Η τιμωρία πριν περίπου από 2500 χρόνια της σοδομικής αμαρτίας, που ήταν πολύ χειρότερη από τα αμαρτήματα των ανθρώπων που καταστράφηκαν με τον κατακλυσμό, ήταν ανάλογη της αμαρτίας που διαπράχθηκε προς επίγνωση και παραδειγματισμό των επόμενων ανθρώπινων γενεών.

Ο παντοδύναμος Θεός πυρπόλησε και αφάνισε από το χάρτη τις δύο πόλεις, Σόδομα και Γόμορρα. Άνθρωποι και κτήρια πολτοποιήθηκαν, ομογενοποιήθηκαν και έγιναν κονιορτός. Σκόνη και μαύρη τέφρα κάλυψε τα πάντα. Η γή έγινε άγονη διά παντός, αληθινό σεληνιακό τοπίο. Στη θέση τους υπάρχει σήμερα η Νεκρά Θάλασσα κορεσμένη με ποτάσα και αλάτι, στα νερά της οποίας είναι ανύπαρκτη κάθε μορφή ζωής, μια Άψινθος της Αποκάλυψης.

Η τιμωρία των Σοδόμων έφερε τη Γέεννα και άνοιξε τις πύλες της Κολάσεως πριν την ώρα τους. Η τιμωρία των Σοδόμων είναι προειδοποίηση του Θεού προς ολόκληρη την Οικουμένη να μην αποτολμήσει παρόμοιο αμάρτημα. Ο Κύριος επιφυλάσσει φοβερότερη, ατελεύτητη τιμωρία για τους ομοφυλόφιλους κάθε εποχής και τους ποικιλώνυμους υποστηρικτές τους που ενθαρρύνουν με την ανοχή, τη σιωπή και τις ενέργειές τους τη σοδομική αμαρτία.

Ο ιερός Χρυσόστομος αποκαλεί το πάθος της ομοφυλοφιλίας «αποκορύφωμα των κακών», «ατιμωτικό, φοβερό, επικατάρατο», αφύσικη, παράνομη, διαβολική επιθυμία» που δεν τη συναντά κανείς ούτε στα ζώα. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος τέλεσε στην Αθήνα για πρώτη φορά στην χριστιανική Ορθόδοξη πατρίδα μας βάπτιση παιδιών ομόφυλου (gay) ζευγαριού. Παρόντες ήταν οχτώ (!!) ανάδοχοι, περί ποίων επρόκειτο; ήταν ορθόδοξοι χριστιανοί; Ήταν ΛΟΑΤΚΙ; Και οι βιολογικοί (πραγματικοί γονείς) ποιοί ήταν; Φαίνεται ότι ο σεβασμιότατος οικείος Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος Αβραμιώτης που παρεχώρησε το ναό εξαπατήθηκε, πρόβαλε δικαιολογίες στην Ιερά Σύνοδο χωρίς όμως να αποδοκιμάσει και να καταδικάσει το συμβάν.

Επίσημα στη χώρα μας προς το παρόν δεν επιτρέπεται η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Δυστυχώς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ούτε ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ούτε η ελλαδική Ιεραρχία, ούτε ακόμη και αυτή η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός. Η πράξη αυτή του κ. Ελπιδοφόρου επισύρει τη μέγιστη των ποινών: καθαίρεση στη τάξη των μοναχών ή λαϊκών. Αν η σημερινή Εκκλησία θέλει να είναι αντάξια των αγίων Πατέρων, των θείων Αποστόλων και του ιδρυτή της του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού που είναι ο αληθινός Θεός πρέπει αμέσως, για να μην επεκταθεί το κακό, εφαρμόζοντας τους ιερούς κανόνες να καθαιρέσει έναν τέτοιο αρχιεπίσκοπο.

Τι καλό να αναμένει η Ομογένεια της Αμερικής από έναν τέτοιο ποιμένα; Στα χρόνια της Επανάστασης ο μεγάλος οπλαρχηγός του Αγώνα, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο άνθρωπος με τη μεγάλη μακροθυμία που συγχώρεσε το φονιά τού αδερφού του, εξέδωσε μια ασυνήθιστη για το χαρακτήρα του διαταγή για να σωθεί η επανάσταση, με αποδέκτες όλους τους «προσκυνημένους» της εποχής: εξοντώστε τον αποστάτη και προδότη Νενέκο. Ομοίως ο κ. Ελπιδοφόρος πρόδωσε σαν τον Ιούδα τον Κύριο που του εμπιστεύθηκε να ποιμάνει τα πρόβατά του. Γιατί αφωνεί τώρα ο Οικουμενικός Πατριάρχης που με περισσό ζήλο αφόρισε τον ακάματο εργάτη του Ευαγγελίου, τον μαχητικό στρατιώτη Χριστού, τον χαρισματικό θεολόγο αείμνηστο Νικόλαο Σωτηρόπουλο; Ο σκανδαλισμός του ποιμνίου είναι μεγάλος. Πρόκειται για διακωμώδηση του ιερού μυστηρίου του βαπτίσματος. Οι μόνοι αθώοι σ’αυτή τη βάπτιση είναι τα δύο άμοιρα παιδάκια. Το gay ζευγάρι γνωρίστηκαν και ‘’ερωτεύθηκαν’’ στη Μύκονο, μικρή βαβυλωνία ελληνίδα πόλη, διεθνές θερμοκήπιο gay stars και πάσης ανωμαλίας. Οι πανοραμικές φωτογραφίες της βάπτισης με τον αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο εμμέσω των δύο ‘’γονέων’’ και της παρένθετης μητέρας καλόν είναι να κοινοποιηθούν και στον εμπνευστή του γεγονότος Διάβολο. Αν ο κ. Ελπιδοφόρος ζούσε στα χρόνια του Μεγάλου Βασιλείου ή του ιερού Χρυσοστόμου θα είχε πάραυτα καθαιρεθεί και αποσχηματισθεί. Ας θυμηθούμε το όραμα του Μεγάλου Αντωνίου με τους ημίονους που βρώμιζαν το Ιερό Θυσιαστήριο ή την προφητεία του αγίου Κοσμά του Αιτωλού: οι ιερωμένοι θα γίνουν οι ασεβέστεροι όλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »