Εβραίου δικηγόρου Aaron Siri.

Παρόλα αυτά οι ηγέτες του δυτικού κόσμου επιμένουν με κάθε μέσο να θέλουν να εμβολιάσουν έως και τον τελευταίο πολίτη του πληθυσμού παρότι αποδεδειγμένα τα υπάρχοντα εμβόλια δεν καλύπτουν τη μετάλλαξη Omicron και καταπατώντας θελεμιώδη συνταγματικά δικαιώματα του ανθρώπου.

Η εμμονή τους οδηγεί σε εφιαλτικές σκέψεις τη παγκόσμια κοινή γνώμη….

18 Οκτωβρίου 2019. Μια άσκηση πανδημίας. Στη κυριολεξία. Μια πραγματική άσκηση πανδημίας.

Διαβάζουμε στον ιστότοπο centerforhealthsecurity.org> ”

Το Κέντρο Johns Hopkins για την Ασφάλεια Υγείας σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates φιλοξένησαν το Event 201, μια άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη…”

Σχόλιο δικό μας> Ισως εκείνη τη μέρα-κατά διαβολική σύμπτωση-να διέρρευσε από το Εργαστήριο της Wuhan ο ιός Covid-19 την επιμέλεια του gain of funtion πειράματος του οποίου είχε ο Peter Daszak επιθεωρητής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και ιδιοκτήτης της MKO ΕcoHealth Alliance η οποία όπως βλέπετε είναι ταυτόχρονα συνεργάτης και του Ιδρύματος Bill&Melinda Gates. Δηλαδή την ώρα που ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος Gates, Dr Christopher Elias συμμετείχε στο Event 201 με θέμα τη πανδημία εκείνη τη μέρα και εκείνη την ώρα ακριβώς (υπολογίζουμε τη διαφορά ώρας Wuhan-Νέας Υόρκης) στο Εργαστήριο της Wuhan συνέβαινε το τρομακτικό ατύχημα-κατά διαβολική σύμπτωση. Κοτζάμ event έκαναν τα παληκάρια, μία υπόθεση εμείς. Την ίδια ώρα επίσης σε ένα δρόμο της Νέας Υόρκης, σε ένα δρόμο του Μιλάνου και σε ένα δρόμο του Λονδίνου 3 ταλαίπωροι άστεγοι πάνω που περιεργαζόντουσαν ένα παράξενο φιαλίδιο σε μορφή σπρέυ που το μάζεψαν από το δρόμο επειδή το είχαν περάσει για άρωμα εκείνο εκτοξεύθηκε στο πρόσωπό τους. Τι; Όχι;

Τη διαρροή του ιού θα ακολουθούσε μία επιχείρηση συγκάλυψης της εργαστηριακής προέλευσης του τόσο από τον Εργολάβο των gain of Function πειραμάτων Peter Daszak, όσο και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Anthony Fauci με τη συμμετοχή της Κίνας. Το Event 201 που προέβλεπε 65.000.000 νεκρούς είχε αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά σχεδόν ταυτόχρονα και στη πραγματική ζωή αλλά με πραγματικούς θανάτους οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά. Έτσι το Κέντρο Johns Hopkins συντονίζει την πανδημία (ακριβώς και στη κυριολεξία), ο Bill Gates συνεργάζεται με την Eco Health του Peter Daszak, o ΠΟΥ εγκρίνει μόνο εμβόλια και κανένα φάρμακο (εντελώς τυχαία) και όλοι σχεδόν οι ηγέτες έχουν μετατραπεί σε καλοκουρδισμένους πλασιέ εμβολίων. Εντελώς τυχαία…)

Διαβάζουμε στον Ιστότοπο centerforhealthsecurity.org “Η άσκηση έδειξε τομείς όπου οι δημόσιες / ιδιωτικές συμπράξεις θα είναι απαραίτητες κατά την αντίδραση σε μια σοβαρή πανδημία, προκειμένου να μειωθούν οι μεγάλης κλίμακας οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος έχει δει έναν αυξανόμενο αριθμό επιδημικών συμβάντων, που ανέρχονται σε περίπου 200 συμβάντα ετησίως. Αυτά τα γεγονότα αυξάνονται και προκαλούν αναστάτωση στην υγεία, τις οικονομίες και την κοινωνία. Η διαχείριση αυτών των γεγονότων προκαλεί ήδη τεράστια πίεση στην παγκόσμια ισχύ, ακόμη και απουσία πανδημικής απειλής. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει μια από αυτές τις επιδημίες παγκόσμια – μια πανδημία με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες. Μια σοβαρή πανδημία, η οποία γίνεται «Event 201», θα απαιτούσε αξιόπιστη συνεργασία μεταξύ πολλών βιομηχανιών, εθνικών κυβερνήσεων και βασικών διεθνών οργανισμών.

The MSM are starting to say the quiet part out loud.

Premier League: On-field heart issues ‘have fuelled suspicion of Covid vaccines’ among players | Daily Mail Online https://t.co/c8RPrv8TZJ

— Laurence Fox ✝️ (@LozzaFox) January 21, 2022

(Σχόλιο δικό μας> Δηλαδή έναν Υπέρτατο Συντονιστή, ένα καλοχτενισμένο αγόρι που θα γνώριζε από ιούς και εμβόλια)

Διαβάζουμε στον Ιστότοπο centerforhealthsecurity.org> Πρόσφατα, το Κέντρο για την Ασφάλεια Υγείας έλαβε ερωτήσεις σχετικά με το κατά πόσον αυτή η άσκηση πανδημίας προέβλεπε την τρέχουσα νέα εμφάνιση κοροναϊού στην Κίνα. Για να είμαστε σαφείς, το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας και οι συνεργάτες του δεν έκαναν πρόβλεψη κατά τη διάρκεια της επιτραπέζιας άσκησης. Για το σενάριο, διαμορφώσαμε μια φανταστική πανδημία κοραναϊού, αλλά δηλώσαμε ρητά ότι δεν ήταν πρόβλεψη. Αντ ‘αυτού, η άσκηση χρησίμευσε για να επισημάνει τις προκλήσεις ετοιμότητας και αντιμετώπισης που πιθανότατα θα προκύψουν σε μια πολύ σοβαρή πανδημία. Δεν προβλέπουμε τώρα ότι το ξέσπασμα nCoV-2019 θα σκοτώσει 65 εκατομμύρια ανθρώπους. Παρόλο που η επιτραπέζια μας άσκηση περιλάμβανε ένα ψεύτικο καινούργιο κορανοϊό, οι πληροφορίες που χρησιμοποιήσαμε για τη μοντελοποίηση του πιθανού αντίκτυπου αυτού του φανταστικού ιού δεν είναι παρόμοιες με το nCoV-2019.

Το FOXNews καταγγέλει συγκάλυψη από τα μεγάλα Αμερικανικά ΜΜΕ (που περιέργως σύσσωμα είναι με μία σύριγγα στο χέρι και παροτρύνουν τους πολίτες να εμβολιαστούν) της Έκθεσης των Ρεπουμπλικάνων η οποία αποκαλύπτει ότι ο ιός COVID-19 κυκλοφορούσε στη Wuhan από τον Σεπτέμβιο του 2019 και ένα μήνα αργότερα στις 18 Οκτωβρίου 2019 οι Παγκόσμιοι Στρατιωτικοί Αγώνες που διεξήχθησαν στην πόλη της Κίνας λειτούργησαν ως “superspreaders” για να διασπείρουν τον ιό ανά το κόσμο καθώς πολλοί αθλητές απεκάλυψαν ότι είχαν συμπτώματα COVID-19.

Η αποκάλυψη της σύμπτωσης με τους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan αφήνει υπόνοιες ότι ίσως να μην πρόκειται για ένα ατύχημα διαρροής από το γνωστό Ινστιτιτούτο της Wuhan αλλά για εσκεμμένη ενέργεια κατά της ανθρωπότητας γι΄αυτό άλλωστε το FOXnews κάνει λόγο για “greatest cover-up in human history.”

Τα CNN, MSNBC, ABC News, NBC News και CBS News δεν κατάφεραν να καλύψουν την έκθεση!

Πολλά από τα βασικά σημεία της έκθεσης των Ρεπουμπλικανών επικεντρώθηκαν σε δραστηριότητες μέσα και γύρω από τη Wuhan που φαίνεται να δείχνουν ότι ο ιός κυκλοφορούσε στην Κίνα ήδη από τον Σεπτέμβριο, πολύ πριν το γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας στις 31 Δεκεμβρίου 2019, αναφερθεί στην ανακοίνωση του ιστοτόπου της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας της Wuhan που έκανε λόγο σχετικά με περιπτώσεις «ιογενούς πνευμονίας» στη πόλη.

Τον Σεπτέμβριο, η βάση δεδομένων γενετικής αλληλουχίας του εργαστηρίου Wuhan τέθηκε εκτός σύνδεσης στη μέση της νύχτας, η οποία, σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή του Τέξας Michael McCaul, έδειξε ότι προσπαθούσαν να «κρύψουν» ή να «καλύψουν» κάτι που προκαλεί σημαντική ανησυχία.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σιωπούν για τα ανησυχητικά ευρήματα της έρευνας των Ρεπουμπλικάνων της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για τις πιθανές ρίζες του COVID-19 τη Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι ένας νομοθέτης το χαρακτήρισε ως τη «μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ανθρώπινη ιστορία».

Τα ευρήματα-βόμβες της μελέτης έκαναν την πιο λεπτομερή την περίπτωση ότι η πανδημία του κοροναϊού προήλθε από διαρροή από ιολογικό εργαστήριο της Ουχάν, αλλά τα CNN, MSNBC, ABC News, NBC News και CBS News δεν κατάφεραν να καλύψουν την έκθεση.

Ο συνεργάτης του Fox News Joe Concha-κεντρική photo είπε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι γι αυτό.

Δείτε ΕΔΩ κατεβάστε και κρατήστε στο Αρχείο σας την Έκθεση των Ρεπουμπλικανών για τη προέλευση του ιού. Σας συνιστούμε στη συνέχεια να αναρωτηθείτε γιατί δεν θα διαβάσετε λέξη γι΄αυτή ούτε στα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ. Κάτι συμβαίνει στο πλανήτη!

«Λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι όταν τα ίδια που έσπευσαν να επικρίνουν τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Τομ Κάτον ο οποίος ήταν από τους πρώτους που είπε ότι αυτό μπορεί να προήλθε από ένα εργαστήριο και επίσης όταν ο Πρόεδρος Τραμπ επαναλάμβανε το ίδιο πράγμα, παρουσιάστηκαν αμφότεροι ως απερίσκεπτοι θεωρητικοί συνωμοσίας », ανέφερε ο Joe Concha την Τρίτη στο« Fox & Friends ».

Τα φιλελεύθερα ΜΜΕ αγνοούν εντελώς το βίντεο του εργαστηρίου Wuhan.

 

«Η Wall Street Journal, η Washington Post, οι New York Times είχαν όλοι τους δημοσιογράφους που είχαν αποβληθεί από την Κίνα στην αρχή της πανδημίας, οπότε ήταν αδύνατο να επαληθευτεί κάτι ή να ληφθούν απαντήσεις».

Ο Concha είπε ότι η εύρεση της προέλευσης της πανδημίας είναι “η πιο σημαντική έρευνα που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας”, επειδή η ιστορία θα επαναληφθεί εάν δεν μάθουμε πώς ξεκίνησε η πανδημία. Ακόμη και οι Δημοκρατικοί το παραδέχονται αυτό.”

H ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ

Πρόκειται για πυρηνική βόμβα. Το κουβάρι της πανδημίας αρχίζει να ξετυλίγεται αργά και βασανιστικά που λέμε.

Η πυρηνική βόμβα δεν είναι άλλη από ντοκουμενταρισμένη έκθεση των Ρεπουμπλικάνων που δημοσιεύει το FOXnews σύμφωνα με την οποία στην πόλη της Wuhan είχαν καταγραφεί από τον Σεπτέμβριο του 2019 κρούσματα COVID-19 τα οποία οι Παγκόσμιοι mini Ολυμπιακοί Αγώνες των Στρατιωτικών που ξεκίνησαν στην πόλη στις 18 Οκτωβρίου 2019 (οι 10.000 αθλητές από 109 χώρες είχαν φθάσει εδώ νωρίτερα) μετέτρεψαν σε πανδημία καθώς πολλοί αθλητές επέστρεφαν στις χώρες τους παραπονούμενοι για συμπτώματα.

Βy Team

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι εάν πρόκειται για ατύχημα ή εάν κάποιοι είχαν στη κυριολεξία εξαπολύσει τον ιό στην ανθρωπότητα γνωρίζοντας ότι 10 χιλιάδες αθλητές με τους συνοδούς τους θα ήταν τα πλέον αποτελεσματικά “βαποράκια” για την παγκοσμιοποίηση της Covid-19 και την μετατροπή της σε πανδημία με την “βοήθεια” των tests!

Ποιοι έπαιζαν με τη φωτιά λίγο πριν 10 χιλιάδες και πλέον αθλητές και συνοδοί από 109 χώρες του κόσμου θα έφθαναν στη πόλη της Wuhan. Οι Κινέζοι πάντως που είχαν επενδύσει πολλά στους αγώνες για την άρτια διεξαγωγή τους δεν είχαν λόγους γι΄αυτή την εθνική αυτοχειρία παρότι θα μπορούσαν να συμμετέχουν στη συγκάλυψή της. Τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου παρουσιάζουν δηλώσεις αθλητών που ισχυρίζονται ότι οι εκδηλώσεις διεξήχθησαν χωρίς θεατές και ότι η Wuhan ήταν μια «πόλη -φάντασμα»!

Μήνες πριν από το ξέσπασμα της COVID-19, το Εθνικό Εργαστήριο Βιοασφάλειας Wuhan ζήτησε προσφορές για σημαντικές ανακαινίσεις στα συστήματα ασφάλειας και επεξεργασίας αποβλήτων σε ερευνητικές εγκαταστάσεις που λειτουργούσαν για λιγότερο από 2 χρόνια, σύμφωνα με μια νέα έκθεση του Κογκρέσου για την προέλευση της πανδημίας, που έχει στη διάθεσή του το Fox News.

«Μια τόσο σημαντική ανακαίνιση τόσο σύντομα μετά την έναρξη της λειτουργίας της εγκατάστασης φαίνεται ασυνήθιστη», ανέφερε η έκθεση του Ρεπουμπλικανικού εκπροσώπου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. Τα έργα για την απολύμανση του αέρα, τα επικίνδυνα απόβλητα και τα κεντρικά συστήματα κλιματισμού “δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με το πόσο καλά λειτουργούσαν αυτά τα συστήματα τους μήνες πριν από την εμφάνιση του COVID-19”.

FILE PHOTO: Peter Daszak, a member of the World Health Organization (WHO) team tasked with investigating the origins of the coronavirus disease (COVID-19), uses his mobile phone at a hotel in Wuhan, Hubei province, China February 3, 2021. REUTERS/Thomas Peter/File Photo

Ο αληθινός λόγος για τη δημοσίευση της προμήθειας είναι ασαφής, όπως και πότε ή αν ξεκίνησε ακόμη η εργασία. Προσθέτει ένα άλλο ουσιαστικό στοιχείο στο αμφιλεγόμενο επιχείρημα ότι η πανδημία ξεκίνησε σε ένα εργαστήριο της Wuhan, συμπεριλαμβανομένης της ύποπτης συμπεριφοράς και της συσκότισης από την κυβέρνηση της Κίνας και σημάδια ότι η πανδημία ξεκίνησε μήνες πριν από την υποτιθέμενo ξέσπασμα.

Λίγες εβδομάδες πριν από τo deadline που έθεσε ο προέδρος Biden στις Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών για να παορυσιάσουν τις εκθέσεις τους σχετικά με την προέλευση της πανδημίας, οι Ρεπουμπλικάνοι θα ανακοινώσουν την πιο λεπτομερή υπόθεσή τους υποστηρίζοντας ότι οι ερευνητές στη Wuhan θα μπορούσαν να έχουν χειριστεί γενετικά τον ιό και ότι «η υπεροχή των στοιχείων υποδηλώνει ότι ο SARS-CoV- 2 απελευθερώθηκε κατά λάθος (;) από ένα εργαστήριο ιολογίας του Wuhan ».

Το προσωπικό του αντιπροσώπου Michael McCaul, R-Texas-ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής-House Foreign Affairs Committee, θα συμπεριλάβει αυτές τις πληροφορίες ως προσθήκη στην ‘Eκθεσή τους του Σεπτεμβρίου.

Τους τελευταίους μήνες, περισσότεροι ειδικοί στη δημόσια υγεία, επιστήμονες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι ζήτησαν έρευνα για μια πιθανή διαρροή εργαστηρίου, καθώς και εξετάσεις για το αν ο ιός ξεκίνησε φυσικά. Έχουν ζητήσει μια διεξοδική, ανεξάρτητη έρευνα, στην Κίνα, για την προέλευση της πανδημίας, αν και το ΚΚ της Κίνας αρνήθηκε την πρόσβαση.

Χωρίς τη συνεργασία της κυβέρνησης της Κίνας, υπάρχει σημαντικός σκεπτικισμός για το εάν οποιαδήποτε από τις έρευνες της αμερικανικής κυβέρνησης θα δώσει μια συγκεκριμένη αφήγηση για το πώς προέκυψε η πανδημία. Πέρα από τη συνεχιζόμενη ανασκόπηση της κυβέρνησης Biden, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υπό την προηγούμενη διοίκηση, δημοσίευσε μια αποχαρακτηρισμένη έκθεση λίγες μέρες πριν την αποχώρηση από το αξίωμα της κυβέρνησης Trump. Εκείνη την εποχή, προσέφερε την πιο λεπτομερή αναφορά ότι ο κοροναϊός είχε διαρρεύσει από ένα εργαστήριο της Wuhan.

 

Μάλιστα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικλ Πομπέο θα έλεγε χαρακτηριστικά>
 Τίποτα δεν αλλάζει την υποψία μου ότι ο κοροναϊός προήλθε από το εργαστήριο της Wuhan.

Επικαλούμενοι τη συνεχιζόμενη ανασκόπηση της κοινότητας πληροφοριών, οι Δημοκρατικοί ηγέτες έχουν δείξει μικρό ενδιαφέρον για τις έρευνες του Κογκρέσου, αφήνοντας τους Ρεπουμπλικάνους στις επιτροπές Εξωτερικών Υποθέσεων, Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής να διεξάγουν τις δικές τους ανασκοπήσεις. Οι Δημοκρατικοί ελέγχουν το Κογκρέσο, και τις επιτροπές του, και οι Ρεπουμπλικάνοι, επομένως, δεν έχουν εξουσία κλήτευσης.

Χρησιμοποιώντας ανακοινώσεις έργων που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο προμηθειών της κινεζικής κυβέρνησης, μαζί με άλλα στοιχεία ανοιχτού κώδικα, συνεντεύξεις με πρώην αξιωματούχους της διοίκησης και επιστήμονες, ερευνητικά έγγραφα και διεθνείς εκθέσεις Τύπου, οι Ρεπουμπλικάνοι στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων έχτισαν το επιχείρημά τους σε ένα χρονοδιάγραμμα που ισχυρίζεται ότι o ιός διέφυγε από το Iνστιτούτο Iολογίας της Wuhan «κάποια στιγμή πριν από τις 12 Σεπτεμβρίου 2019».

Εκείνη την ημέρα, το Πανεπιστήμιο της Wuhan που βρίσκεται, λιγότερο από ένα μίλι από την έδρα του WIV, εξέδωσε μια ειδοποίηση για εργαστηριακούς ελέγχους. Αργότερα, η ιογενής βάση δεδομένων του Ινστιτούτου της Wuhan εξαφανίστηκε από το διαδίκτυο. Αργότερα εκείνο το βράδυ, το ινστιτούτο δημοσίευσε μια ανακοίνωση με την οποία ζητούσε προσφορές για “υπηρεσίες ασφαλείας” στο εργαστήριο “που περιλάμβαναν θυρωρούς, φύλακες, παρακολούθηση βίντεο, περιπολίες ασφαλείας και άτομα που χειρίζονταν την “εγγραφή και υποδοχή ξένου προσωπικού”.

Επικαλούμενη μαρτυρία «πρώην ανώτερου Αμερικανού αξιωματούχου», η έκθεση ισχυρίζεται ότι ο Ταγματάρχης Chen Wei, ειδικός στη βιολογία και την άμυνα των χημικών όπλων, ανέλαβε τον έλεγχο του εργαστηρίου βιοασφάλειας (επιπέδου 4) του Ινστιτούτου Wuhan στα τέλη του 2019. Αυτός ο χρόνος αποδεικνύει ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα «ανησυχούσε για τη δραστηριότητα που συμβαίνει εκεί καθώς τα νέα του ιού εξαπλώνονταν», σύμφωνα με την έκθεση. “Αν ανέλαβε τον έλεγχο το 2019, αυτό θα σήμαινε ότι ο κεντρικός αντισυμβαλλόμενος γνώριζε για τον ιό νωρίτερα και ότι το ξέσπασμα ξεκίνησε νωρίτερα”.

Δορυφορικές εικόνες της Wuhan τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2019 έδειξαν σημαντική αύξηση των επισκέψεων στο νοσοκομείο και των αναζητήσεων στο διαδίκτυο για συμπτώματα COVID-19.

Η έκθεση ισχυρίζεται επίσης ότι η χαρτογράφηση δεδομένων αποκαλύπτει ότι οι ερευνητές στο εργαστήριο της Wuhan χρησιμοποιούσαν τα λεωφορεία και το Μετρό της πόλης για τις καθημερινές μετακινήσεις τους στη δουλειά, εξαπλώνοντας τον ιό σε όλη την πόλη.

Η επιτροπή χρησιμοποίησε επίσης μια συνέντευξη στο Bloomberg με τη Δρ Danielle Anderson-photo, Αυστραλή ιολόγο, για να καθορίσει μερικά από τα πρότυπα μετακίνησης του εργαστηρίου. H Anderson είναι ο μόνος ξένος επιστήμονας που έχει αναλάβει έρευνα στο εργαστήριο BSL-4 του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan, σύμφωνα με το Bloomberg. H ίδια σύμφωνα με το δημοσίευμα υποστήριξε ότι η είσοδος και η έξοδος από την εγκατάσταση ήταν προσεκτικά οριοθετημένη και περιελάμβανε απαιτήσεις για χρονοβόρες χημικές απολυμάνσεις και προσωπικά ντους.

Εκείνη την εποχή, οι Ρεπουμπλικάνοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ο ιός εξαπλωνόταν σε όλο το κέντρο της Wuhan, λίγο πριν τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες-World Military Games, οι οποίοι «έγιναν διεθνής φορέας, εξαπλώνοντας τον ιό σε πολλές ηπείρους σε όλο τον κόσμο».

The U.S. Armed Forces Sports team marches during opening ceremonies for the 2019 CISM Military World Games in Wuhan, China Oct. 18, 2019. Teams from more than 100 countries will compete in dozens of sporting events through Oct. 28. (Dept. of Defense/EJ Hersom)

Τον Οκτώβριο του 2019, η Wuhan (για την ακρίβεια από τις 18 Οκρωβρίου 2019 που έγινε η τελετή έναρξης έως τις 27 Οκτωβρίου 2019) φιλοξένησε τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες του 2019, οι οποίοι προσέλκυσαν πάνω από 10 χιλιάδες στρατιωτικούς αθλητές από ολόκληρο το κόσμο (ανάμεσά τους και 42 Έλληνες) σε μία διοργάνωση που θυμίζει mini Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου παρουσιάζουν δηλώσεις αθλητών που ισχυρίζονται ότι οι εκδηλώσεις διεξήχθησαν χωρίς θεατές και ότι η Wuhan ήταν μια «πόλη -φάντασμα».

Αθλητές από διάφορες χώρες παραπονέθηκαν για συμπτώματα που μοιάζουν με COVID και τέσσερις χώρες που έστειλαν αθλητές επιβεβαίωσαν την παρουσία του COVID-19 τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2019, πριν από τη δημοσίευση της επιδημίας, σύμφωνα με την έκθεση.

EVENT 201

18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019. Την ίδια μέρα που στη Wuhan ξεκινάνε οι Παγκόσμιοι Αγώνες των Στρατιωτικών στη Νέα Υόρκη γίνεται μία προσομοίωση πανδημίας με τίτλο EVENT 201.

Σ΄αυτό το σημείο υπάρχει μία ενδιαφέρουσα σύμπτωση. Την ημέρα που στη Wuhan γινόταν η Τελετή Έναρξης των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων, δηλαδή στις 18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη το World Economic Forum, το Iδρυμα Gates, και το Johns Hopkins Center for Health Security διοργάνωσαν το περίφημο EVENT 201.

Tι ήταν το EVENT 201; Μια προσομοίωση Πανδημίας (!) που έκανε λόγο για 65.000.000 νεκρούς. Οι διοργανωτές του EVENT 201 ανέβασαν εδώ τα VIDEO της εκδήλωσης τα οποία περιγράφουν τις φάσεις της πανδημίας.

Μετά την αποκάλυψη της έρευνας των Ρεπουμπλικάνων που θέλει τον ιό να διαχέεται στην Wuhan τον Σεπτέμβριο του 2019 και τους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan που κάνουν Τελετή Έναρξης στις 18 Οκτωβρίου του 2019 και διαρκούν έως τις 27 Σεπτεμβίου του 2019 με αθλητές να παραπονούνται για συμπτώματα COVID-19 η ημερομηνία διεξαγωγής του EVENT 201 εάν δεν πρόκειται για μία αλλόκοτη σύμπτωση είναι σίγουρα ένα τρολάρισμα της Ιστορίας. Απ΄όλες τις απόψεις ενδιαφέρον.

Καθώς η πανδημία θα συμπέσει με την προσομοίωση οι διοργανωτές του Event θα κάνουν την εξής τοποθέτηση>

Statement about nCoV and our pandemic exercise

In October 2019, the Johns Hopkins Center for Health Security hosted a pandemic tabletop exercise called Event 201 with partners, the World Economic Forum and the Bill & Melinda Gates Foundation. Recently, the Center for Health Security has received questions about whether that pandemic exercise predicted the current novel coronavirus outbreak in China. To be clear, the Center for Health Security and partners did not make a prediction during our tabletop exercise. For the scenario, we modeled a fictional coronavirus pandemic, but we explicitly stated that it was not a prediction. Instead, the exercise served to highlight preparedness and response challenges that would likely arise in a very severe pandemic. We are not now predicting that the nCoV-2019 outbreak will kill 65 million people. Although our tabletop exercise included a mock novel coronavirus, the inputs we used for modeling the potential impact of that fictional virus are not similar to nCoV-2019.

Με το ξέσπασμα της πραγματικής πανδημίας το Johns Hopkins ανέλαβε να μας ενημερώνει τακτικά για τις εξελίξεις και τα στατιστικά της πραγματικής πανδημίας, το World Economic Forum παρότι δεν είναι Οργανισμός Υγείας αλλά οικονομικό forum μας ενημερώνει για τις προσεχείς μεταλλάξεις από τον ιστότοτοπό του π.χ. μετάλλαξη Lamda, και ο γνωστός Bill Gates εμφανίζεται να επικοινωνεί πολύ τακτικά με τον Fauci όπως θα αποδειχθεί από την ηλεκτρονική αλληλογραφία του τελευταίου. Οπως σημείωσε ο Tucker Carlson του Foxnews ο Gates δεν είναι γιατρός. Ποιος ο λόγος της τακτικής επικοινωνίας εν μέσω πανδημίας με τον Fauci;

Το προσωπικό της επιτροπής των Ρεπουμπλικανών τώρα βασίζει επίσης στο επιχείρημά του για την εργαστηριακή προέλευση του ιού επικαλούμενο συνέντευξη σε ιταλικό ΜΜΕ του Αμερικανού Δρ Ralph Baric, ο οποίος μελετά τους κορωνοϊούς στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και ο οποίος συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan. Ο Baric σ΄εκείνη τη συνέντευξη ισχυρίστηκε ότι οι επιστήμονες μπορούν να κατασκευάσουν έναν ιό “χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος. Ο Δρ Baric είπε το MIT Technology Review ότι “Δεν δημιουργήσαμε ποτέ supervirus.”

Το Ρεπουμπλικανικό προσωπικό παραθέτει επίσης μια διατριβή του 2017 από έναν διδάκτορα που εργάστηκε στο WIV και ο οποίος απεκάλυψε ότι οι κοροναϊοί θα μπορούσαν να χειριστούν χωρίς να αφήσουν ίχνη. Είπαν επίσης ότι πήραν συνέντευξη από «επιστήμονες και νυν και πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ», οι οποίοι αμφισβήτησαν εάν ο ιός αναπτύχθηκε φυσικά λόγω της εξαιρετικά μολυσματικής φύσης του, της έλλειψης ενδιάμεσου ξενιστή και της υψηλής αποτελεσματικότητας σύνδεσής του με τον ανθρώπινο υποδοχέα ACE2.

Ορισμένοι επιστήμονες έχουν επισημάνει ότι συχνά χρειάζονται χρόνια για να προσδιοριστεί η προέλευση του φυσικού ιού. Αναφέρουν για παράδειγμα το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS) το οποίο ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2003. Την ίδια χρονιά οι ερευνητές ανακάλυψαν τον ενδιάμεσο ξενιστή αν και χρειάστηκε να φθάσουμε μέχρι το 2017 για να εντοπιστεί η προέλευσή του στις νυχτερίδες.

Καθώς οι εκκλήσεις για τουλάχιστον διερεύνηση της θεωρίας της διαρροής εργαστηρίου έχουν αποκτήσει διεθνή αναγνώριση, η κινεζική κυβερνητική προπαγάνδα έχει γίνει πολύ πιο επιθετική για να τη διαλύσει.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2020, η Health Times, δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον Yu Chuanhua, τον Αντιπρόεδρο της Στατιστικής και της Κοινωνίας Πληροφοριών του Hubei, ο οποίος συνέταξε μια βάση δεδομένων με επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19. Ανέφερε έναν ασθενή που αρρώστησε στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ότι “Υπήρξαν δύο περιπτώσεις-κρούσματα τον Νοέμβριο των οποίων ο χρόνος έναρξης ήταν 14 Νοεμβρίου και 21 Νοεμβρίου 2019″.

“Πριν από τη δημοσίευση της συνέντευξης στις 27 Φεβρουαρίου, ο Yu τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο και προσπάθησε να ανακαλέσει τις πληροφορίες σχετικά με τους δύο άρρωστους ασθενείς του Νοεμβρίου 2019. Είναι πιθανό ότι αυτό έγινε για να συμμορφωθεί με την εντολή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας που εκδόθηκε δύο ημέρες πριν, «σύμφωνα με την έκθεση του Κογκρέσου.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Ιανουαρίου 2021, η Δρ Shi Zheng-li, (η γνωστή ως Βat Woman) ανώτερος επιστήμονας στο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan, ρωτήθηκε για την εξαφάνιση της δημόσιας βάσης δεδομένων του εργαστηρίου από το Διαδίκτυο. H Shi, σύμφωνα με την έκθεση, είχε «δώσει πολλές αντικρουόμενες απαντήσεις» για το λόγο κατάργησης της βάσης δεδομένων και απάντησε: «Δεν θα απαντήσω σε καμία από τις ερωτήσεις σας εάν η περιέργειά σας βασίζεται στη συνωμοσία του «φτιαγμένου από τον άνθρωπο ή της διαρροή από εργαστήριο του SARS-CoV-2 ή κάποιες μη λογικές ερωτήσεις με βάση την υποψία σας. ”

«Χωρίς εμπιστοσύνη, χωρίς συνομιλία», είπε.

“No trust, no conversation,”

ΑΘΛΗΤΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ COVID-19 ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ THΣ WUHAN

Ο νέος κορωνοϊός ενδέχεται να κυκλοφορούσε στην Ιταλία από τον Οκτώβριο του 2019, σύμφωνα με την πρώτη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη χώρα και η οποία δημιουργεί εκ νέου αμφιβολίες για την πραγματική προέλευση της Covid-19. Οι ακαδημαϊκοί στο Istituto Nazionale Tumori εξέτασαν αρχικά δείγματα αίματος από 959 ασθενείς για να ελέγξουν για καρκίνο του πνεύμονα. Επανεξέτασαν τα ίδια δείγματα πέρυσι για να αναζητήσουν ίχνη του ιού και διαπίστωσαν ότι 111 περιείχαν Covid αντισώματα-αποκαλύπτουν οι Financial Times.

Oι Financial Times με την αποκάλυψη ότι είχαν εντοπισθεί κρούσματα COVID-19 στην Ιταλία ήδη από τον Oκτώβριο του 2019 άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας και οδήγησαν την έρευνα στον μήνα κλειδί. Ίσως φωτογράφισαν με ακρίβεια και την ημερομηνία έναρξης του ξεσπάσματος του κοροναιού> 18 Oκτωβρίου 2019. Πόλη Wuhan της Κίνας.

Εδώ όπου περισσότεροι από 10.000 αθλητές και συνοδοί από 109 χώρες έλαβαν μέρος στους 7th CISM Military World Games.

Ανάμεσά τους και 46 αθλητές και συνοδοί από την Ελλάδα.

Σ΄αυτή τη περίπτωση που πλέον είναι και η πλέον πιθανή η Δύση δεν χρειάζεται τη βοήθεια της Κίνας για να εντοπίσει τη προέλευση του ιού. Την έχει μέσα στα σπίτια της. Το μυστήριο είναι γιατί αρνείται να στρέψει το βλέμμα της στους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες και επέστρεψαν στις πατρίδες τους με Covid-19.

Aνάμεσά τους τουλάχιστο 60 Καναδοί Αθλητές.

Το ρεπορτάζ της Diane Francis στη FINANCIAL POST είναι συγκλονιστικά αποκαλυπτικό.

Γερουσιαστές στις Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν έρευνα σχετικά με το αν οι Παγκόσμιοι Αγώνες του Οκτωβρίου 2019 στη Wuhan ήταν οι super-spreader της Covid-19 και αν οι αξιωματούχοι θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά, δεδομένου ότι η πόλη φαινόταν ασυνήθιστα άδεια και περιγράφεται από ορισμένους συμμετέχοντες ως «πόλη-φάντασμα».
Το Κοινοβούλιο του Καναδά πρέπει να κάνει το ίδιο, σύμφωνα με ορισμένα μέλη των Καναδικών Ένοπλων Δυνάμεων (CAF) που συμμετείχαν στους Αγώνες και επέστρεψαν με συμπτώματα τύπου COVID, τα οποία φαινόταν να αγνοούν φαινόμενοι στρατιωτικοί.

Ο Καναδάς έστειλε περίπου 180 στρατιωτικούς αθλητές και προσωπικό υποστήριξης στους Αγώνες.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο, αλλά η Κίνα δεν αποκάλυψε τον ιό στον κόσμο μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

 

Δύο καναδικές στρατιωτικές πηγές, οι οποίοι ζήτησαν την ανωνυμία τους επειδή υπηρετούν επί του παρόντος στις καναδικές ένοπλες δυνάμεις, δήλωσαν ότι η στρατιωτική γραφειοκρατία αγνόησε τα συμπτώματά τους και επίσης αποκάλυψαν ότι η Κίνα κάλυπτε ένα ξέσπασμα μήνες πριν παραδεχτεί την ύπαρξη COVID.

«Ήταν μια πόλη 15 εκατομμυρίων ανθρώπων που ήταν κλειδωμένη», είπε μια πηγή που συμμετείχε στους αγώνες. «Ήταν περίεργο, αλλά μας είπαν ότι αυτό ήταν για να διευκολύνουμε τους συμμετέχοντες στους αγώνες.»

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι «ήμουν πολύ άρρωστος 12 μέρες μετά την άφιξή μας, με πυρετό, ρίγη, έμετο, αϋπνία.… Στην πτήση της επιστροφής (στα τέλη Οκτωβρίου), 60 Καναδοί αθλητές τέθηκαν σε απομόνωση στο πίσω μέρος του αεροπλάνου στη διάρκεια της 12ωρης πτήσης. Ήμασταν άρρωστοι με συμπτώματα που κυμαίνονται από βήχα έως διάρροια και ανάμεσα σ΄αυτά”

Οι Καναδικές Δυνάμεις έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν εάν πήραν COVID στους Στρατιωτικούς Παγκόσμιους Αγώνες του 2019 στο Wuhan

Μετά την επιστροφή του στον Καναδά, η πηγή είπε ότι τα μέλη της οικογένειας αρρώστησαν και τα συμπτώματά του επιδεινώθηκαν, όπως κόπωση, ρινορραγίες, πυρετός και πόνος όταν ανέπνεε. Πήγε σε στρατιωτικό γιατρό. «Έχω εξεταστεί για διάφορα ζητήματα, αλλά ποτέ για κάτι αναπνευστικό», είπε. «Μερικές εβδομάδες αργότερα, προσφέρθηκα να κάνω μια δοκιμή αντισωμάτων, αλλά αγνοήθηκα!».

Πολλοί Αμερικανοί στρατιωτικί αθλητές που συμμετείχαν αρρώστησαν επίσης με συμπτώματα τύπου COVID. Σύμφωνα με την Washington Post, οι στρατιωτικοί ηγέτες των ΗΠΑ είτε εξαφάνισαν την ιδέα από πρώτο χέρι, ή την αγνόησαν!

«Δεδομένων των αναπάντητων ερωτήσεων σχετικά με την προέλευση της πανδημίας, οι πληροφορίες που αφορούν την υγεία των μελών των υπηρεσιών που συμμετείχαν στους Αγώνες του 2019 θα μπορούσαν να παράσχουν βασικά στοιχεία για να κατανοήσουν πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά το COVID-19», δήλωσε ο εκπρόσωπος Mike Gallagher στην έρευνά μας.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά!

Μια δεύτερη καναδική στρατιωτική πηγή που μίλησε στην National Post είπε: «Το ένα τέταρτο από εμάς αρρώστησε, εκεί και όταν επιστρέψαμε. Μερικοί ήταν ξαπλωμένοι για εβδομάδες. Αυτό μας έκανε πιθανούς φορείς για τον ιό. Ο στρατός δεν έκανε τίποτα. Ήμουν άρρωστος και άλλοι, επίσης, με συμπτώματα Wuhan. … Τελικά μου δόθηκε ένα τεστ επιχρίσματος, το οποίο μετρά μόνο την πρόσφατη έκθεση και μου είπε να προχωρήσω και να το αγνοήσω…”

Στη συνέχεια, στις 22 Ιανουαρίου 2020, οι Καναδοί που συμμετείχαν στους Αγώνες Wuhan έλαβαν μια επιστολή από τον Γενικό Χειρουργό που έλεγε ότι «δεν γνώριζε κανένα» COVID-19 μεταξύ των συμμετεχόντων και ότι, «ο ατομικός σας κίνδυνος να εκτεθείτε σε 2019-nCoV κατά τη διάρκεια προσωρινής υπηρεσίας στην πόλη Wuhan ήταν αμελητέος. ”

«Πώς το ήξεραν;» αναρωτιέται ο αξιωματικός των Καναδών Δυνάμεων. «Θα πίστευα ότι η intelligence ή η medical intelligence community θα το είχε εξετάσει και θα το είχε παρακολουθήσει αυτό, αλλά αυτό δεν συνέβη. Οι αθλητές επέστρεφαν άρρωστοι στις χώρες τους, με συνεχή συμπτώματα. Στην Ευρώπη, οι αθλητές δοκιμάστηκαν και οι Γάλλοι, Ιταλοί και έξι Ισπανοί επέστρεψαν και αναγνωρίστηκαν ότι είχαν τον ιό το διάστημα 2019-20″

Το Ταχυδρομείο επικοινώνησε με το γραφείο του Γενικού Χειρουργού (Surgeon General) και η Julia Scott σύμβουλος επικοινωνίας στο Canadian Forces Health Services Public Affairs Department απάντησε με email, λέγοντας: «Δεν γνωρίζουμε κανένα μέλος της CAF ή πολίτες να έχουν αρρωστήσει στους Αγώνες ή μετά την επιστροφή τους . Δεν έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις COVID-19 σε αυτήν την ομάδα.

«Καθώς η διαμονή τους στη Wuhan ήταν πολύ πριν από την κήρυξη της πανδημίας COVID-19 και πριν κανείς γνώριζε τον ιό, τα μέλη δεν δοκιμάστηκαν κατά την επιστροφή τους. Οι δοκιμές για τη COVID-19 δεν ήταν διαθέσιμες στον Καναδά πριν από τον Ιανουάριο του 2020.…Μόλις συνειδητοποιήσαμε τους πιθανούς κινδύνους, η CAF και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έλαβαν άμεσα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή οποιασδήποτε ασθένειας ή πρόσθετης έκθεσης στα μέλη της CAF που σχετίζονται με το νέο κοροναϊκό».

(Οι απαντήσεις των αρμοδίων υπουργείων και υπηρεσιών ανά το κόσμο είναι αποκαλυπτικές για την κοινή γραμμή συγκάλυψης!)

Μία από τις πηγές περιέγραψε την επιστολή του Γενικού Χειρουργού ως «χαστούκι στο πρόσωπο» και είπε ότι έκτοτε «δεν υπήρξε ουδεμία επικοινωνία με κανέναν από εμάς». Πρόσθεσε ότι τώρα είναι πολύ αργά για μια δοκιμή αντισωμάτων για να προσδιοριστεί αν είχαν COVID ή όχι εκείνη τη στιγμή, επειδή τώρα έχουν εμβολιαστεί πλήρως. «Νομίζω ότι αξίζει μια έρευνα», πρόσθεσε.

Μιλώντας στη Mail , η Γερμανίδα παίκτρια του βόλεϊ, Jacqueline Brock, ισχυρίστηκε ότι κόλλησε το COVID-19 στη διάρκεια των αγώνων σύμφωνα με το ρεπορτάζ του insidethegames

Είπε: «Μετά από λίγες μέρες, μερικοί αθλητές από την ομάδα μου αρρώστησαν, αρρώστησα κι εγώ τις τελευταίες δύο ημέρες.

“Ποτέ δεν ένιωσα τόσο άρρωστη στο παρελθόν. Ηταν μια πολύ οδυνηρή εμπειρία, νομίζω ότι ήταν COVID-19.”

Η Γαλλίδα πενταθλητής Elodie Clouvel ισχυρίστηκε ότι αυτή και ο σύντροφός της Valentin Belaud κόλλησαν τον ιό στους αγώνες.

Ο Ιταλός ξιφομάχος Matteo Tagliarol είπε επίσης ότι όλοι στο διαμέρισμά του στην πόλη αρρώστησαν με συμπτώματα “που έμοιαζαν με αυτά του COVID-19”.

Ο τριαθλητής του Λουξεμβούργου Oliver Gorges είπε ότι αρρώστησε με γρίπη με συμπτώματα Covid-19 ενώ αναφερόμενος στην εικόνα της πόλης εκείνη το διάστημα (18-27 Οκτωβρίου 2019) είπε ότι η Wuhan έμοιαζε με πόλη φάντασμα.

H Σουηδέζα πενταθλήτρια Melina Westerberg είπε ότι πολλοί συμπατριώτες της ήταν άρρωστοι στους Αγώνες.

Το insidethegames έχει επικοινωνήσει με τους διοργανωτές των εκδηλώσεων το Διεθνές Στρατιωτικό Αθλητικό Συμβούλιο για απάντηση.

Το γεγονός ότι ο Τσίπρας επέλεξε να πάει σε εκλογές στις 7 Ιουλίου 2019 αντί το φθινόπωρο που άρχισε να τρέχει το project της πανδημίας, είναι επίσης εντελώς συμπτωματικό. Οπως επίσης και το γεγονός ότι το παληκάρι από τα Τζουμέρκα δεν έχασε την ευκαιρία να μας συμβουλέψει να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολιασμού.

Προφανώς αυτές τις οδηγίες δέχεται από τους 30 μυθικούς οξυδερκείς συμβούλους του. Ας δούμε τώρα τους 30 Συμβούλους του Αλέξη Τσίπρα>

Δύο προηγούμενα επεισόδια σε επανάληψη>

Ηταν 23 Νοεμβρίου του 2021 όταν η Τατιάνα Μπόλαρη ξεκινούσε ως εξής το ρεπορτάζ της στον ιστότοπο της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.

Συνάντηση με τις καταξιωμένες προσωπικότητες (αυτό το καταξιωμένη προσωπικότητα μας συγκλόνισε συνθέμελα Παύλο. Καταξιωμένη προσωπικότητα σου λέει ο άλλος και αισθάνεσαι ένα δέος ρε παιδί μου. Καταξιωμένη προσωπικότητα υπήρξε και ο Δημήτρης Λιγνάδης πριν η κοινωνία μας πέσει από τα σύννεφα.

Καταξιωμένες προσωπικότητες ήταν και ο Jeffrey Epstein με την Ghislaine Maxwell-τα παραδείγματα δεν είναι εντελώς συμπτωματικά) που θα απαρτίζουν το νέο think tank του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποίησε o Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζοντας τα πρόσωπα και τις κρίσιμες θεματικές στις οποίες θα συνεισφέρει η δεξαμενή σκέψης (κι εκεί που νομίζαμε ότι είχαμε ηρεμήσει ως αναγνώστες έφτασε και η άλλη κατραπακιά, δεξαμενή σκέψης. Αυτό το δεξαμενή σκέψης Παύλο είναι πολύ τρομακτικό κατά βάθος στη προκειμένη περίπτωση. Είναι επίσης και μια τρολιά του κερατά μια και για να μπορείς να σκεφτείς σήμερα πρέπει να έχεις όλα τα δεδομένα και όλους τους συντελεστές.

Κανείς από αυτούς τους 30 δεν παράγει σκέψη μια και ο κόσμος μας Παύλο είναι ένα μεγάλο άσκεφτο μπαλόνι που κρέμεται από μια λεπτή κλωστή που σκέφτεται έτσι όταν χρειάζεται να υποδείξει στον Elon Musk να μην ακουμπήσει το Twitter αλλά να χρηματοδοτήσει την επιστροφή στην πολιτική του Tony Blair ο οποίος προορίζεται να γίνει ο νέος ηγέτης του κόσμου-όχι απλά του Ηνωμένου Βασιλείου. Τώρα πως θα είναι ο κόσμος που θα κυβερνά ο Blair αυτό Παύλο βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι να το καταλάβεις μπορεί να έχεις πεθάνει ξαφνικά στον ύπνο σου όπως πρόσφατα ο Ray Liotta και τόσοι άλλοι.

Εάν θέλεις να μάθεις ποιοι κυβερνάνε πραγματικά τον Σύριζα, τη ΝΔ, το ΚΚΕ, τη Προεδρία της Δημοκρατίας και χρησιμοποιούν τον Τσίπρα ως πρόθυμο “αριστερό” ταγάρι (όπως ακριβώς εκείνος χρησιμοποιεί εσένα) δες τα βιογραφικά της δεξαμενής σκέψης του αρχηγού σου.

Αυτοί που έδωσαν το o.k. στα παρακάτω βιογραφικά των “καταξιωμένων προσωπικοτήτων της δεξαμενής σκέψης” του Αλέξη Τσίπρα είναι οι σκιές πίσω από τη κουρτίνα που αποφασίζουν για όλα αυτά που θα γίνουν για σένα χωρίς εσένα όπως είπε και ο Βostonian Κυριάκος.

Αναλυτικά τα πρόσωπα και τα βιογραφικά των 30 προσωπικοτήτων της δεξαμενής σκέψης του κ. Τσίπρα. Καθώς διαβάζω τη λέξη δεξαμενή σκέφτομαι ότι παρότι τόσο το Μάτι όσο και η Εύβοια βρίσκονται δίπλα σε τεράστιες θαλάσσιες δεξαμενές νερού παραδόθηκαν στις φλόγες περίτεχνα ανυπεράσπιστες, σαν τις αναλώσιμες ζωές του Μπάμπη και της Σούλας που χάθηκαν στο Μάτι, που χάνονται καθημερινά.

Η συμβουλή μου Παύλο Πολάκη είναι ότι πρέπει να μελετάς καθημερινά. Να αφιερώνεις χρόνο στο διάβασμα. Η γνώση Πολάκη. Το μυστικό του κόσμου είναι η γνώση. Τώρα εάν σου πέταξαν το κόκκαλο της Novartis και του Λιγνάδη για να σε κρατάνε απασχολημένο είναι αντίστοιχο της απουσίας γνώσης από τη μεριά σου.

Οσο περισσότερη γνώση αποκτάς τόσο πιο πολύ θα πλησιάζεις την αλήθεια.

 

Ξεκίνα από τα 30 βιογραφικά και Καλό Διάβασμα. Έχουμε και φωτογραφίες>

 

    

Όθων Ηλιόπουλος

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως, εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία στο University of Wisconsin Medical School και στην Ογκολογία στο Dana-Farber Cancer Institute and Harvard Medical School. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής και Κλινικός Ογκολόγος στο Harvard Medical School καιστο Massachusetts General Hospital Cancer Center. Το επιστημονικό ενδιαφέρον του εντοπίζεται στην ανακάλυψη μοριακών στόχων για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου. Είναι μέλος επιτροπών στρατηγικού σχεδιασμού στο Dana-Farber/Harvard Cancer Center και έχει μακρόχρονη εμπειρία στον σχεδιασμό, μελέτη και εκτέλεση στρατηγικών στην Ιατρική εκπαίδευση και βασική βιοιατρική έρευνα.

Δέσποινα Σίνου

Είναι επίκουρη καθηγήτρια Δημοσίου Δικαίου και συνδιευθύντρια του μεταπτυχιακού προγράμματος Διεθνής Συνεργασία και ΜΚΟ στη Σχολή Νομικών, Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord (Γαλλία). Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Pantheon-Assas Paris 2 στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο και κάτοχος δύο μεταδιδακτορικών τίτλων από το Πανεπιστήμιο Cergy-Pontoise καιτο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η διατριβή της με θέμα Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως νομικός δρων του διεθνούς δικαίου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τιμήθηκε με το Βραβείο «Γεώργιος Τενεκίδης» 2009. Τα πεδία διδασκαλίας και ερευνών της περιλαμβάνουν το διεθνές δίκαιο και τη διεθνή πολιτική, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα ανθρωπιστικά ζητήματα, τις κοινωνικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, τις νέες μορφές συμμετοχικής δημοκρατίας, καθώς και τον ρόλο των ακαδημαϊκών στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Εργάστηκε μεταξύ άλλων ως επιστημονικός συνεργάτης της γαλλικής Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και από το 2013 ως το 2019 διετέλεσε συντονίστρια των γαλλόφωνων τμημάτων του Ακαδημαϊκού Δικτύου για τα Κοινωνικά Δικαιώματα, του οποίου είναι μέλος. Έχει πάρει μέρος σε πολλές αποστολές διεθνών οργανισμών ως ανεξάρτητη εμπειρογνώμονας στο πεδίο της εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Κορίνα Χατζηνικολάου

Είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογίας στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, του ΑΠΘ. Εργάζεται πάνω στην παιδική προστασία, στην πρόληψη και την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του παιδιού. Συνεργάζεται στενά με Κρατικούς φορείς Υγείας και Πρόνοιας, διεθνείς και ελληνικές ΜΚΟ που ενεργούν στο πεδίο της παιδικής προστασίας και της υποστήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, και Διεθνείς Οργανισμούς (π.χ. UNICEF, UNHCR, OSCE, UNODC). Τη διετία 2017-2019 υποστήριξε ως Επιστημονική Σύμβουλος το Γραφείο του Εθνικού Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων, στο Υπουργείου Εξωτερικών.

Ντόρα Γιαννάκη

Είναι Πολιτικός Επιστήμονας, Εμπειρογνώμονας Πολιτικών Ασφάλειας & Δικαιοσύνης και Ερευνήτρια σε Θέματα Νεολαίας. Οι μεταπτυχιακές σπουδές της είναι σε θέματα πολιτικής θεωρίας και εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Essex και στο Πανεπιστήμιο του Leeds. Έχει συνεργαστεί με μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου και με κυβερνητικούς οργανισμούς ως επιστημονικός συνεργάτης σε κοινοβουλευτικά θέματα και ως σύμβουλος πολιτικής στρατηγικής. Από το 2004 ασχολείται συστηματικά με τις ευρωπαϊκές πολιτικές νεολαίας συμμετέχοντας σε ομάδες εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης, ενώ επιπλέον έχει διατελέσει δύο φορές επιστημονικός συνεργάτης στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης και μέλος της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων/Ερευνητώντης Ευρωπαϊκής Επιτροπής & του Συμβουλίου της Ευρώπης για Θέματα Νεολαίας (PEYR).

Πέτρος Δαμιανός

Είναι Μαθηματικός και κατέχει μεταπττυχιακό τίτλο στην ιστορία και φιλοσοφία της Επιστήμης και της Τεχνολογίας. Είναι Διευθυντής του Γυμνασίου και Λυκείου (από την ίδρυσή του το 2000 ως σήμερα) και του Δημοτικού και του ΔΙΕΚ (από το 2019 έως σήμερα) που λειτουργούν εντός του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα (ΕΚΚΝΑ),. Διετέλεσε εθελοντής με εκπαιδευτική δραστηριότητα σε ιδρύματα που εποπτεύονταν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και σήμερα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (Παιδικές Στέγες, Ιδρύματα Αγωγής, Φυλακές Ανηλίκων και Νέων) (από το 1994 ως σήμερα). Επίσης ήταν μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εκπαίδευση στις Φυλακές (EPEA) με ευθύνη τη Νότια Ευρώπη (από το 2005 ως το 2013), Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εκπαίδευση στις Φυλακές (EPEA – Hellas), (από την ίδρυσή του το 2007 ως 2018), μέλος του ΔΣ του ΚΕ.Θ.Ε.Α. από το 2015 έως το 2019 και μέλος του ΔΣ της ΕΠΑΝΟΔΟΥ από το 2017 έως το 2019. Για τη δράση του στην Εκπαίδευση στη φυλακή τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών (Δεκέμβριος 2014).

Γιώργος Παπανικολάου

Είναι αναπληρωτής καθηγητής στη Νομική Σχολή του πανεπιστημίου Northumbria της Μεγάλης Βρετανίας. Σπούδασε νομικές και εγκληματολογικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εγκληματολογία και ποινική δικαιοσύνη στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Ασχολείται ερευνητικά με την πολιτική οικονομία της αστυνόμευσης σε εθνικό και διεθνικό επίπεδο, ιδίως σε σχέση με τις παράνομες αγορές και το “οργανωμένο έγκλημα”.

 

Σοφία Βιδάλη

Είναι καθηγήτρια Εγκληματολογίας και Αντεγκληματικής Πολιτικής στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίαας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Με σπουδές Νομικής στο Πανεπιστήμιο της Bologna και στο Δ.Π.Θ. Από το 2018 διευθύνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών για τη διαφθορά το οικονομικό και το οργανωμένο έγκλημα στο Ε.Α.Π., είναι μέλος του διεθνούς διαπανεπιστημιακού δικτύου Criminal Justice and Critical Criminology και είναι πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Εγκλήματος και του Κοινωνικού Ελέγχου (www.eemeke.org). Έχει διατελέσει μέλος επιτροπών ειδικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό (SPT/UΝ, ΕΕΔΑ, ΚΕΣΦ), επιστημονικών ομάδων μελέτης για την αντεγκληματική πολιτική (υπουργείο Δημόσιας Τάξης, Δικαιοσύνης, ΟΚΑΝΑ κλπ), ειδική σύμβουλος στο Υπουργείο Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη.

Ζωρζέττα Λάλη

Είναι ειδικός στο ευρωπαϊκό δίκαιο, σπούδασε στο πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου. Εργάστηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι σε τομείς όπως η κοινωνική και εργασιακή πολιτική της ΕΕ, ελεύθερη κυκλοφορία νομικών και φυσικών πρόσωπων, διεθνείς εμπορικές διαπραγματεύσεις και κατέλαβε διευθυντικές θέσεις στις Θαλασσιές Μεταφορές, στην Βιομηχανία,στην Καινοτομία , στο πρόγραμμα Galileo και στην Ενέργεια.

Δημήτρης Χριστόπουλος

Είναι Κοσμήτορας της Σχολής Πολιτικών Επιστημών & καθηγητής Πολιτειολογίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Συγγραφέας, δημόσιος διανοούμενος και ακτιβιστής των δικαιωμάτων – διατέλεσε πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου με έδρα το Παρίσι (2016-2019), με συγγραφικό έργο που αφορά τη μετανάστευση, την ιδιότητα του πολίτη, τις μειονότητες και την λογοκρισία.

Κωστής Παπαϊωάννου

Είναι εκπαιδευτικός. Σπούδασε Ιστορία και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες. Ήταν Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και Γενικός Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Πρωτοστάτησε στη σύσταση του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας και μετείχε στο συντονισμό του Παρατηρητηρίου στη Δίκη της Χρυσής Αυγής. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο του Άγρια ιστορία για μεγάλα παιδιά: Από τον φασισμό στον μεταφασισμό, Η δημοκρατία απέναντι στη νέα ακροδεξιά (Πόλις).

Αντώνης Μπόγρης

Σπούδασε στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε το διδακτορικό του από το εργαστήριο Οπτικών Επικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2000 συμμετέχει σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά αναπτυξιακά και ερευνητικά έργα, Από τον Μάρτιο του 2018 υπηρετεί ως καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Διετέλεσε άμισθος σύμβουλος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από το 2017 έως και τον Ιούλιο 2019 σε θέματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και συμμετείχε ενεργά στη διαμόρφωση του Ενιαίου Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης, των διετών προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης στα πανεπιστήμια, του νέου συστήματος εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση και την επίλυση του χρόνιου ζητήματος της απόδοσης επαγγελματικών δικαιωμάτων αποφοίτων ΤΕΙ και των σχετικών νόμων 4485/2017, 4521/2018 και 4610/2019. Το 2019 ο Αντώνης Μπόγρης εκπροσώπησε τη χώρα στην 39η Γενική Διάσκεψη της UNESCO σε θέματα που άπτονται της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ερρίκος Βεντούρας

Είναι Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Ε.Μ.Π., Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Τα ερευνητικά του πεδία αφορούν επεξεργασία ιατρικών δεδομένων, μηχανική μάθηση και τεχνητή νοημοσύνη. Έχει διατελέσει άμισθος ειδικός σύμβουλος του ΥΠΕΘ και μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, του Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης και του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας.

Μανώλης Τερροβίτης

Έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (2007) και συνέχισε στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ ως μεταδιδακτορικός ερευνητής (2007-2008). Είναι Kύριος Ερευνητής στο Ινστιτούτο Πληροφοριακών Συστημάτων του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά. Παράλληλα, εκτελεί καθήκοντα Υπευθύνου Προστασίας Προσωπικών δεδομένων στα Δίκτυα Ιατρικής Ακριβείας στην Ογκολογία και την Καρδιολογία, και διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα BusinessAnalytics του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν ανάλυση μεγάλων δεδομένων, προστασία της ιδιωτικότητας και μεθόδους ανωνυμοποίησης προσωπικών δεδομένων. Συμμετείχε στο Τομεακό Επιστημονικό Συμβούλιο μαθηματικών και επιστήμης της πληροφορίας του ΕΣΕΚ, έχει διατελέσει πρόεδρος του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας της πληροφορίας. Είναι ο δημιουργός του εργαλείου ανωνυμοποίησης δεδομένων Amnesia (https://amnesia.openaire.eu).

Ζαχαρούλα Τσιριγώτη

Υπηρέτησε επί 37 χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία, φτάνοντας στον ανώτατο βαθμό της Αντιστρατήγου, με αναγνώριση τόσο σε διεθνές όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο, για την συμβολή της στην αναβάθμιση και ενίσχυση των διμερών/πολυμερών σχέσεων, αρμοδιότητας ΥΠτΠ/ΕΛ.ΑΣ, τόσο με ευρωπαϊκά και τρίτα Κράτη, όσο και με διεθνείς/ευρωπαϊκούς Οργανισμούς. Με ιδιαίτερα επιτυχημένη και αναγνωρισμένη θητεία (2015-2019) στην διαχείριση του προσφυγικού/μεταναστευτικού και μάλιστα σε πολύ δυσκολότερες συνθήκες από τις σημερινές. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του ΕΚΠΑ με θέμα «Προσφυγικές/Μεταναστευτικές ροές και ΜΜΕ» και συνεχίζει στις μεταπτυχιακές σπουδές της στο ίδιο πανεπιστήμιο με θέμα «Διεθνής/Ευρωπαϊκή διακυβέρνηση και Πολιτική». Αποστρατεύτηκε την 22 Ιουλίου 2019 με τον βαθμό που κατείχε (Αντιστράτηγος) και της απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων.

Νίκος Φαραντούρης

Είναι διδάκτωρ νομικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, Καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Δίκαιο Ενέργειας, Μεταφορών & Ανταγωνισμού και Διευθυντής του διεθνούς διεπιστημονικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Ενέργεια στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει εργαστεί ως δικηγόρος & νομικός σύμβουλος σε υποθέσεις δικαίου ενέργειας, περιβάλλοντος και ανταγωνισμού σε Λονδίνο, Νέα Υορκη, Βρυξέλλες και Αθήνα. Έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, μέλος της Επιτροπής Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών, Πρόεδρος της Ένωσης Πανεπιστημιακών Ευρωπαϊκών Σπουδών και Πρόεδρος της Νομικής Επιτροπής του EUROGAS, της διεθνούς ένωσης 45 ενεργειακών εταιρειών στις Βρυξέλλες.

Διάνα Βουτηράκου

Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, Ιδρύτρια και Γενική Διαχειρίστρια της Unique Minds. Το 2018 κατέκτησε την πρωτιά στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής στη Σανγκάη. Είναι η πρώτη Ελληνίδα που έγινε δεκτή σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής ως μέλος κριτικής επιτροπής και η νεότερη ηλικιακά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση.

Σπύρος Κίντζιος

Είναι Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τ. Προεδρεύων της Συνόδου Πρυτάνεων Ελληνικών ΑΕΙ. Έχει αποκτήσει το διδακτορικό του από το Πολυτεχνείο του Μονάχου. Είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Κυτταρικής Τεχνολογίας και του Κέντρου Εφαρμογών Κυτταροβιολογικών Εφαρμογών (ΚΕΚΥΤΕ) του ΓΠΑ. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Γεωργικής Ακαδημίας (ΕΓΑ), ιδρυτικό μέλος του HellenicBiotechnologyCluster (HBio) καθώς και μέλος πολλών δημόσιων και κλαδικών επιτροπών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τον Οκτώβριο 2021, το Εργαστήριο Κυτταρικής Τεχνολογίας του τμήματος Βιοτεχνολογίας στο οποίο είναι διευθυντής διακρίθηκε στον τελικό του παγκόσμιου διαγωνισμού καινοτομίας IDea Incubator Competition για τον βιοαισθητήρα ανίχνευσης της COVID-19.

Τριαντάφυλλος Αλμπάνης

Είναι Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι Καθηγητής του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με γνωστικό αντικείμενο την «Τεχνολογία Ελέγχου και Προστασίας Περιβάλλοντος». Από το 2015, προεδρεύει του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας της Περιφέρειας Ηπείρου. Τα τελευταία χρόνια, είναι επιστημονικός υπεύθυνος και διευθυντής του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβάλλον και Αγροδιατοφή». Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η ανάπτυξη και εφαρμογή αναλυτικών τεχνικών, η περιβαλλοντική ανάλυση και παρακολούθηση, η μεταφορά και η τύχη οργανικών μικρο-ρυπαντών στο περιβάλλον και οι τεχνικές καθαρισμού του νερού.

Γιάννης Μυλόπουλος

Είναι καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης (2010 – 2014), εκπρόσωπος της Συνόδου των Πρυτάνεων στην European Universities Association(2010 – 2014) και Πρόεδρος της Συνόδου των Πρυτάνεων (2013 – 2014). Πρόεδρος της ΔΕ της ΕΡΤ3 (2015) και Πρόεδρος του ΔΣ της Αττικό Μετρό ΑΕ (2016 – 2019). Εργάστηκε ως επισκέπτης καθηγητής σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, (Stevens Institute of Technology), του Καναδά (York University) και της Κύπρου, (European University Cyprus). Είναι συγγραφέας επιστημονικών εργασιών και επιστημονικά υπεύθυνος ερευνητικών προγραμμάτων στην περιοχή της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Διαχείρισης των Υδατικών Πόρων και της Διαχείρισης του Περιβάλλοντος.

Δημήτρης Πλουμπίδης

Είναι ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής του ΕΚΠΑ. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας στην Ψυχιατρική, Νευρολογία και Οικονομία της Υγείας στη Γαλλία όπου και εργάστηκε από το 1973 ως το 1986. Τόσο η κλινική του δραστηριότητα, όσο και το επιστημονικό του έργο επικεντρώθηκαν στην εξωνοσοκομειακή άσκηση της ψυχιατρικής στην κοινότητα και την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση των ψυχικά ασθενών. Εργάστηκε από το 1988 ως την αφυπηρέτηση του ως υπεύθυνος του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινή Βύρωνα- Καισαριανής, της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ. Πρόκειται για το πρώτο στην Ελλάδα Κέντρο Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής, με σημαντική συμβολή στην πιλοτική εφαρμογή της κοινοτικής ψυχιατρικής και την συνεργασία με τις γύρω κοινότητες. Από τον Ιούνιο 2015 έως σήμερα είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας για θέματα ψυχικής υγείας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Από τον Μάιο 2014 είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, επιστημονικής και επαγγελματικής ένωσης των Ελλήνων ψυχιάτρων.

Τάσος Τανούλας

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (M.A.) στο Τμήμα Μεταπτυχιακών Σπουδών για την Συντήρηση του Δομημένου Περιβάλλοντος στο Ινστιτούτο Προχωρημένων Αρχιτεκτονικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Υόρκης στην Αγγλία 1983). Είναι Διδάκτωρ του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου της Αθήνας. Προϊστάμενος του έργου αποκατάστασης των Προπυλαίων στην Ακρόπολη (1984-2010). Μέλος της τεχνικής ομάδας Συντήρησης των Μνημείων Ακροπόλεως από το 1977. Μέλος επιστημονικών επιτροπών του Υπουργείου Πολιτισμού για την συντήρηση μνημείων και προετοιμασία εκθέσεων. Διηύθυνε σεμινάρια, έδωσε διαλέξεις και συμμετείχε σε συνέδρια στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία. Δημοσίευσε τρεις μονογραφίες και πάνω από εβδομήντα άρθρα σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά και τόμους, σε θέματα ιστορίας και θεωρίας της αρχιτεκτονικής από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Από τις διεθνείς διακρίσεις του, οι τελευταίες είναι το βραβείο συντήρησης και το βραβείο κοινού που παρέλαβε από την Europa Nostra το 2013.

Νατάσα Ρωμανού

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αθήνας και έκανε μεταπτυχιακά στις ΗΠΑ. Η Νατάσσα Ρωμανού είναι ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Γκόνταρντ της ΝΑΣΑ στη Νέα Υόρκη και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια θέματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή, την κατάσταση των ωκεανών και τον κύκλο του άνθρακα. Υπήρξε συγγραφέας και κριτής των εκθέσεων της Διακυβερνητικής Επιτροπής για τη Κλιματική Αλλαγή του ΟΗΕ και είναι μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της ΝΑΣΑ για τις Γεωεπιστήμες.

Γιώργος Τσελιούδης

Σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακά στις ΗΠΑ στην Μετεωρολογία και τις Επιστήμες της Γής. Εργάζεται ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Γκόνταρντ της ΝΑΣΑ και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια στο τμήμα Εφαρμοσμένης Φυσικής. Είναι ειδικός σε θέματα κλιματικής αλλαγής, υπήρξε πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών, και συμμετείχε στην Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή του ΟΗΕ.

Άρις Καζάκος

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή με θέμα: «Η αναστολή των κύριων υποχρεώσεων κατά τη διάρκεια εργασιακών αγώνων» στο Πανεπιστήμιο του Μάνχαϊμ. Είναι σήμερα Ομότιμος Καθηγητής Εργατικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Νομικής από το 1999 μέχρι το 2001. Συμμετέχει σε διάφορους επιστημονικούς φορείς και έχει διατελέσει για πολλά χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (Ο.ΜΕ.Δ.). Συνέβαλε στη θετική για τους εργαζομένους δικαστική επίλυση πλήθους εργατικών διαφορών με μείζονα σημασία μεταξύ άλλων από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ υπόθεση Αδενέλερ για τους συμβασιούχους, ομαδικές απολύσεις στην Good Year και στην Αθηναϊκή Χαρτοποιΐα), την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κοινωνικών Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης (για την παραβίαση του Χάρτη από το δεύτερο μνημόνιο και το εφαρμοστικό του νομοθέτημα για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και τη διαιτησία), τα δικαστήρια της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου και της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, καθώς και από τα Τμήματα αυτών των δικαστηρίων. Έχει συντάξει ακόμη σειρά προτάσεων νομοθετικών ρυθμίσεων για κρίσιμα ζητήματα εργατικού δικαίου γενικότερης σημασίας, που ψηφίστηκαν στη συνέχεια από τη Βουλή των Ελλήνων. Επίσης για τις υποθέσεις μείζονος ενδιαφέροντος συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα συνδικάτα της χώρας.

Σταύρος Κατσανέβας

Είναι Καθηγητής Φυσικής exceptional class του Πανεπιστήμιου του Παρισιού (Universite de Paris) και Διευθυντής από το 2018 του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βαρύτητας, European Gravitational Observatory (EGO). Έχει διατελέσει υποδιευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Πυρηνικής και Σωματιδιακής Φυσικής του CNRS (2002-2012), πρόεδρος του Ευρωπαϊκού προγράμματος ASPERA, για το συντονισμό των Ευρωπαϊκών οργανισμών έρευνας Αστροσωματιδιακής Φυσικής (2006-2009), συνιδρυτής και πρώτος πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ευρωπαϊκών οργανισμών έρευνας για την Αστροσωματιδιακη φυσική (2012-2014), διευθυντής του Εργαστηρίου Φυσικής των Αστροσωματιδίων και Κοσμολογίας (APC) του l’IN2P3/CNRS-Universite de Paris, και συνδιευθυντής του Εργαστηρίου αριστείας Αστροφυσικής-Γεωφυσικής UnivEarths (2014-2017). Προηγουμένως, υπήρξε καθηγητής του Πανεπιστήμιου της Λυών, επίκουρος καθηγητής στο ΕΚΠΑ και ερευνητής στα εργαστήρια CERN, Fermilab.

Γιάννης Κρεστενίτης

Είναι Ομότιμος Καθηγητής Παράκτιας Τεχνικής & Ωκεανογραφίας
Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, ΑΠΘ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) ΑΕ., από 2016 μέχρι το 2019. Διατέλεσε Δ/ντής του Τομέα Υδραυλικής & Τεχνικής Περιβάλλοντος και Δ/ντης του Εργαστηρίου Θαλάσσιας Τεχνικής & Θαλασσίων Έργων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ. Στις περιοχές εφαρμογής της επιστημονικής και ερευνητικής του δραστηριότητας συμπεριλαμβάνονται ο Θερμαϊκός κόλπος, η ελληνική παράκτια ζώνη, οι ευάλωτες σε παράκτιες πλημμύρες ελληνικές και Μεσογειακές ακτές και οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής σε αυτές.

Παντελής Μπάγκος

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Βιολογία, Βιοστατιστική και Βιιοπληροφορική στο Πανεπσιτήμιο Αθηνών. Είναι Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Διευθυντής του Εργαστηρίου Μοριακής και Υπολογιστικής Βιολογίας και Γενετικής και Διευθυντής του Διατμηματικού ΠΜΣ “Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική”, ενώ έχει υπηρετήσει και ως Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα κινούνται στο χώρο της Υπολογιστικής Βιολογίας και Βιοπληροφορικής, και της Βιοστατιστικής και Ιατρικής Στατιστικής.

Γιώργος Σταμπουλής

Είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Είναι κάτοχος Μάστερ Επιστημών (M.Sc.) στη Διοίκηση Τεχνολογίας και Διδακτορικού Φιλοσοφίας (D.Phil.) στην Επιστημονική και Τεχνολογική Πολιτική από την Ερευνητική Μονάδα Επιστημονικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου του Sussex. Έχει εργασθεί σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων, και για το σχεδιασμό δράσεων και πολιτικών σχετικά με την ανάπτυξη, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα κλπ. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντά του αφορούν στην οικονομική της τεχνολογικής και θεσμικής εξέλιξης, την οικονομική της διοίκησης επιχειρήσεων, τη διαχείριση, στρατηγική και πολιτική για την τεχνολογία, τη γνώση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, την οικονομική της ενέργειας και της μετάβασης σε βιώσιμα κοινωνικο-τεχνικά συστήματα.

Γρηγόρης Γεροτζιάφας

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και είναι ειδικός στη “αιμόσταση – θρόμβωση”. Σήμερα είναι αναπληρωτής καθηγητής αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Pierre et Marie Curie (Paris VI) στο Παρίσι και Υπεύθυνος του Τμήματος Θρόμβωσης και Αιμόστασης του Service d’Hematologie Biologique του Πανεπιστημιακού ΝοσοκομείουTenon στο Ανατολικό Παρίσι. Συντονίζει την ερευνητική ομάδα Θρόμβωση και Καρκίνος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Pierre et Marie Curie (Paris V I) και ανάλογα ερευνητικά προγράμματα στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Συμμετέχει σε διεθνείς ομάδες ειδικών για την σύνταξη και εφαρμογή κατευθυντηρίων οδηγιών για την θεραπεία της θρόμβωσης. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Σοσιαλιστικής Σπουδαστικής Ανεξάρτητης Κίνησης η οποία στη συνέχεια εντάχθηκε στις Αριστερές Συσπειρώσεις Φοιτητών. Υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου φοιτητών της Ιατρικής Σχολής, εκπρόσωπος των Αριστερών Συσπειρώσεων στο κεντρικό συμβούλιο της ΦΕΑΠΘ και της ΕΦΕΕ κι αργότερα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ειδικευομένων Γιατρών Θεσσαλονίκης. Από τα ιδρυτικά μέλη της ένωσης France-Grece Solidarite pour la Sante και συμμετέχει στο πανεπιστημιακό κίνημα με την ενωτική αριστερή λίστα Reinventer l’Universite του Πανεπιστημίου Pierre et Marie Curie και στο νοσοκομειακό κίνημα με το Mouvement de defense de l’hopital public. Συνδέεταιμετην CGT Ile de France καιτην League de Droit de l’Homme.

Αιμίλιος Αυγουλέας

Είναι καθηγητής Διεθνούς Τραπεζικού Δικαίου και Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, επικεφαλής του Τομέα Εμπορικού Δικαίου και διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος (LLM) με ειδίκευση στο Διεθνές Τραπεζικό Δίκαιο και τα Χρηματοοικονομικά. Είναι επίσης μέλος της ομάδας συμφεροντούχων της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών, εκλεγμένος ως διακεκριμένος ακαδημαϊκός. Έχει πλήθος δημοσιεύσεων στο ευρύτερο πεδίο του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Χρηματοοικονομικού Δικαίου, των Οικονομικών και της Συμπεριφορικής Χρηματοοικονομικής [behavioural finance]. Είναι συγγραφέας των βιβλίων “Διακυβέρνηση των παγκόσμιων χρηματοοικονομκών αγορών: Δίκαιο, οικονομικά και πολιτική” [Governance of Global Financial Markets: The Law, the Economics, the Politics και “Η μηχανική και η ρύθμιση της κατάχρησης της αγοράς: Μια νομική και οικονομική ανάλυση». Το έργο του αναφέρεται συχνά σε μελέτες χάραξης πολιτικής στην Ελλάδα και διεθνώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »