Δηλώσεις του επικεφαλής της ”Σλαβικής Φρουράς”

Ο επικεφαλής της οργάνωσης “Σλαβική Φρουρά” Βλαντιμίρ Ρόγκοφ τόνισε ότι ο ουκρανικός στρατός δεν επιθυμεί να πολεμήσει με τη Ρωσία διότι τότε θα αποτελούσε απλά “τροφή για ρωσικά πυροβόλα”.

Ο Ρώσος πολέμαρχος το είπε αυτό, αναφερόμενος στις πηγές του στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας, αναφέρει το “Eurasia Daily”.

Ο Βλαντιμίρ Ρόγκοφ, επεσήμανε ότι στους κύκλους του ουκρανικού στρατού φοβούνται σοβαρά μια πραγματική στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία, καθώς συνειδητοποιούν πόσο καταστροφικές θα ήταν οι συνέπειες μετά την είσοδο της Μόσχας στη σύγκρουση με το Κίεβο.

«Αρκετές πηγές στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας στράφηκαν σε μένα και μου ζήτησαν να μιλήσω για την επικείμενη τραγωδία. Ουκρανοί στρατιώτες μου είπαν: φώναξε το, κάντε οτιδήποτε, το κύριο ζήτημα είναι ότι δεν πρέπει να υπάρξει πόλεμος, διαφορετικά, όλοι θα θαφτούμε εδώ”, είπε ο επικεφαλής του κινήματος της ”Σλαβικής Φρουράς”.

Ο Ρώσος επικεφαλής σημείωσε ότι ο ξεπερασμένος εξοπλισμός που κυριαρχεί στο οπλοστάσιο των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, θα ήταν απολύτως ανίσχυρος ενάντια στα πανίσχυρα ρωσικά όπλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένοπλες Συρράξεις 09.04.2021 – 12:4180
Αμερικανοί επιθεωρούν τις ουκρανικές ΕΔ στο Ντονμπάς
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κατανοούν σαφώς ότι σε αυτή την περίπτωση θα πολεμήσουν σε ένα σφαγείο και θα γίνουν τροφή στα ρωσικά πυροβόλα. Τότε θα εμφανιστούν Δυτικοί δημοσιογράφοι και θα κατηγορήσουν τη Ρωσία για επιθετικότητα, ενώ η Ουάσινγκτον θα έχει λόγο να επιβάλει νέες αντι-ρωσικές κυρώσεις.

“Το κύριο καθήκον της ουκρανικής κυβέρνησης είναι να μην θυσιάσει τους στρατιώτες της, για να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο μίσος για τη Ρωσία », πρόσθεσε ο Βλαντιμίρ Ρόγκοφ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »