Ο Πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό είναι ένα πιόνι της παγκόσμιας ελίτ στην υπηρεσία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, σύμφωνα με την παραδοχή-βόμβα του ετεροθαλή αδελφού του Κάιλ Κέμπερ, ο οποίος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ο Τζάστιν δεν γράφει τις δικές του ομιλίες ή tweets, αλλά αντίθετα ερμηνεύει σενάρια που του έχουν γράψει οι παγκοσμιοποιητές άρχοντές του.

Ο Τριντό «δεν μιλάει από την καρδιά του», επέμεινε ο αδελφός του, ο οποίος πρόσθεσε «ο εκβιασμός είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο».

Πολλοί από εμάς έχουμε μιλήσει και αναφέρουμε για το πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab διεισδύει στις κυβερνήσεις και διαφθείρει τους παγκόσμιους ηγέτες. Είστε έτοιμοι για κάποια επικύρωση που μπορείτε να μοιραστείτε;

Εάν είστε Καναδός, πάρτε μια θέση. Ο αδελφός του πρωθυπουργού σας πρόκειται να εξηγήσει γιατί ο Τζάστιν Τριντό είναι τόσο αποφασισμένος να αμαυρώσει το καναδικό έθνος. Εάν είστε από την Αμερική ή άλλη χώρα, σηκώστε μια καρέκλα και ακούστε. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό μάθημα για το πώς η παγκοσμιοποιητική ελίτ προσπαθεί να καταστρέψει τη χώρα εκ των έσω.

Ερωτηθείς γιατί ο Τριντό είναι αποφασισμένος να αμαυρώσει το καναδικό έθνος, ο αδελφός του είπε ότι είναι απλώς μια μαριονέτα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και παίρνει εντολές απευθείας από ομάδες όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και η Bilderberger που ελέγχονται όλες από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

«Είναι το πρόσωπο και ο κύριος εκπρόσωπος της καναδικής κυβέρνησης, αλλά οι πολιτικές και οι πρωτοβουλίες που την οδηγούν και οδηγούν αυτήν την αφήγηση που συνεχίζει να προωθεί, που κατά τη γνώμη μου είναι κατά της ελευθερίας και κατά του Καναδά, που καταρρέουν από τα υψηλότερα επίπεδα, από ομάδες όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και η Bilderberg. Αναγνωρίζουν ότι πρέπει να έχουν αυτούς τους ισχυρούς πράκτορες μέσα στις κυβερνήσεις και ένα πράγμα που έχουμε δει στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο είναι οι αδύναμοι ηγέτες που είναι σε θέση να ενεργούν ως εκπρόσωποι».

Ο αδελφός του Τριντό δήλωσε επίσης ότι οι καταστροφικές και κατά της ελευθερίας πολιτικές του Τζάστιν δεν αντιπροσωπεύουν τον πραγματικό του εαυτό. Εν ολίγοις, ελέγχεται από παγκόσμιες ελίτ.

«Δεν μιλάει από την καρδιά του. Δεν το πιστεύω ειλικρινά… δεν είναι ειλικρινές, δεν υπάρχει ουσιαστική συζήτηση. Δεν του επιτρέπεται να εμπλακεί πραγματικά με τη Συνοδεία της Ελευθερίας και με αυτούς τους ανθρώπους, γιατί υπάρχουν πολλά να ξεσυσκευαστούν εδώ και υπάρχουν πολλά σοβαρά ερωτήματα».

«Επίσης, όταν κοιτάς την ιστορία ανθρώπων όπως ο Τζέφρι Έπσταϊν και ποιος ήταν ο ρόλος τους, να παγιδεύουν ανθρώπους και να εκβιάζουν τους ανθρώπους, και σκέφτεσαι μια ζωή χλιδής και ευκαιριών, κάνεις λάθη και αναγκάζεσαι να κάνεις κάτι κακό».

«Ο εκβιασμός είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο».

Ο Kyle Kemper δεν είναι κανένας. Όχι μόνο είναι ετεροθαλής αδερφός του Τζάστιν Τριντό και γιος της Μάργκαρετ Τριντό, αλλά έχει και επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο. Είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Swiss Key, και προηγουμένως Εκτελεστικός Διευθυντής και Στρατηγικός Σύμβουλος στο Chamber of Digital Commerce Canada. Ολοκλήρωσε την επιχείρηση μάρκετινγκ B.Comm από το Πανεπιστήμιο Dalhousie.

Τώρα λοιπόν ξέρετε κάποια αληθινή αλήθεια για τον Τζάστιν Τριντό. Όχι θεωρία ή εικασίες από μακριά. Η ωμή αλήθεια που λέγεται από το στόμα του ίδιου του αδερφού του. Ο Τζάστιν είναι πιόνι της παγκόσμιας ελίτ. Δεν υπηρέτησε -ούτε υπηρέτησε ποτέ- τον Καναδά.

Και δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Ο Klaus Schwab καυχιέται για το πώς το WEF έχει διεισδύσει στα γραφεία των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο. Και σύμφωνα με τον Schwab, ο Καναδάς ήταν η πρώτη χώρα που έπεσε υπό τον έλεγχό του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος κοντά στον Justin Trudeau εγείρει σοβαρά ερωτήματα για πολύ σκοτεινά θέματα.

Ο Κρίστοφερ Τσαρλς Ίνγκβαλντσον, μακροχρόνια στενός φίλος του Τζάστιν Τριντό, κρίθηκε ένοχος για κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας αφού συνελήφθη να διευθύνει ένα διεθνές κύκλωμα παιδεραστών.

Ο Ingvaldson δήλωσε ένοχος στο B.C. Επαρχιακό Δικαστήριο στο Βανκούβερ για πρόσβαση σε παιδική πορνογραφία και κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Αρχικά κατηγορήθηκε επίσης για δύο κατηγορίες για εισαγωγή ή διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Την εποχή που κατηγορήθηκε, η Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία είπε ότι 11 μέλη του κυκλώματος παιδεραστών σε τρεις χώρες – τον ​​Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. – είχαν επίσης συλληφθεί στις αντίστοιχες χώρες τους.

Ο Justin Trudeau και ο Ingvaldson ήταν στενά συνδεδεμένοι από την εποχή τους ως συγκάτοικοι στο κολέγιο, και μετά την ολοκλήρωση των πτυχίων διδασκαλίας και οι δύο έγιναν δεκτοί να διδάξουν στο West Point Gray Academy, ένα ελίτ ιδιωτικό οικοτροφείο του Βανκούβερ.

Αφού έγινε Πρωθυπουργός, ο Justin Trudeau ενθάρρυνε τον Ingvaldson να διεκδικήσει πολιτικό αξίωμα ως μέλος του Φιλελεύθερου Κόμματος. Ο Ingvaldson ανακοίνωσε την επιθυμία του να είναι υποψήφιος βουλευτής των Φιλελευθέρων στην περιφέρεια Vancouver-Kingsway και δημιούργησε μια σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανακοινώνει τα σχέδιά του να είναι υποψήφιος.

Ωστόσο, η σύλληψή του και η επακόλουθη φυλάκισή του για κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας και παιδεραστίας έδωσαν τέλος σε κάθε ευκαιρία που είχε ο Ingvaldson να εισέλθει στην πολιτική, ακόμη και στον φιλελεύθερο Καναδά του Τριντό.

Η αποκάλυψη ότι ο στενός φίλος του Τζάστιν Τριντό είναι παιδόφιλος δεν αποτελεί έκπληξη για τους Καναδούς που παρακολουθούν στενά τον φιλελεύθερο πρωθυπουργό. Επισημαίνουν ότι ο Τριντό έχει πολλούς άβολους δεσμούς με την παιδεραστία.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο Ίδρυμα Pierre Elliot Trudeau. Το ίδρυμα πήρε το όνομά του από τον πατέρα του Τζάστιν Τριντό, τον πρώην πρωθυπουργό Πιερ Τριντό. Ισχυρίζεται ότι «υποστηρίζει δημιουργικούς και κριτικούς στοχαστές που συνεισφέρουν ουσιαστικά σε κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα».

Ωστόσο, το Ίδρυμα Pierre Elliot Trudeau έχει ιστορία στη χρήση συμβόλων παιδεραστών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτή η εικόνα από την ετήσια έκθεση 2015-16 του Ιδρύματος Pierre Elliot Trudeau. Ωστόσο, η χρήση αυτού του συμβόλου φαίνεται περίεργη επιλογή για το ίδρυμα, δεδομένου του τι αποκαλύπτουν τα email του WikiLeaks που έχει να πει το FBI σχετικά με το πραγματικό του νόημα.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω σύμβολο να εμφανίζεται εμφανώς μπροστά και στο κέντρο στη σελίδα τρία της έκθεσης που συνδέεται εδώ στον ιστότοπο του ίδιου του ιδρύματος.

Ο Justin επί του παρόντος δεν έχει καμία σχέση με το ίδρυμα που φέρει το όνομα του πατέρα του – καθώς δεν μπορεί να το συσχετίσει δημόσια ενώ υπηρετούσε ενεργά στην κυβέρνηση – αλλά συμμετείχε άμεσα στην επίβλεψη της επιχείρησης από τη δημιουργία του το 2002 έως το 2014 και αναμένεται να επιστρέψει σε αυτό με την αποχώρησή του από την πολιτική. Δεδομένων αυτών των γεγονότων, είναι πολύ απίθανο να μην έχει σε μεγάλο βαθμό επαφή με εκείνους που διευθύνουν το ίδρυμα στο μεταξύ.

Σε διάφορα φόρουμ του Διαδικτύου οι χρήστες έχουν επισημάνει ότι αυτή η πιθανή σύνδεση με την παιδεραστία, στην πραγματικότητα προσφέρει μια εναλλακτική εξήγηση για ορισμένα μυστηριώδη περιστατικά που συνέβησαν γύρω από τον Τριντό νωρίτερα στη ζωή του.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, προτού ο Τζάστιν ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στην πολιτική, ήταν δάσκαλος στην Ακαδημία West Point Grey, ένα ελίτ σχολείο K-12 – ένα σχολείο στο οποίο συγκλονιστικά σκοτώθηκαν δύο διαφορετικές ομάδες γονέων κατά την περίοδο που δίδασκε. Οι αξιωματούχοι αποκαλούσαν τις δολοφονίες «δολοφονίες σε συμμορίες» εκείνη την εποχή.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η «βία των συμμοριών» εμφανιζόταν προφανώς σε γονείς που έστελναν τα παιδιά τους σε ένα απίστευτα ακριβό ιδιωτικό καναδικό σχολείο προετοιμασίας. Οι δολοφονίες συνέβησαν επίσης σε γονείς χωρίς προηγούμενο ποινικό μητρώο, αλλά που ξαφνικά χαρακτηρίστηκαν ως δανεικοί καρχαρίες της μαφίας μετά τον βίαιο και απροσδόκητο θάνατό τους.

Κανείς που σχετίζεται με το σχολείο δεν πίστευε τη δικαιολογία της «συμμορίας» εκείνη την εποχή, και ακόμα δεν το πιστεύουν.

Ενώ κάποιος είναι ελεύθερος να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα με βάση αυτά τα γεγονότα, υπάρχει τουλάχιστον ένα πράγμα που γνωρίζουμε με βεβαιότητα. Ότι δεν υπήρξαν βίαιοι θάνατοι μεταξύ των μαθητών ή των οικογενειών τους από τότε που ο Ingvaldson και ο νυν πρωθυπουργός εγκατέλειψαν το σχολείο.

Υπάρχει κύκλωμα παιδεραστών που λειτουργεί στα υψηλότερα επίπεδα στην καναδική πολιτική σκηνή και εμπλέκεται ο σημερινός πρωθυπουργός, ένας ηγέτης της ελίτ πολλών γενεών;

Ο χρόνος θα δείξει. Ο κόσμος ξυπνά με την αλήθεια για την ελίτ της παγκοσμιοποίησης και οι λεγόμενες «θεωρίες συνωμοσίας» εκτίθενται ως γεγονότα συνωμοσίας με ανησυχητικό ρυθμό.

Εδώ στο People’s Voice είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αναφέρουμε τα ζητήματα που έχουν πραγματικά σημασία. Σε τελική ανάλυση, εάν τα κυρίαρχα ΜΜΕ αρνούνται να το κάνουν, κάποιος πρέπει να το κάνει. Εγγραφείτε στο κανάλι και κάντε like στο βίντεο αν θέλετε να συμμετάσχετε στην καμπάνια μας για να εκπαιδεύσουμε τις μάζες σχετικά με την πραγματικότητα των δομών εξουσίας που κυβερνούν τον κόσμο μας. Είμαστε όλοι μάζι σε αυτο.

Δείτε:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »