Δηλώσεις σοκ! Ο παγκοσμιοποιητής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab παραδέχεται ότι ο κορονοϊός «δεν αποτελεί νέα υπαρξιακή απειλή»
Στο βιβλίο του “Covid-19: The Great Reset”, ο παγκοσμιοποιητής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab ισχυρίζεται ότι ο κόσμος «ποτέ» δεν θα επιστρέψει στο φυσιολογικό, παρόλο που παραδέχεται ότι ο κορονοϊός «δεν αποτελεί νέα υπαρξιακή απειλή».

Ο Τζέιμς Delingpole του Breitbart αποκαλύπτει πώς ο Schwab είναι ακόμη πιο σαφής στο βιβλίο του σχετικά με το σχέδιο της ελίτ για εκμετάλλευση της πανδημίας COVID από ό, τι στις δημόσιες δηλώσεις του. Ο Schwab πιέζει συνεχώς για εκμετάλλευση του COVID για να πιέσει για μια νέα παγκόσμια τάξη, ισχυριζόμενος, “Τώρα είναι η ιστορική στιγμή του χρόνου όχι μόνο για την καταπολέμηση του … ιού αλλά για τη διαμόρφωση του συστήματος … για την μετα-κορονοϊού εποχή.”

Ωστόσο, πηγαίνει πιο μακριά στο βιβλίο, καθιστώντας σαφές ότι η οικονομική ελίτ δεν θα επιτρέψει ποτέ στη ζωή να επιστρέψει στο φυσιολογικό, υποδηλώνοντας ότι οι κυλιόμενοι αποκλεισμοί και άλλοι περιορισμοί θα γίνουν μόνιμοι.

«Πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε πότε τα πράγματα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό», γράφει ο Schwab. «Η σύντομη απάντηση είναι: ποτέ. Τίποτα δεν θα επιστρέψει ποτέ στην αίσθηση της ομαλότητας που επικράτησε πριν από την κρίση, επειδή η πανδημία του κορονοϊού σηματοδοτεί ένα θεμελιώδες σημείο καμπής στην παγκόσμια πορεία μας». Ο παγκοσμιοποιητής διατυπώνει αυτόν τον ισχυρισμό παρά το γεγονός ότι παραδέχεται ότι η απειλή που θέτει το COVID χάνεται σε σύγκριση με τις προηγούμενες πανδημίες. «Σε αντίθεση με ορισμένες επιδημίες του παρελθόντος, το COVID-19 δεν αποτελεί νέα υπαρξιακή απειλή», γράφει. Ο Schwab καθιστά σαφές ότι η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» ή «Η Μεγάλη Επαναφορά» θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο λειτουργίας του κόσμου.

«Έρχονται ριζοσπαστικές αλλαγές τέτοιας συνέπειας που ορισμένοι ειδικοί έχουν αναφέρει με την διάκριση ως «πριν από την εποχή του coronavirus »(BC) και «μετά τον coronavirus»(AC). Θα συνεχίσουμε να αισθανόμαστε έκπληξη τόσο από την ταχύτητα όσο και από τον απροσδόκητο χαρακτήρα αυτών των αλλαγών – καθώς συμπλέκονται μεταξύ τους, θα προκαλέσουν συνέπειες δεύτερης, τρίτης, τέταρτης και περισσότερο τάξης, επεισόδια και απρόβλεπτα αποτελέσματα», γράφει. .

Όπως εξηγεί ο Delingpole στη στήλη του, το “The Great Reset” αντιπροσωπεύει απλώς μια επανασυσκευασία της παλιάς παγκοσμιοποιημένης ατζέντας που έχει ακουστεί την τελευταία δεκαετία. Δηλαδή, τεχνοκρατική δικτατορική εξουσία από μια μικρή ελίτ, την «πράσινη νέα συμφωνία», τη σταδιακή κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, έναν εγγυημένο ελάχιστο μισθό που θα βλέπει θέσεις εργασίας να αντικαθίστανται από ρομπότ, μια καταστολή των προσωπικών ελευθεριών και τον περιορισμό της ελεύθερης κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »