Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρώ ότι είναι ένας αδίστακτος, διεφθαρμένος ηγεμόνας. Και αυτό το βίωσα και με το κόψιμο από τις εκλογές της Πατριωτικής Ένωσης του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και με το ανελέητο κυνηγητό του ΕΑΝ του Αναστάσιου Κανελλόπουλου…. Είναι αποδεδειγμένα πλέον για μένα, ένας πρωθυπουργός που γκρέμισε τη διάκριση των εξουσιών και μετέτρεψε τη Δικαιοσύνη σε μοχλό του παρακράτους του.

 

 

Είναι ένας πρωθυπουργός που έφερε τη χώρα στο σημείο να εγκαλείται συνεχώς από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τον διεθνή τύπο για κακοποίηση της Δημοκρατίας.
Είναι ένας πρωθυπουργός που μετέτρεψε το γραφείο του σε κέντρο παρακολουθήσεων.
Είναι ένας πρωθυπουργός που κρατάει με ηχογραφημένες συνομιλίες τον αρχηγό του τρίτου κόμματος, την ηγεσία του στρατεύματος και τους υπουργούς του.
Είναι ένας πρωθυπουργός που έφερε την ελευθεροτυπία στη χώρα μας στην 107η θέση παγκοσμίως, να ανταγωνίζεται κεντροαφρικανικά κράτη με φύλαρχους.
Είναι ένας πρωθυπουργός που μετέτρεψε την ενημέρωση σε εκτελεστικό βραχίονά του και τους δημοσιογράφους σε οπλισμένα πιστόλια του.
Είναι ένας πρωθυπουργός που επιχείρησε να συγκαλύψει τη δράση δύο κολλητών του παιδοβιαστών και που άνοιξε το κόμμα του σε ό,τι κατακάθι υπάρχει, από κοράκια των funds μέχρι ανθρώπους της Greek Mafia.
Είναι ένας πρωθυπουργός που διαφήμιζε γελώντας ότι μετράει στρέμματα, όχι φέρετρα. Αλλά που όταν το έφερε η μοίρα να μετρήσει φέρετρα, προσπάθησε να πιτσιλίσει όλο το πολιτικό σύστημα με το αίμα αθώων ψυχών που είχε στα χέρια του.
Είναι ένας πρωθυπουργός που κυβερνάει με στρατούς δημοσιογράφων, ολιγαρχών, ημετέρων και εκατοντάδων έμμισθων τρολ που πετάνε καθημερινά λάσπη στα μούτρα της ελληνικής κοινωνίας.
Αν δεχτούμε να τον ξαναέχουμε πρωθυπουργό τότε είμαστε για δέσιμο και χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ψυχίατρο. Η Κυριακή της 21ης Μαίου είναι η μέρα που θα κρίνει αν έχουμε εκφυλιστεί τελείως ή όχι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »