Η πρώτη ανοιχτά αντι-λαϊκή Διοίκηση, θα εγκατασταθεί, αύριο, στην Προεδρία των ΗΠΑ.
Από μια πομπώδη τελετή ορκωμοσίας, που περιλαμβάνει την παρέλαση τεράστιου αριθμού διασημοτήτων, από τον Τζάστιν Τιμπερλέικ, Τζων Μπον Τζοβί, Τομ Χανκς και πολλούς ακόμα ηθοποιούς και τραγουδιστές, θ΄απουσιάζουν αυτοί, που εξ ορισμού θάπρεπε να παραβρίσκονται. Οι δεκάδες χιλιάδες απλοί Αμερικανοί πολίτες.
Ο Δήμαρχος της Ουάσιγκτον και οι κυβερνήτες του Μέριλαντ και της Βιρτζίνια τους ζήτησαν να μην έρθουν και να μην συμμετάσχουν “ουσιαστικά”, στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου Προέδρου.
Και δεν έμειναν μόνο στην απλή παράκληση. Έχουν απαγορεύσει κάθε…

προσβάσιμη οδό, κάθε γέφυρα, κάθε μεταφορικό μέσον, προς την Ουάσιγκτον. 13 σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί (σας θυμίζει κάτι απ΄τις δικές μας πρακτικές;), στα αεροδρόμια έχουν ληφθεί πρόσθετα μέτρα ασφαλείας και όσοι τολμήσουν να εκφραστούν, μέσα στα αεροπλάνα, υπέρ του Τραμπ θα πληρώσουν πρόστιμα ύψους 35.000 δολαρίων.
Η υπηρεσία Airbnb ακύρωσε όλες τις νέες κρατήσεις, για όλη την εναρκτήρια εβδομάδα και οι υπάλληλοι της μπόρεσαν να “ταυτοποιήσουν” πελάτες της, που “είτε συμμετείχαν στις ταραχές, είτε συσχετίζονται μ΄αυτές”.
Η ασφάλεια του νέου Προέδρου θα διασφαλιστεί, από 20.000 άνδρες της Εθνική Φρουράς, από τους ανθρώπους του FBI, των μυστικών υπηρεσιών και πολλών ακόμα υπηρεσιών ασφαλείας.
Οι εικόνες του Καπιτωλίου με τους χιλιάδες στρατιώτες να κοιμούνται στα πατώματα, σαν να βρίσκονται σε πεδίο μάχης, είναι παγκοσμίως γνωστές.
Ολα αυτά, έχουν προγραμματιστεί, όχι για τον φόβο κάποιου τρομοκρατικού χτυπήματος, ή επίθεσης, από άλλη χώρα, αλλά για να μην υπάρξει, ούτε ένας “κοκκινομάλλης” -έτσι αποκαλούν τους Τραμπιστές- που θα μπορούσε να ντροπιάσει με κάποιο του σύνθημα, όπως “κλέφτης” ή “ο Τραμπ είναι Πρόεδρος μας”, τον νέο Πρόεδρο, στην διάρκεια της τελετής.
Οι Δημοκρατικοί αποδίδουν τα μέτρα, στην πιθανότητα “τρομοκρατικής επίθεσης Τραμπιστών, για ν΄ αποσταθεροποιήσουν την Δημοκρατία”.?
Επειδή, μάλιστα θα υπήρχε ο κίνδυνος να παρεισφρήσει και κάποιος Τραμπικός, αφού δεν φοράνε και κίτρινα αστέρια, για να τους ξεχωρίζεις, γι΄αυτό κλείστηκε ολόκληρη Ουάσιγκτον.
Ετσι, μια τελετή επανένωσης της Αμερικής, μετατράπηκε από σύμβολο ενότητας, σε τελετή ακραίου διαχωρισμού των πολιτών της. Τα πρώτα σημάδια δόθηκαν από τους Δημοκρατικούς και τα ΜΜΕ, με την ανάληψη των καθηκόντων του Τραμπ, οπότε καλούσαν τραγουδιστές και διασημότητες, αλλά και τον λαό να μην παρευρεθεί, στην τελετή και συνεχίζονται, ακόμη πιο έντονα σήμερα, πάλι από τους πρώτους εμπνευστές τους.
Ο Μακαρθισμός επέστρεψε, για να εγκατασταθεί στις ΗΠΑ.
Και δεν θα ωφελήσει την χώρα και τους πολίτες της. Μόνο την οικονομική ολιγαρχία!
Απόρησα, αλλά αυτή την φορά δεν βρήκαν Ρωσικό δάκτυλο, πίσω απ΄τα επεισόδια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »