ΑΙΦΝΙΔΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Εικόνες από τον μπουφέ του Divani Caravel στο Καβούρι που προσφέρουν οι αεροπορικές στους επιβάτες των ακυρωμένων πτήσεων

Eρωτηματικά προκαλούν οι συνεχείς ακυρώσεις πτήσεων και το χάος  στα Αεροδρόμια του κόσμου-ανάμεσά τους και το  Ελευθέριος Βενιζέλος.

Χαρακτηριστικό των συνεχών ακυρώσεων είναι το γεγονός ότι οι εταιρίες αναγκάζονται να φιλοξενούν τους επιβάτες των ακυρωμένων πτήσεων σε ξενοδοχεία της Αθήνας όπως για παράδειγμα το Divani Caravel στο Καβούρι το οποίο κατ΄επανάληψη το τελευταίο διάστημα ετοιμάζει μπουφέ-σχετική photo-για τους επιβάτες οι οποίοι με έξοδα των εταιριών διανυκτερεύουν εδώ.

Γράφει ο 4Βοοster Shot

Η επίσημη δικαιολογία που περνάει στα διεθνή ΜΜΕ είναι η έλλειψη προσωπικού χωρίς να διευκρινίζεται εάν πρόκειται για προσωπικό εδάφους ή αέρος-δλδ αεροσυνοδούς και πιλότους.

Εν προκειμένω φωτιές άναψε η Γερμανίδα ευρωβουλευτής Christine Anderson που άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει κίνδυνος εάν και οι δύο πιλότοι που βρίσκονται στο πιλοτήριο είναι εμβολιασμένοι.

-Μπορεί να κοστίσει σε πολλούς ανθρώπους τη ζωή τους, μπορεί να μην μπορούμε πλέον να κάνουμε μια ασφαλή πτήση…

Στο μεταξύ οι πληροφορίες για αιφνίδιο πλουτισμό (και ενδιαφέρουσες μεταγραφές) εμπλεκόμενων με την εκστρατεία εμβολιασμού ανά το κόσμο πυκνώνουν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που προετοιμάζουν το έδαφος για αποκαλύψεις που θα αφήσουν άναυδη τη κοινή γνώμη, η οποία στο μεταξύ αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η αποστολή των εμβολίων δεν ήταν η αντιμετώπιση του εργαστηριακού COVID-19 καθώς σε χώρες ακόμη και με 100% ποσοστά εμβολιασμού παρατηρείται έκρηξη κρουσμάτων.

Christine Anderson

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Ισραήλ που πρωταγωνίστησε στην εκστρατεία εμβολιασμού ήδη έχουν προχωρήσει στη δημιουργία ιστοτόπων γνωριμιών για ανεμβολίαστους Εβραίους ενώ μετά από πολλά τροχαία στις αστικές συγκοινωνίες ιδιαίτερα του Tel Aviv που διαθέτει πυκνό δίκτυο είναι περιζήτητοι οι ανεμβολίαστοι οδηγοί-μια και είχαν απογειωθεί τα καρδιακά επεισόδια στους εμβολιασμένους που προκαλούσαν τροχαία.

Η ιδέα της πτώσης αεροπλάνου με 100 και πλέον επιβάτες εξαιτίας καρδιακού επεισοδίου στους πιλότους είναι εφιαλτική για τους εμπνευστές του project καθώς θα προκαλέσει παγκόσμιο σοκ.

Πρόσφατα ένα κρουαζιερόπλοιο τίγκα στους boostaρισμένους με 4η δόση παραδόθηκε στον κοροναιό. Ένας στους 20 επιβάτες διαγνώστηκε άρρωστος με Covid, και αν πολλοί περισσότεροι είχαν πραγματικά μολυνθεί. Το πλοίο εκκενώθηκε και οι κρουαζιέρες διακόπηκαν σύντομα.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό video ενώ την ίδια στιγμή έχουμε έκρηξη κρουσμάτων στο επίσης εμβολιασμένο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι νησιωτικό έθνος, όχι κρουαζιερόπλοιο. Αυτήν τη στιγμή, ένας στους 15 Βρετανούς έχει μια συνεχιζόμενη μόλυνση από COVID.

Το πρόβλημα είναι ότι, σε αντίθεση με το αυστραλιανό κρουαζιερόπλοιο, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορεί να εκκενωθεί. Πού θα εκκενώσει το Ηνωμένο Βασίλειο; Στη Γαλλία? Γερμανία? Ιταλία? Αυτές οι βαριά εμβολιασμένες χώρες βρίσκονται σε ακόμη χειρότερη κατάσταση. Η καταιγίδα των αποκαλύψεων πλησιάζει…Σύντομα θα αξιολογήσουμε και τι σημαίνει η οδηγία του προθύμου Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μας υπέδειξε ότι πρέπει να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολίου θέλοντας να γίνει αρεστός…

Λέξη για τους ταλαίπωρους Υγειονομικούς από τον κ. Αλέξη Τσίπρα με τη σωματοδομή Κυριάκου Πιερρακάκη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »