Η σημερινή ανάλυση καλύπτει τις απειλές για την επισιτιστική ασφάλεια το 2023 και μετά, ξεκινώντας από το προφανές πλέον γεγονός ότι ο πληθωρισμός των τροφίμων συνεχίζει να επιδεινώνεται σχεδόν παντού. Αυτό το εύκολα παρατηρήσιμο γεγονός είναι πλέον τόσο αυτονόητο που κανείς δεν χρειάζεται να πειστεί για την πραγματικότητα της αύξησης των τιμών των τροφίμων. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι έχουν σκεφτεί ειλικρινά πού οδηγεί όσον αφορά τον παγκόσμιο λιμό, τις εμφύλιες αναταραχές, τις επαναστάσεις και άλλα.

Το 2023 και για τα επόμενα χρόνια, πρόκειται να δούμε μερικά από τα ανησυχητικά σημάδια έλλειψης τροφίμων και πανικού μεταξύ των πληθυσμών καθώς και των λιανοπωλητών τροφίμων:

Ένοπλοι φρουροί σε λιανοπωλητές τροφίμων, υπερασπιζόμενοι τις απότομες αυξήσεις στην οργανωμένη λιανική κλοπή προϊόντων κρέατος.
Περιορισμοί πρόσβασης (και απαιτήσεις βιομετρικής ταυτότητας) σχετικά με το ποιος επιτρέπεται να εισέρχεται σε παντοπωλεία και να αγοράζει τρόφιμα.
Όρια δελτίων τροφίμων, που επιβάλλονται από ελέγχους ψηφιακών νομισμάτων, τα οποία παρακολουθούν στενά τις αγορές τροφίμων σας και σας αποκόπτουν όταν φτάσετε το όριο που επιβάλλεται από την κυβέρνηση.
Εξεγέρσεις για τα τρόφιμα σε πολλές πόλεις και χώρες καθώς ο φόβος και η πείνα επικρατούν.
Περισσότερη καταστροφή τροφίμων λόγω δολιοφθορών στις εγκαταστάσεις τροφίμων και στις υποδομές μεταφοράς.
Αύξησε τις προσπάθειες γεωμηχανικής για την καταστροφή των καλλιεργειών μέσω ανθρωπογενών ξηρασιών, πλημμυρών και καταιγίδων.
Η πλήρης λίστα καλύπτεται στο podcast μου (δείτε παρακάτω) που περιλαμβάνει επίσης μια συνέντευξη με τον David DuByne (Adapt 2030), έναν παρουσιαστή του Brighteon.TV και παγκόσμιο αναλυτή τροφίμων.

Στην Αμερική, τα τρόφιμα θα γίνουν πιο ακριβά και σπάνια, αλλά τα ράφια δεν θα είναι ακόμα άδεια

Το 2023, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν σημαντικό πληθωρισμό τροφίμων καθώς και διαλείπουσα έλλειψη, αλλά τα ράφια δεν θα ξεφύγουν σε μεγάλη κλίμακα. Η Ευρώπη, ωστόσο, θα δει την έλλειψη τροφίμων σε πολύ χειρότερη κλίμακα και οι καταναλωτές εκεί θα πρέπει να περιμένουν να δουν πολλά γυμνά ράφια, μειωμένη επιλογή, μειωμένο βάθος αποθεμάτων στους λιανοπωλητές και συχνά όρια αγορών που θέτουν οι λιανοπωλητές.

Για τους Αμερικανούς, η εμπειρία αγορών παντοπωλείου το 2023 θα μοιάζει όλο και περισσότερο με αστυνομικό κράτος με περιορισμένη είσοδο, φυλασσόμενα σημεία εισόδου και εξόδου σε ορισμένα καταστήματα, αυξημένη επιτήρηση και ειδικούς φρουρούς στα καταστήματα κοντά σε τμήματα κρέατος πολλών καταστημάτων.

Αναμένουμε αυξημένες ληστείες αυτοκινήτων καταναλωτών παντοπωλείου που οδηγούν στο σπίτι, αυξημένες ληστείες πελατών ειδών παντοπωλείου που φεύγουν από τα καταστήματα και αυξημένες ληστείες κατοικιών που στοχεύουν σε προμήθειες τροφίμων και όχι σε κοσμήματα ή άλλα τιμαλφή. Αναμένουμε επίσης ότι οι καταναλωτές ψωνίζουν σκόπιμα σε πακέτα (πολλά άτομα μαζί), συνειδητοποιώντας ότι υπάρχει ασφάλεια σε αριθμούς.

Σε πολλές περιοχές στις πόλεις της Αμερικής, οι αγοραστές παντοπωλείων θα οπλιστούν πριν από το ταξίδι για ψώνια και θα φέρουν κρυμμένα πιστόλια ως μέσο αυτοάμυνας. Θα δούμε πυροβολισμούς για φαγητό το 2023 και μετά.

Επιπλέον, αναμένουμε περισσότερες κλοπές τροφίμων σε επίπεδο χονδρικής, με οργανωμένα κυκλώματα κλοπής χονδρικής που στοχεύουν σε φυτά κρέατος, διανομείς τροφίμων και παραγωγούς τροφίμων. Σκεφτείτε αυτό ως «κλοπή από την παλέτα», που περιλαμβάνει περονοφόρους ανυψωτήρες και βαρέα φορτηγά.

Η εμπειρία σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πού ζείτε

Ενώ το σενάριο του «αστυνομικού κράτους του παντοπωλείου» θα εκτυλιχθεί επιθετικά σε γαλάζιες πόλεις που χαρακτηρίζονται από εκτεταμένη κλοπή, βία και αποχρηματοδότηση της αστυνομίας, οι αγροτικές αλυσίδες παντοπωλείων πιθανότατα δεν θα δουν τέτοιο χάος. Το κράτος δικαίου είναι ισχυρότερο στις αγροτικές κομητείες και πολιτείες σε όλη την Αμερική, και η ταχεία επέκταση τόσο των νόμων για την κρυφή μεταφορά όσο και της συνταγματικής μεταφοράς (άδεια μεταφοράς χωρίς άδεια) σημαίνει ότι οι κλέφτες παντοπωλείων θα το σκεφτούν δύο φορές πριν ληστέψουν αγροτικά παντοπωλεία που είναι πιθανό να καταλαμβάνονται από καλά ένοπλους πελάτες.

Οι άνθρωποι θα πυροβολούνται μεταξύ τους για φαγητό το 2023; Νομίζουμε ότι ναι. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος της βίας είναι πιθανό να περιορίζεται σε πόλεις υψηλής πληθυσμιακής πυκνότητας που κατοικούνται από παράνομους ανθρώπους (δηλαδή αριστερούς / δημοκράτες).

Η βία, ωστόσο, μπορεί να πολλαπλασιαστεί ανά πάσα στιγμή με βάση τις αστοχίες του ομοσπονδιακού συστήματος σφραγίδων τροφίμων (πρόγραμμα SNAP) που θα μπορούσαν να προκύψουν από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο ή αστοχίες του δικτύου ηλεκτροδότησης. Τέτοια σενάρια πιθανότατα θα οδηγούσαν σε αυθόρμητες εξεγέρσεις τροφίμων που ακολουθούνται από λεηλασίες χονδρικής των λιανοπωλητών τροφίμων στις πληγείσες πόλεις.

Ως απάντηση σε αυτό, αναμένουμε ότι πολλοί λιανοπωλητές τροφίμων θα κλείσουν τις δραστηριότητές τους στις μπλε πόλεις και απλώς θα αρνηθούν να κάνουν επιχειρήσεις σε τέτοια παράνομα περιβάλλοντα. Φαρμακεία όπως το CVS έχουν ήδη ακολουθήσει αυτό το μοτίβο και έχουν κλείσει καταστήματα σε περιοχές υψηλού κινδύνου (όλες είναι μπλε πόλεις που διευθύνονται από παράνομους Δημοκρατικούς).

Αυτό θα επιδεινώσει περαιτέρω το αίνιγμα της «έρημου τροφίμων» των πόλεων όπου οι επιλογές τροφίμων είναι ήδη περιορισμένες και διατροφικά κενά.

Κυβερνητική εξαπάτηση για τον πληθωρισμό των τροφίμων

Όταν ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται ότι ο πληθωρισμός των τροφίμων έχει «κορυφωθεί» και μπορεί ακόμη και να πέφτει, λένε ότι ο ρυθμός του πληθωρισμού των τροφίμων δεν αυξάνεται πλέον. Ωστόσο, οι τιμές συνεχίζουν να ανεβαίνουν επειδή ο πληθωρισμός εξακολουθεί να παραμένει σε θετικό έδαφος. Μαθηματικά, ισχυρίζονται ότι το δεύτερο παράγωγο καθιζάνει (ο ρυθμός μεταβολής), αλλά το πρώτο παράγωγο (ο ρυθμός μεταβολής) εξακολουθεί να είναι υψηλό, επομένως τα τρόφιμα συνεχίζουν να ανεβαίνουν στην τιμή ακόμη και όταν ο ρυθμός πληθωρισμού αυξάνεται ή μείωση λέγεται ότι πέφτει.

Πολύ λίγοι το καταλαβαίνουν αυτό. Οι μάζες είναι τόσο μαθηματικά αναλφάβητοι που η βρετανική Daily Mail αναφέρει πώς οι άνθρωποι μπερδεύονται τελείως όταν μαθαίνουν ότι το 550/2 δεν είναι 225. Για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το 550/2 είναι 225, όταν είναι προφανώς 275. Αλλά ο μαθηματικός αναλφαβητισμός είναι τόσο Είναι ευρέως διαδεδομένο ότι οι τυπικοί καταναλωτές δεν μπορούν να κάνουν καν τη βασική διαίρεση της πέμπτης τάξης, πολύ λιγότερο να κατανοήσουν τη δεύτερη παράγωγο των τιμών των τροφίμων.

Οι μαθηματικά αναλφάβητοι είναι πολύ εύκολο να εξαπατήσουν οι κυβερνήσεις, και αυτό ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Περισσότεροι Αμερικανοί θα καλλιεργήσουν τα δικά τους τρόφιμα το 2023 και μετά

Η ασημένια επένδυση σε όλα αυτά είναι το γεγονός ότι περισσότεροι Αμερικανοί θα επιλέξουν να καλλιεργήσουν κάποια μερίδα από το φαγητό τους φέτος (και για πολλά χρόνια).

Η οικιακή κηπουρική θα μεταβεί γρήγορα από μια δραστηριότητα χόμπι σε μια ανάγκη εξοικονόμησης χρημάτων. Όταν ο πληθωρισμός των τροφίμων είναι αρκετά κακός, με άλλα λόγια, η καλλιέργεια λίγων τροφίμων στο σπίτι γίνεται κερδοφόρα από την άποψη της εξοικονόμησης χρημάτων. Εύκολα καλλιεργούμενες καλλιέργειες όπως οι μπάμιες και το λάχανο μπορούν εύκολα να προσθέσουν φρέσκα προϊόντα σε μια οικιακή διατροφή χωρίς να απαιτούν δαπανηρές εισροές (εκτός χρόνου).

Για το λόγο αυτό, αναμένουμε την ανοιξιάτικη περίοδο κηπουρικής του 2023 να δούμε ρεκόρ ζήτησης για εργαλεία κηπουρικής και λιπάσματα οικιακού κήπου, καθώς και για σπόρους.

Έχουμε δύο συχνούς χορηγούς που προσφέρουν κιτ σπόρων κειμηλίων μη ΓΤΟ: HHseeds.com και ArkSeedKits.com. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό έκπτωσης “ranger” για εξοικονόμηση πόρων και στους δύο ιστότοπους λιανοπωλητών.

Το θετικό σε όλα αυτά είναι ότι όσο περισσότερο οι Αμερικανοί καλλιεργούν το φαγητό τους, τόσο πιο υγιείς θα είναι. Επιπλέον, η τοπική παραγωγή τροφίμων συμβάλλει στην επίτευξη της αποκέντρωσης των τροφίμων, ενώ ενθαρρύνει την τοπική ανταλλαγή τροφίμων και τις μικρές επιχειρήσεις λιανικής. Τα αποκεντρωμένα συστήματα τροφίμων είναι πιο ανθεκτικά και προσαρμοστικά, επιτρέποντάς τους να ανταποκρίνονται πιο έξυπνα και γρήγορα σε γεγονότα μεγάλης κλίμακας, όπως οικονομικά εμπάργκο, ξηρασίες ή άλλες συνθήκες καλλιέργειας που προκαλούν εκτεταμένες αποτυχίες των καλλιεργειών.

Επιπλέον, οι περισσότεροι ντόπιοι κηπουροί και μικροκαλλιεργητές τείνουν να χρησιμοποιούν σπόρους κειμήλιο ή μη ΓΤΟ, κάτι που ενθαρρύνει την εξοικονόμηση σπόρων και τη βιωσιμότητα των τοπικών τροφίμων, χωρίς να βασίζονται σε τοξικά ζιζανιοκτόνα όπως το glyphosate.

Η υψηλή τιμή των εταιρικών τροφίμων μονοκαλλιέργειας, με άλλα λόγια, πιθανότατα θα εξαπολύσει μια τοπική επισιτιστική επανάσταση που έχει τεράστια οφέλη για την ανθρωπότητα.

Είναι καιρός να μεγαλώσει η ανθρώπινη φυλή.

Μάθετε περισσότερα στο σημερινό podcast του Situation Update, που περιλαμβάνει μια συνέντευξη με τον David DuByne:

– Ενημέρωση για παίκτη NFL που κατέρρευσε και χρειάστηκε CPR για 9 λεπτά
– Χάος στο Κογκρέσο καθώς ο ΜακΚάρθι αποτυγχάνει να εκλεγεί Πρόεδρος
– Οι τιμές του χρυσού εκτινάσσονται σε υψηλό 6 μηνών
– Οι αρχαίοι άνθρωποι έκαναν το δέρμα των αρκούδων πριν από περισσότερα από 320.000 χρόνια
– Το WEF δηλώνει ότι οι παιδεραστές θα σώσουν την ανθρωπότητα
– Τα μικροπλαστικά ΤΡΙΠΛΟΥΝΤΑΙ στον πυθμένα της θάλασσας και δεν αποσυντίθενται
– Λόμπι: Η Coca-Cola πλήρωσε το NAACP για να κηρύξει τους αντιπάλους του αναψυκτικού «ρατσιστές»
– Επιταχύνονται τα σχέδια για την ένεση στα βοοειδή με «εμβόλια» mRNA
– Ετοιμαστείτε να φάτε το μπιφτέκι σας από μοσχαρίσιο κιμά SPIKE PROTEIN
– 10+ απειλές για την επισιτιστική σας ασφάλεια το 2023
– Η γεωμηχανική θα επιταχύνει τις πλημμύρες, τις ξηρασίες και τις καταιγίδες
– Η επισιτιστική εγκατάσταση SABOTAGE συνεχίζει να επιβαρύνει
– Κλείνουν οι παραγωγοί τροφίμων λόγω ελλείψεων εργατικού δυναμικού
– Αναμένετε ταραχές για τα τρόφιμα το 2023 και ΕΚΤΙΜΗΣΗ τροφής σε πολλές χώρες
– Οι διακοπές υποδομής μεταφορών θα επιδεινώσουν τη σπανιότητα
– Προτεινόμενη συνέντευξη με τον David DuByne σχετικά με τις προβλέψεις για την έλλειψη τροφίμων για το 2023

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »