Όλοι βλέπουν την πείνα να πλησιάζει διότι οι διεθνείς συνθήκες μας δείχνουν το μέλλον στα τρόφιμα. Υπάρχουν ελλείψεις τροφίμων λόγω μικρής παραγωγής, προβλήματα στις μεταφορές και στο εμπόριο, φυσικές καταστροφές πολλές εκ των οποίων είναι δημιουργήματα μισάνθρωπων ανθρώπων τις οποίες οι ίδιοι αποκαλούν «κλιματική αλλαγή» για να δικαιολογήσουν τις συνωμοτικές τους ενέργειες, πόλεμοι, περίεργες καταστροφές εργοστασίων παραγωγής τροφίμων, κλπ. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι έρχεται πείνα.

Λίγοι όμως γνωρίζουν τι σημαίνει να επικρατήσει ξαφνικά, σε μια πρώην ευημερούσα αλλά νωθρή κοινωνία, καθεστώς πείνας. Αυτό διότι δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες ένεκα της δυσάρεστου αυτής καταστάσεως, διότι δημιουργεί αποστροφή στον άνθρωπο και δεν θέλει ν’ ασχολείται με δυσάρεστες καταστάσεις. Πλην όμως είναι καταστάσεις που μπορεί να συμβούν, πόσω μάλλον στις ημέρες μας που η παγκόσμια πείνα είναι δρομολογημένη από την ελίτ. Οι τιμές τροφίμων είναι αυξάνονται γενναία και η άνοδός τους θα συνεχισθεί, σύμφωνα με τις επικρατούσες διεθνείς συνθήκες.

Τι πραγματικά όμως συμβαίνει σε συνθήκες πείνας; Ας μάθουμε τι σημαίνει πείνα. Γνωρίζουμε από την Ιστορία ότι πολλοί πολιορκημένοι σε φρούρια ή σε πόλεις παλαιότερα έτρωγαν σκύλους, γάτες, ποντικούς, και γενικώς έτρωγαν ότι εκινείτο. Τότε όμως δεν ήταν οι συνθήκες ζωής όπως σήμερα. Η φύση ήταν αμόλυντη, αλλά ούτε υπήρχε τόσος υπερπληθυσμός σε τόσο άθλιες μεγαλουπόλεις. Γι’ αυτό στις πόλεις η πείνα θα μετατραπεί γρήγορα σε λιμοκτονία. Σταχυολογώντας πληροφορίες από σύγχρονες πείνες προκύπτουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που καλά είναι να τα έχουμε υπ’ όψιν μας διότι θα βοηθηθούν πολλοί, και επιπλέον η πλέον ασφαλής μέθοδος αντιμετώπισης της πείνας είναι η πρόληψις. Δηλαδή, το να έχει κανείς τρόφιμα, κάποια ζώα ή φυτά, και κυρίως να έχει γνώσεις ώστε να βρίσκει ή και να εφευρίσκει τροφή σε ιδιαίτερες συνθήκες.

Το πρώτο μέτρο που λαμβάνει μια χώρα σε περιόδους μη επάρκειας τροφίμων είναι το Δελτίο τροφίμων, ένα σύστημα πρόσκαιρο και ευάλωτο. Γι αυτό η τιμωρία των εκμεταλλευτών αυτών των συνθηκών ήταν, μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, θάνατος δια τυφεκισμού. Σε συνθήκες πείνας η εξουσία κατάσχει ότι τρόφιμα βρει, συν τα πολεμικά αποθέματα, και τα μοιράζει στους ανθρώπους. Το μοίρασμα γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός και ανάλογα με την εργασία του. Όταν αρχίζουν οι διανεμόμενες μερίδες να είναι αστείες, το πρώτο που συμβαίνει είναι να πεθάνουν οι ασθενικοί οργανισμοί και οι με μη δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Από τώρα το ανοσοποιητικό των πολιτών πρέπει να κατασταθεί ισχυρό και ενόψει του δύσκολου επικείμενου χειμώνος να έκθεση το σώμα του στον ήλιο, απαραιτήτως χωρίς αντηλιακό αλλά με σύνεση, για την βιταμίνη D3. Είδαμε γιατί καιγόταν η Ελλάς από 1-15 Αυγούστου πέρυσι, την περίοδο των αδειών των εργαζομένων, και τις συνέπειες της μη επαρκούς ηλιοφανείας κυρίως στους κατοίκους των πόλεων. Όλα τα σχεδιάζουν λεπτομερώς.

Όταν αρχίσουν να δημιουργούνται συνθήκες χάους λόγω ελλείψεως τροφίμων, τότε έχουμε την μη υπακοή στους Νόμους, δημιουργούνται συμμορίες που κάνουν δολιοφθορές και πλιάτσικο, κάτι που συνήθως αφήνει τις πόλεις χωρίς ενέργεια (καύσιμα και ηλεκτρικό ρεύμα) και νερό και φυσικά θέρμανση. Στις μέρες μας αν συμβεί έλλειψη ηλεκτρικού τότε παύουν να λειτουργούν τα ηλεκτρικά συστήματα ασφαλείας και επικοινωνίας. Η ακτίνα επικοινωνίας του ατόμου είναι η δύναμη της φωνής του. Οι συμμορίες κλέβουν, ληστεύουν, βιάζουν και γενικώς είναι ένας βάρβαρος «στρατός» που θέλει να πλουτίσει με κάθε τρόπο. Αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία στην Ελλάδα λόγω των αλλόθρησκων «λιαζόμενων επενδυτών» που τους έχουν τοποθετήσει στις εισόδους – εξόδους πόλεων. Πλησίον οδών οι οποίες είναι σιδερόφρακτες, δηλαδή δρόμοι – φυλακή.

Κατόπιν έχουμε την επιδημία δυσεντερίας. Οι εμφάνιση ψειρών τίθεται σε δεύτερη μοίρα. Η δυσεντερία, υποβοηθούμενη από την έλλειψη επαρκούς υγιεινής και αιμορραγιών, έχει ως αποτέλεσμα την διάδοση μολύνσεων και θανάτους. Όταν το μολυσμένο αίμα δεν καθαρίζεται σε ανοιχτούς χώρους, πολλαπλασιάζει την μόλυνση. Οι Σέρβοι, όταν τους βομβάρδιζαν οι ΝΑΤΟϊκές Δυνάμεις διότι δεν εκχωρούσαν τον πλούτο τους στη «Δυτική Συμμορία Αρπακτικών», έχουν δηλώσει ότι πολλοί σέρβοι πέθαιναν διότι δεν είχαν έστω και απλά φάρμακα για να αντιμετωπίσουν μια μόλυνση. Υπήρχε πείνα, αλλά πολλοί πέθαιναν επειδή είχαν καταστεί ασθενικοί. Επομένως έχουμε αύξηση των ασθενειών και, επομένως, θανάτων.

Τα τρόφιμα που θα κυκλοφορούν στην «μαύρη αγορά» με τις αστρονομικές τιμές, αρχίζουν να νοθεύονται με ουσίες που ουδείς μπορεί να φανταστεί τώρα, με ανυπολόγιστες συνέπειες στην δημόσια υγεία. Π.χ. μια απλή και αθώα ουσία νοθεύσεως των αλεύρων είναι το πριονίδι. Οι άνθρωποι παραμελούν τα πάντα και ψάχνουν τροφή για να μην πεθάνουν. Πολλοί λόγω εξαναγκασμού ή φθόνου προς τον γείτονα θα γίνουν κρυφοί συνεργάτες των συμμοριών για να «περάσουν καλά». Ρουφιάνοι δηλαδή. Οι ρουφιάνοι αυτοί είναι μια τρομερή γάγγραινα στα θεμέλια των νέου τύπου κοινωνιών και θα πρέπει ν’ αφανισθούν παντί τρόπω και μεθόδω, αν θέλει να επιβιώσει μια ομάδα πολιτών.

Πινακίδες που είχαν εμφανισθεί σε πόλεις σε περιόδους πείνας όπως π.χ. πουλώ, ανταλλάσω ή παζαρεύω τρόφιμα δεν αναμένεται να εμφανισθούν στις ημέρες εκείνες λόγω της εξοικείωσης των ανθρώπων με την βία όπως τους έχει εκπαιδεύσει η καθημερινότητα και το Χόλυγουντ. Γι αυτό εκτιμάται ότι θα θεσπισθούν ομάδες περιφρούρησης πολυκατοικιών ή γειτονιών.

Κατά την αρρώστια της ασιτίας έχουμε πρήξιμο, το δέρμα γίνεται στεγνό χωρίς ιδρώτα και λίπος και η έκφραση του προσώπου δείχνει απάθεια. Η πείνα επισύρει αδυναμία, κάτι που πρέπει καλά να σκεφθούν όσοι μένουν σε πολυκατοικίες. Έχει παρατηρηθεί σε πόλεις σε περιόδους πείνας οι πολίτες να μην μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους λόγω αδυναμίας ν’ ανέβουν στο διαμέρισμά τους από τις σκάλες. Επειδή με την πείνα κλείνει το στομάχι προσοχή στις τροφές που διογκώνονται, διότι μπορεί κάποιος να πεθάνει. Δηλαδή, μια νέου τύπου γνώση είναι απαραίτητη σε τέτοιες συνθήκες ώστε να σωθούν άνθρωποι.

Η ψυχολογία αλλάζει και οι άνθρωποι παύουν να ενδιαφέρονται για τα βάσανα των άλλων και γίνονται αρπακτικά. Εμφανίζονται στους ανθρώπους παραισθήσεις, οπότε σε συνδυασμό με το 5G θα προκύψουν αδιανόητες καταστάσεις σ’ αυτό που μας ετοιμάζουν. Αυτό σημαίνει ότι εμφανίζεται ένας νέου τύπου άνθρωπος που το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι η ευμετάβλητη ψυχολογία του και οι απρόβλεπτες ενέργειές του. Αναπροσαρμόζονται τα νοήματα της ζωής. Σταδιακά οι άνθρωποι θ’ αρχίσουν να βασίζονται μόνο στον εαυτό τους, και η εξουσία θ’ ανακοινώνει στατιστικά στοιχεία. Και όμως όλ’ αυτά έχουν μελετηθεί, από ποιους άλλους; Από τους Ναζί. Οι γερμανοί είχαν κάνει έρευνες για τις συνέπειες της πείνας, και της μαζικής πείνας. Είχαν «επιστήμη» Μαζική Λιμοκτονία που προέβλεπε έναν σταθερό εκφυλισμό της ανθρωπίνης συμπεριφοράς.

Παράλληλα με την πείνα πρέπει να συνεκτιμηθεί και ο παράγον «δίψα» λόγω ελλείψεως νερού στις άθλιες μεγαλουπόλεις. Δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει νερό, απλά το νερό δεν θα υπάρχει στις βρύσες κυρίως λόγω δολιοφθορών και ελλείψεως ηλεκτρικού ρεύματος. Αλλά υπάρχει κίνδυνος δηλητηριάσεως των υδραγωγείων αν δεν ληφθούν μέτρα πριν το χάος.

Το τελευταίο στάδιο ευρέσεως τροφής σε συνθήκες ακραίας πείνας, είναι ο… συνάνθρωπος. Όταν τελειώσουν οι «σούπες» από βραστές δερμάτινες ζώνες, κλπ, τότε ο άνθρωπος στρέφεται στην ανθρωποφαγία και στον κανιβαλισμό. Ανθρωποφαγία είναι όταν κάποιος τρώει κάποιον που έχει πεθάνει (όπως π.χ. επιβίωσαν οι διασωθέντες στο αεροπορικό ατύχημα στις Άνδεις, τρώγοντας τους σκοτωμένους συντρόφους τους), ενώ κανιβαλισμός είναι όταν κάποιος σκοτώνει κάποιον άλλον για να τον φάει. Είχε παρατηρηθεί στην πολιορκία του Λένινγκρατντ (Αγ. Πετρούπολη) ότι άνθρωποι περίμεναν κάποιον να πεθάνει για να τον φάνε. Έκοβαν μαλακά τμήματα του σώματός των. Στο δε τότε Λένινγκραντ κάποια στιγμή είχαν εμφανισθεί λουκάνικα. Οι αρχές προέβαιναν τρεις φορές την ημέρα σε ανακοινώσεις ώστε να μην τα τρώνε οι πολίτες διότι ήταν παρασκευασμένα από ανθρώπινο κρέας. Αυτά όλα τα ήξερε ο Χίτλερ και είχε εκφράσει τους φόβους του για την διασπορά μολυσματικών ασθενειών στους στρατιώτες του.

Λύσεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η πρόβλεψη από τους πολίτες και κυρίως από τους ηγήτορές τους. Σήμερα, αν δει ο Ελληνισμός από ποιους διοικείται, μάλλον θα διαπιστώσει ότι όχι μόνο είναι μόνος του, αλλά και ότι εφαρμόζουν οι ηγέτες του πιστά την προεκλογική τους υπόσχεση να πολεμήσουν τον νατιβισμό. Οπότε, οι Έλληνες πρέπει να οργανωθούμε κατά ομάδες διότι οι εχθροί που πατάνε και κοπρίζουν τα ιερά ελληνικά χώματα είναι πολλοί.

Κινητήριος δύναμη, όχι μόνο στην Ελλάδα, θ’ αποτελέσει στην περίοδο της πείνας ο πατριωτισμός των ανθρώπων, αλλ’ αυτός είναι ιδιαίτερος παράγων. Οι πολίτες, επειδή τα χρήματα χάνουν την αξία τους όταν δεν υπάρχουν τρόφιμα για αγορά, και εφόσον δεν μπορούν ν’ αποθηκεύσουν τρόφιμα, καλά θα είναι να έχουν αντικείμενα καίριας ανταλλακτικής αξίας. Π.χ. κάποια βασικά φάρμακα. Ακόμη, καλό θα ήταν να έχουν σπόρους έστω και αν αυτοί είναι από μεταλλαγμένα φυτά. Αν ξαναφυτευθούν οι σπόροι μεταλλαγμένων φυτών, η πρώτη συγκομιδή θα είναι κακή. Αν ξανασπαρθούν οι σπόροι της δεύτερης γενιάς η συγκομιδή θα είναι καλύτερη, κοκ. Οπότε ας έχει κάποιος σπόρους ας είναι και από μεταλλαγμένες π.χ. τομάτες.

Η επιθυμία των ανθρώπων για φαγητό γίνεται τότε ατιθάσευτη. Ο Νορβηγός Κνουτ Χάμσουν είχε γράψει ένα μυθιστόρημα με τίτλο «Πείνα». Έγραφε: «Έπρεπε να τρώω ότι έβρισκα μπροστά μου. Θυμάμαι να γυρίζω σπίτι και να θέλω τόσο πολύ να φάω. Υπήρχαν ένα δυο κούτσουρα δίπλα στην σόμπα. Πήρα ένα, ήταν από πεύκο θυμάμαι, και άρχισα να το μασουλάω. Ήθελα τόσο απελπισμένα να φάω».

Η Ελλάς πέρασε πείνα τον τελευταίο αιώνα με την Μικρασιατική καταστροφή και με τις κατοχές των Βουλγαρο – Ιταλο – Γερμανικών στρατευμάτων καθώς και των συμμοριτικών δυνάμεων (απόφαση του ΟΗΕ). Αλλ’ αυτό που μας ετοιμάζουν θα είναι κάτι διαφορετικό και πολύ πιο σκληρό για πολλούς λόγους οι οποίοι έχουν αναλυθεί εκτενώς παλαιότερα. Πρόβλεψη, γνώση και υψηλό φρόνημα είναι όπλα που θα σώσουν τους Έλληνες.

Η πείνα κάνει τον άνθρωπο ν’ αδιαφορεί για τον θάνατο, αλλά βγάζει ότι καλύτερο ή χειρότερο έχει στην ψυχή του. Προσοχή λοιπόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »