Ο Θεός είναι νεκρός, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο έχει επίσης δηλώσει ότι «ο Ιησούς είναι fake news» και ότι οι ηγέτες του WEF έχουν «αποκτήσει θεϊκές δυνάμεις» για να κυβερνούν την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με το WEF, μια νέα παγκόσμια θρησκεία έχει φτάσει και ενώνει όλη την ανθρωπότητα στη λατρεία στον βωμό της κλιματικής επιστήμης, του τεχνοκομμουνισμού και της ευγονικής.

Αν δυσκολεύεστε να πιστέψετε ότι το WEF του Klaus Schwab θα έφτανε τόσο μακριά, προφανώς δεν έχετε δώσει σημασία στις εξελίξεις τον τελευταίο καιρό.

Το δεξί χέρι του Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, ανακοίνωσε ότι το WEF ήταν τόσο επιτυχημένο στα σχέδιά του που «αποκτά θεϊκές δυνάμεις» «δημιουργίας και καταστροφής». Η βλασφημία δεν σταματά εκεί. Ο Harari υπόσχεται επίσης ότι το WEF θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε θεούς.

Το WEF είναι επίσης όλο και πιο εχθρικό προς τον Χριστιανισμό και τις μεγάλες θρησκείες. Αν διαβάσετε λίγο ανάμεσα στις γραμμές, είναι σαφές ότι το WEF προσπαθεί συνειδητά να αντικαταστήσει τον Ιησού

Σύμφωνα με το WEF, ο Ιησούς είναι ψεύτικες ειδήσεις, ο Θεός είναι νεκρός και δεν έχετε ψυχή. Είσαι ένα “χαϊδεμένο ζώο” που δεν έχει την ικανότητα της ελεύθερης βούλησης.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει περάσει δεκαετίες διεισδύοντας αθόρυβα σε δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις, διεισδύοντας σε υπουργικά συμβούλια και ασκώντας μια υπέρμετρη επιρροή στον κόσμο από τους διαδρόμους του ελβετικού κρησφύγετου του Schwab στο Νταβός.

Αυτοί οι τύραννοι έχουν πλέον γίνει αλαζόνες και σίγουροι για την επιτυχία τους. Δεν κρύβονται πλέον στις σκιές και δεν κινούν τα νήματα της μαριονέτας πίσω από την κουρτίνα.

Σύμφωνα με τον Schwab, ο ρόλος του είναι να διαμορφώσει τον “μετασχηματισμό” του κόσμου στην τρέχουσα περίοδο. Και όπως είναι αναμενόμενο, θαυμάζει το κινεζικό σύστημα κρατικού ελέγχου και αυταρχισμού.

Με τους παγκόσμιους ηγέτες και τα υπουργικά συμβούλια σταθερά υπό τον έλεγχό τους, η δυτική δημοκρατία έχει αποδεκατιστεί. Ο Καναδάς του Τριντό έχει μετατραπεί σε μια ερημιά αυταρχικού ελέγχου. Η Νέα Ζηλανδία της Jacinta Ardern είναι αναμφισβήτητα ακόμη πιο αυστηρά ελεγχόμενη από τους τεχνοκράτες του Νταβός.

Γιατί θα έπρεπε να μας σέβονται και τα ανθρώπινα και συνταγματικά μας δικαιώματα, αν μας βλέπουν ως “χάκερ ζώα” ανίκανα για ελεύθερη σκέψη;

Ρίξτε μια ματιά στη Βραζιλία για μια ματιά στο μέλλον. Οι υποστηρικτές του προέδρου Μπολσονάρου διαμαρτύρονται για τις εκλογές που, όπως υποστηρίζουν, ήταν εξαιρετικά άδικες και διεφθαρμένες. Ο αγαπημένος του WEF Λούλα, ο οποίος δεν έχει καν αναλάβει ακόμη τα καθήκοντά του, έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζει το εγχειρίδιο του Κλάους Σουάμπ, δεσμεύοντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαδηλωτών εν μέσω μιας ανατριχιαστικής καταστολής της ελευθερίας του λόγου και του δικαιώματος στην ειρηνική διαμαρτυρία.

Πρώτα ο Καναδάς, τώρα η Βραζιλία. Μετά οι Ηνωμένες Πολιτείες;

Ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος Philippe Argillier ισχυρίζεται ότι διαθέτει τέσσερις βάσεις δεδομένων που θα αποκαλύψουν 38 άτομα που ελέγχουν ολόκληρο τον κόσμο και διοικούν τη “σκιώδη κυβέρνηση”. Ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι ένα από αυτά τα 38 μη εκλεγμένα άτομα που ελέγχουν την καθημερινή ζωή 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Σύμφωνα με τον Argillier, μπορεί να αποδείξει ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν λαμβάνει άμεσες εντολές από αυτή τη σκιώδη κυβέρνηση.

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το μέλλον αυτής της σκιώδους κυβέρνησης, αξίζει να δώσετε προσοχή στην τελευταία ανακοίνωση του Bill Gates. Ο Γκέιτς έχει ιστορικό στο να παριστάνει τον θεό. Ο Robert F. Kennedy μας προειδοποίησε για αυτό το χαρακτηριστικό στην ψυχολογία του Gates πριν από χρόνια.

Σύμφωνα με τον Κένεντι Τζούνιορ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας “διεξάγει παγκόσμια κοινωνικά και ιατρικά πειράματα” σύμφωνα με το όραμα του μεγαλοδωρητή τους Μπιλ Γκέιτς και τη “θρησκευτική του πίστη ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία (εμβόλια και γενετικά τροποποιημένη γεωργία) για να τον κάνει σωτήρα όλης της ανθρωπότητας”.

“Η στρατηγική του Γκέιτς να αγοράσει τον ΠΟΥ [Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας] και να αγοράσει τον έλεγχο των αξιωματούχων υγείας των ΗΠΑ, όπως ο Τόνι Φάουτσι & η Ντέμπορα Μπιρξ” σημαίνει ότι ο συνιδρυτής της Microsoft μπορεί πλέον “να υπαγορεύει τις παγκόσμιες πολιτικές υγείας που επηρεάζουν 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους και να ελέγχει τις πιο προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής μας”, ανέφερε ο Κένεντι Τζούνιορ στη σελίδα του στο Instagram.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Γκέιτς, σε ρόλο ψευτοσωτήρα, πιάστηκε να λέει στους παγκόσμιους ηγέτες ότι ήρθε η ώρα για “επιτροπές θανάτου” που θα αποφασίζουν ποιος έχει το δικαίωμα να ζει και να πεθαίνει.

Φυσικά οι “επιτροπές θανάτου” του Γκέιτς έχουν να κάνουν με την εμμονή της παγκοσμιοποιητικής ελίτ με την αποανάπτυξη. Αυτός είναι ο βίαιος, άψυχος κόσμος που ο Γκέιτς και η σκιώδης κυβέρνηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι αποφασισμένοι να αναπτύξουν στο πλαίσιο της Μεγάλης Επαναφοράς τους. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνει η σατανική θρησκεία τους η νέα κανονικότητα.

Ρίξτε μια ματιά σε ένα από τα βίντεο στο πλαίσιο περιγραφής παρακάτω για μια βαθύτερη κατάδυση σε αυτά τα σχέδια.

Προειδοποίηση είναι προφύλαξη.

Αν καταλαβαίνετε τη σημασία αυτών των βίντεο για την εκπαίδευση των μαζών σχετικά με τη σκιώδη κυβέρνηση και τη σατανική ατζέντα της ελίτ, παρακαλώ κάντε like σε αυτά τα βίντεο και εγγραφείτε στο κανάλι για να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε να παράγουμε αυτό το περιεχόμενο και να προϊδεάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.

ΔΕΙΤΕ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »