Η συνηθισμένη γνωστή παροιμία που λέει ο λαός μας, όταν επιμελώς κρύβεται κάτι και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να ξεσπάσει κάτι μεγάλο κακό.

Δεν ξέρουμε τι παραπάνω γνωρίζει ο Γάλλος δημοσιογράφος και ασχολείται τόσο πολύ με την ασφάλεια της χώρας μας.

Ένα όμως είναι γεγονός ότι ο Ερντογάν κτίζει απαιτήσεις, όχι αμέσως εναντίον της Ελλάδας, αλλά εμμέσως απέναντι στο ΝΑΤΟ σε βάρος της Ελλάδας.

Έχοντας υπόψη πάντα τα όσα έχουν γίνει τώρα τελευταία στο ΝΑΤΟ με την είσοδο νέων χωρών και έχοντας κατά νου ότι ο κύριος εχθρός της Ελάδος είναι η Τουρκία, διαχρονικά πλέον, βλέπουμε ότι με τις συμπεριφορές μας, το σύνολο του πολιτικού κόσμου, είναι ο μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα!

Δεν μπορεί ευθέως να απαιτεί ο Ερντογάν από τους Νατοϊκούς, ή θα συναινέσετε και θα μου δώσετε νομικά αυτά που θέλω από την Ελλάδα, ή θα επιτεθώ και θα διαλύσω το ΝΑΤΟ με τις ευχές πάντα της Ρωσίας!

Απίθμενο θράσος, από μία <<σύμμαχο χώρα>>.

Μήπως όμως αυτό το θράσος ξεκινά από την επιθυμία των ΗΠΑ για <<τακτοποίηση ζητημάτων στο Αιγαίο>>

Μήπως τελικά κάποιοι θέλουν να μοιραστεί το Αιγαίο!

Από το 2016 και επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, έχουν τεθεί σε εφαρμογή το αμερικανικό και νατοϊκό σχέδιο κατά της Ελλάδος, τώρα υλοποιείται με αφορμή την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία;

Έτσι αφού μεταφερθούν(ήδη έχουν μεταφερθεί αρκετές χιλιάδες) στα νησιά μας, μουσουλμάνοι μετανάστες-πρόσφυγες και δημιουργηθούν θύλακες με την ανοχή των κυβερνήσεων μας, θα εμφανιστούν οι Τούρκοι, ως προστάτες αυτών των θυλάκων αποκτώντας έτσι συνδιοίκηση στο Αιγαίο, σε πρώτη φάση, με εγγυητή την βάση των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη!

Σε δεύτερη φάση η Τουρκία ως επιστήμονας σε αυτές τις βρωμιές θα επιβάλλει την πολιτιστική μετάλλαξη των νησιών μας, όπως έκανε με τους Ελληνικούς πληθυσμούς που έμειναν στην Τουρκία μετα το 1924 και στην Β.Κύπρο μετά την εισβολή το 1974!

Και σε τρίτη φάση προβλέπεται η αποστρατικοποίηση των νησιών του Ανατ. Αιγαίου, για να ολοκληρωθεί το σχέδιο συνεκμετάλλευσης και συγκυριαρχίας του αμύθητου ορυκτού πλούτου του Αιγαίου μας.

Ηδη άρχισε η απογύμνωση της άμυνας των νησιών, με απόσυρση δήθεν παλαιών παρωχημένων οπλικών Ρωσικών συστημάτων, χωρίς να γίνεται η άμεση αντικατάστασή τους.

Η στρατιωτική ηγεσία μας και οι πατριωτικές δυνάμεις όλων των κομμάτων μέσα και έξω από την βουλή, έχουν γνώση αυτών των σεναρίων;

Οι Αμερικανοί διπλωμάτες της περίφημης δεξαμενής σκέψης<<Think Tank of State Department>> μιλάνε συνέχεια για Συνεκμετάλλευση, συγκυριαρχία και συνδιοίκηση του Αιγαίου.

Του Αιγαίου που βάσει τον ΟΗΕ και την συνθήκη της Λωζάννης κατά 50% είναι αποκλειστικά Ελληνικό, κατά 42% είναι διεθνή ύδατα και μόνο κατά 8% είναι Τουρκικά ύδατα!

Παρά όλα αυτά οι Τούρκοι ως αχόρταγοι θέλουν να το μοιράσουμε στη μέση.

Έτσι μετά την Κύπρο και τις Πρέσπες, έρχεται και η αρπαγή των νησιών μας από την Τουρκία από τον 25ο μεσημβρινό, αφού δεν θα υπάρχει Ελληνικός στρατός να τα υπερασπιστεί.

Αν σε όλα τα παραπάνω, που μας κάνουν ευθέως να ανησυχούμε προστεθούν οι περίεργες ενέργειες από το 2019 της Τουρκίας στο σύμλεγμα της νήσου Κω με την προκλητικότατη κλιμάκωση των ενέργειών της από δυνάμεις SAT και SAS της ΜΙΤ ως και της Αγγλικής ΜΙ-6 στα πέριξ νησιά κατοικημένα ή μη, οι υπερπτήσεις με UAV,DRONE, η αποικία των συνταξιούχων μόνο Άγγλων σε περιοχή της Κω, ως και η πολυπληθείς μειονότητα τούρκων στη συνείδηση συνεπικουρούμενη από πολυπληθεί ομάδα Αλβανών μετοικούντων εργαζομένων, μας κάνουν να νοιώθουμε εξαιρετικά ανήσυχοι!

Και όπως πάντα σε όλα αυτά η Ρωσία είναι μόνο παρατηρητής, αν δεν υποθάλπει τα γεγονότα.

Επειδή είναι βέβαιο ότι και τώρα σε μιά δεδομένη πολεμική επιχείρηση της Τουρκίας, θα είμαστε και πάλι μόνοι και αφού επιτρέψουν στην Τουρκία να καταλάβει Ελληνικά εδάφη για να την έχουν στο ΝΑΤΟ, θα μας ζητήσουν μετά επίσημα να τα βρούμε, με απώλεια όμως ελληνικών εδαφών(νέα Ίμια),

Μήπως λοιπόν περιμένουν καμία ανίσχυρη οικουμενική κυβέρνηση για να επιβαλλουν τα αισχρά σχέδιά τους και επαληθευτούν οι πατέρες της πίστεώς μας;

Σε όλα αυτά τα σενάρια που διακινούνται στη διεθνή διπλωματία, έχω την εντύπωση ότι έχουν γνώση οι φύλακες.

Διαφορετκά να ετοιμάσει ο Ελληνικός λαός, ένα νέο πολιτικό σκηνικό απηλλαγμένο από τις ενοχές του παρελθόντος, καθαρά πατριωτικό και Ελληνοκεντρικό να οδηγήσει τη χώρα μας στα δύσκολα επόμενα χρόνια που έρχονται, διαφορετικά να ετοιμάσει ένα <<νέο επιτάφιο θρήνο>>!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »