Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τα Ηνωμένα Έθνη ανησυχούν τόσο πολύ που οι στόχοι της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη Μεγάλη Επαναφορά (γνωστή και ως τεχνοκρατία κάτω από ένα σύστημα θηριωδών ενός κόσμου ) κινδυνεύουν να μην εκπληρωθούν μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία, που έχουν ζητήσει μια σύνοδο κορυφής τον Σεπτέμβριο για να συζητήσουν πώς μπορούν να ξεκινήσουν την αδιέξοδη ολοκληρωτική ατζέντα τους.

Η Σύνοδος Κορυφής στις 18-19 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη «θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας φάσης επιταχυνόμενης προόδου προς τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης », σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΟΗΕ.

Το WEF, που ιδρύθηκε το 1971 από τον Γερμανό οικονομολόγο και μηχανικό Klaus Schwab υπό την κηδεμονία του Δρ. Χένρι Κίσινγκερ, έχει πει εδώ και χρόνια ότι μέχρι το 2030 οι άνθρωποι του κόσμου δεν θα «κατέχουν τίποτα», ότι «δεν θα έχουν ιδιωτικότητα», αλλά θα μάθουν με κάποιο τρόπο να τους αρέσει η εξελισσόμενη κατάσταση της ψηφιακής σκλαβιάς τους.

Θα ζείτε σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα σε μια λεγόμενη έξυπνη πόλη, όπου σχεδόν κανείς δεν εργάζεται, θα κάθεστε αναπαυτικά παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και αντλώντας μια γενική επιταγή βασικού εισοδήματος από την κυβέρνηση. Τα έξυπνα σπίτια που βρίσκονται μέσα σε έξυπνες πόλεις θα τροφοδοτούνται από την τεχνητή νοημοσύνη, μια δύναμη που γνωρίζει τα πάντα με άγρυπνο βλέμμα στις δραστηριότητες, την κίνηση, ακόμη και τις σκέψεις όλων. Οι άνθρωποι θα τρώνε πρόθυμα ζωύφια και τεχνητό εργαστηριακό κρέας ως πηγή πρωτεΐνης σε μια καθολική προσπάθεια να βοηθήσουν τη Γη να «θεραπεύσει» τον εαυτό της μέσω της ουδετερότητας του άνθρακα.

Μην πειράζετε ότι σε έναν κόσμο χωρίς άνθρακα, καμία φυτική ζωή δεν θα μπορέσει να συντηρηθεί και η πείνα θα στοιχίσει τη ζωή εκατομμυρίων. Θα υπάρξει ένα «εμβόλιο που θα σώσει ζωές» για κυριολεκτικά κάθε μορφή ασθένειας, και θα υπάρχει άφθονο, καθώς οι άνθρωποι υποβάλλονται στις απαιτήσεις να αντικαταστήσουν το φυσικό ανθρώπινο ανοσοποιητικό τους σύστημα με ένα ανθρωπογενές που τροφοδοτείται από συνθετικό mRNA που αναλαμβάνει το σώμα κάποιου και αλλάζει εντελώς το DNA του. Δεν είσαι πια άνθρωπος.

Είστε TRANS-άνθρωπος, που σημαίνει ότι μεταβαίνετε ή εξελίσσεστε σε μια ανώτερη μορφή ζωής που είναι εν μέρει άνθρωπος και εν μέρει μηχανή. Οι άνθρωποι θα μπορέσουν επιτέλους να «κατευθύνουν τη δική τους εξέλιξη» μέσω της προόδου της τεχνολογίας, λέει ο επικεφαλής σύμβουλος του Schwab, ο Ισραηλινός ιστορικός καθηγητής Yuval Noah Harari.

Στον απόηχο της πανδημίας του Covid το 2020, ο Schwab και το WEF κυκλοφόρησαν ένα νέο βιβλίο και ατζέντα που ονόμασαν “The Great Reset”, όπου είδαν αυτή τη μαζική κρίση ως “στενό παράθυρο ευκαιρίας” για να μεταμορφώσουν ριζικά τον κόσμο από φυσικό και απτή σε εικονική και ψηφιακή. Τα πάντα σε αυτόν τον νέο κόσμο είναι συνδεδεμένα, κάθε συσκευή, κάθε όχημα, κάθε αυτοκινητόδρομος και κάθε σταθμός φωτισμού, κάθε σπίτι, κάθε σώμα. Εξ ου και η έκκληση για όχι μόνο ένα Διαδίκτυο των Πραγμάτων αλλά ένα Διαδίκτυο των Σωμάτων.

Όπως δήλωσε ο Χαράρι, η επιτήρηση που οι άνθρωποι αποδέχτηκαν πλήρως ως μέρος της νέας κανονικότητας κατά τη διάρκεια της πανδημίας θα έκανε σύντομα το επόμενο μεγάλο άλμα. Προέβλεψε, όσον αφορά την επιτήρηση «τώρα πάει κάτω από το δέρμα».

Ο Χαράρι είπε: «Όταν οι άνθρωποι κοιτάζουν πίσω, αυτό που θα θυμούνται από την κρίση του Covid είναι ότι αυτή είναι η στιγμή που όλα έγιναν ψηφιακά?όταν όλα έγιναν υπό παρακολούθηση»

Αλλά δεν είναι απλώς τα Ηνωμένα Έθνη και το WEF που βρίσκονται πίσω από τη Μεγάλη Επαναφορά της ανθρωπότητας και την πίεση να αλλάξουμε τον τρόπο που ζούμε, αναγκάζοντάς μας σε αυτό που θα έλεγαν ανώτερη κατάσταση συνείδησης στην οποία, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, ερχόμαστε σε «αρμονία και ισορροπία» με τη φύση, όπως αναφέρεται στο μνημείο Georgia Guidestones. Ένας από τους μεγαλύτερους ωθητές αυτού του δυστοπικού οράματος είναι η βασιλική του Υψηλότητα, ο Βασιλιάς Κάρολος, η στέψη του οποίου θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου.

Όταν ο Κάρολος μιλά για τη Μεγάλη Επαναφορά και τους στόχους του ΟΗΕ ακούγεται περισσότερο σαν θρησκεία παρά οτιδήποτε άλλο. Λατρεία της γης.

Μας καλεί να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του σε αυτή τη νέα θρησκεία. Ενώ ισχυρίζεται ότι είναι Χριστιανός, δεν αναφέρει ποτέ τη Βίβλο, τον Θεό Πατέρα ή τον Ιησού Χριστό, αυτόν που έχει την επιθυμία να σώσει όχι τη Γη αλλά τις ψυχές όσων κατοικούν στη Γη. Οι Εωσφοριανοί πιστεύουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή του ουρανού στη Γη χωρίς τον Θεό της Βίβλου, και αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη που κρέμονται μπροστά σε αδύναμα ανθρώπινα όντα.

Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει τη δική του σελίδα στον ιστότοπο του WEF, όπου περιγράφει τις «10 ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για να οδηγήσουμε την πράσινη ανάκαμψη». Αυτές οι 10 ενέργειες είναι πραγματικά τρομακτικές εάν ποτέ εφαρμοστούν πλήρως, καθώς δεν θα επέτρεπαν ουσιαστικά καμία ελευθερία σε μια δικτατορία από πάνω προς τα κάτω που αποφασίζει για εμάς πώς θα κατανεμηθούν και θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι πόροι.

Πάρτε, για παράδειγμα, τον αριθμό 4 στη λίστα του, όπου ζητά κάτι που ακούγεται σαν τη συγκρότηση της Αστυνομίας Αειφορίας με την εξουσία να επιβάλλει τη «συμμόρφωση με τη βιωσιμότητα» με τα πρότυπα του ενός κόσμου που ορίζονται από τη «Συμφωνία του Παρισιού». Γράφει ως εξής:

4. Εργαστείτε αυστηρά για την παροχή αξιόπιστων δεδομένων και προωθήστε ενεργά την υιοθέτηση κοινών μετρήσεων και προτύπων , όπως για παράδειγμα στην  κάρτα βαθμολογίας IBC , προκειμένου να επιτραπούν πιο ενημερωμένες αξιολογήσεις της συμμόρφωσης με τη βιωσιμότητα και των ευκαιριών βελτίωσης, ιδίως όσον αφορά την ευθυγράμμιση με τη Συμφωνία του Παρισιού. Είναι πλέον καιρός να προχωρήσουμε προς ενοποιημένες μετρήσεις και παγκόσμια πρότυπα, για να ενθαρρύνουμε την επιτάχυνση της προόδου μέσω της ενιαίας συγκριτικής αξιολόγησης.

Και τι γίνεται με όσους από εμάς αρνούνται να συμμορφωθούν με αυτά τα «παγκόσμια πρότυπα»; Αναμφίβολα θα πάει στα γκουλάγκ, ή ίσως και με το κεφάλι μας!

Αλλά η πρόοδος προς αυτόν τον υποτιθέμενο νέο και καλύτερο κόσμο για τον οποίο μιλάει ο Charles δεν προχωρά αρκετά γρήγορα για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του και των προσδοκιών του WEF, των Ηνωμένων Εθνών, του Klaus Schwab, του Yuval Harari, του Bill Gates, του Larry Fink, του George Soros και των υπολοίπων. των Εωσφόρων που κατάφεραν να τοποθετήσουν τα τσιράκια τους στις βασικές θέσεις εξουσίας σε όλους τους θεσμούς μας.

Παρά όλη αυτή την «πρόοδο», τα πράγματα απλώς δεν εξελίσσονται αρκετά γρήγορα για αυτούς τους ψυχοπαθείς.

Την περασμένη εβδομάδα το WEF δημοσίευσε μια ανάρτηση λέγοντας ότι  « η συμμετοχή των πολιτών είναι το κλειδί για την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας του ΟΗΕ »  για την εκπλήρωση των στόχων της «Ατζέντας 2030».

Το WEF έγραψε:

«Οι επιθέσεις στην κοινωνία των πολιτών και τις ελευθερίες των πολιτών απειλούν να αποκαλύψουν τα επιτεύγματα στην επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (SDGs). Αποδυναμώνουν τη δράση για την αντιμετώπιση της οικονομικής ανισότητας, των ανισορροπιών μεταξύ των φύλων, της διαφθοράς και της περιβαλλοντικής υποβάθμισης».

Έτσι έχουν προγραμματίσει μια ειδική σύνοδο κορυφής SDG 2023 για τις 18-19 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, όπου θα συζητήσουν τις ελλείψεις του κόσμου στην επίτευξη των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, αποκαλώντας τη συνάντηση του φόρουμ «εξαιρετικά σημαντική», όπως είναι μια επιλεγμένη ομάδα παγκόσμιων ηγετών. αναμένεται να παρευρεθούν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΟΗΕ:

«Θα πραγματοποιήσουν μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση της κατάστασης των ΣΒΑ, θα ανταποκριθούν στον αντίκτυπο των πολλαπλών και αλληλένδετων κρίσεων που αντιμετωπίζει ο κόσμος και θα παράσχουν πολιτική καθοδήγηση υψηλού επιπέδου για μετασχηματιστικές και επιταχυνόμενες ενέργειες που οδηγούν στο έτος-στόχο του 2030 για την επίτευξη τους ΣΒΑ».

Η ανάρτηση του ΟΗΕ συνεχίζει λέγοντας ότι: «Η ειδική έκδοση της έκθεσης του Γενικού Γραμματέα με τίτλο «Πρόοδος προς τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης: Προς ένα Σχέδιο Διάσωσης για τους Ανθρώπους και τον Πλανήτη», κυκλοφόρησε η έκδοση Advance Unedited   » .

Η χρονική στιγμή αυτής της συνάντησης μπορεί να είναι σημαντική. Ποιες άλλες βιομηχανικές κρίσεις θα μπορούσαν να μας βρουν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου; Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος; Ελλείψεις τροφίμων και πείνα; Εμφύλια αναταραχή;

Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να ακούς τους παγκοσμιοποιητές για τα προβλήματα του κόσμου και πώς οι λύσεις τους θα λαμβάνουν υπόψη τα καλύτερα συμφέροντα όλων. Ανισορροπίες μεταξύ των φύλων; Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ενθαρρύνουν τα μικρά παιδιά να μπερδεύονται σχετικά με το φύλο τους. Περιβαλλοντική υποβάθμιση. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θέλουν όλα τα οχήματα, όλες τις συσκευές, όλα τα εργαλεία γκαζόν και κήπου, τα πάντα για την εξάντληση της ενέργειας που παράγεται από το ηλεκτρικό δίκτυο, που δεν μπορεί καν να αντέξει το τρέχον επίπεδο των αναγκών σε ενέργεια, πόσο μάλλον αν όλοι ανταλλάξαμε το φυσικό αέριό μας- ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, σόμπες υγραερίου, φυσητήρες φύλλων, τρακτέρ, χλοοκοπτικά, αλυσοπρίονα κ.λπ., για ηλεκτρικά. Και πού σχεδιάζουν να τοποθετήσουν αυτά τα τοξικά ηλιακά πάνελ και τις μπαταρίες λιθίου αφού ξεπεράσουν την ωφέλιμη ζωή τους; Τι γίνεται με εκείνες τις ανεμογεννήτριες που σκοτώνουν τα πουλιά και τη θαλάσσια ζωή;

Μην μας μιλάτε λοιπόν για τη συμμετοχή των πολιτών και τη βιωσιμότητα και πώς θα μας δώσετε έναν καλύτερο κόσμο και όλα τα άλλα ψέματα. Οι παγκοσμιοποιητές νοιάζονται για ένα πράγμα: την κυριαρχία.

Θα κάνουν τα πάντα, θα πουν οποιοδήποτε ψέμα, για να το πετύχουν. Και αναρωτιούνται γιατί υπήρξε παραβίαση της εμπιστοσύνης, γιατί οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν χορτάσει από τα αδιάκοπα ψέματα, τις κατασκευασμένες κρίσεις, την αλαζονεία και τη μισαλλοδοξία των αντίθετων απόψεων που προέρχονται από τους παγκοσμιοποιητές και τους ελιτιστικούς θεσμούς τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »