Οι γιατροί του ΠΟΥ γνώριζαν εκ των προτέρων τις σοβαρές παρενέργειες των συγκεκριμένων εμβολίων

Στο φως έρχονται συνεχώς νέες παρενέργειες που προκαλούνται από τα εμβόλια Covid αλλά το συγκλονιστικό είναι πως αξιωματούχοι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) γνώριζαν για αυτές, πριν καν κυκλοφορήσουν τα εν λόγω σκευάσματα.
Όπως αποκαλύπτει ο γνωστός γιατρός Aseem Malhotra, ο οποίος από θιασώτης των εμβολίων μετά από μελέτη και αποκαλύψεις πέρασε στο στρατόπεδο των σκεπτικιστών, οι γιατροί του ΠΟΥ είχαν συντάξει και λίστα με τις εν λόγω παρενέργειες.
«Οτιδήποτε και ό,τι μπορεί να πάει στραβά με την καρδιά βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, από καρδιακές προσβολές, περικαρδίτιδα, αρρυθμίες, καρδιακή ανεπάρκεια και αυτό είναι που βλέπουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Malhotra.

Ο ΠΟΥ δεν είναι μόνος στην μεταβαλλόμενη αφήγησή του, επισημαίνει ο γιατρός.
Η Υπηρεσία Ασφάλειας Τροφίμων (FDA) και τα Κέντρα Πρόληψης Ασθενειών (CDC) είχαν παρόμοιες λίστες, πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον Malhotra, όποιος επαγγελματίας γιατρός δηλώνει ξαφνικά ότι ανησυχεί για ανεπιθύμητες ενέργειες που τώρα βασίζονται σε «νέα» δεδομένα είτε ψεύδεται είτε είναι ηλίθιος είτε και τα δύο.

H ανακοπή του πατέρα του

Ο Malhotra παρόλο που αρχικά πίστευε ότι τα εμβόλια mRNA είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, παραδέχθηκε μετά την καρδιακή ανακοπή του πατέρα του το 2021, συνειδητοποίησε πως έπρεπε να ερευνήσει τα δεδομένα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας των εμβολίων.
«Μόλις πέρασα έναν χρόνο αναλύοντας κριτικά τα δεδομένα για τα εμβόλια του Covid, κατέστη σαφές ότι η αποτελεσματικότητα αυτής της νέας τεχνολογίας, αν θέλετε—των προϊόντων mRNA— είναι πολύ, πολύ φτωχή, σίγουρα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά εμβόλια και οι βλάβες που προκαλούν είναι άνευ προηγουμένου», είπε ο Malhotra στο EpochTV.
Ο Malhotra περιγράφει λεπτομερώς τις βλάβες των εμβολίων mRNA σε ένα έγγραφο που αποτελείται από δύο μέρη, στο οποίο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια mRNA θα πρέπει να ανασταλούν, τουλάχιστον έως ότου η ιατρική κοινότητα μελετήσει τους πραγματικούς κινδύνους και τις βλάβες.

Στροφή 180 μοιρών

Αυτή είναι μια στροφή 180 μοιρών για τον Malhotra, ο οποίος έλαβε ο ίδιος δύο δόσεις του εμβολίου mRNA «υπό, σαφώς εκείνη την εποχή, μια ψευδή πεποίθηση ότι επρόκειτο να προστατεύσω τους ασθενείς μου», είπε.
Ο Malhotra ενθάρρυνε επίσης τότε δημόσια άλλους να κάνουν τα εμβόλια.
Το έκανε λόγω της πεποίθησής του ότι τα παραδοσιακά εμβόλια είναι μερικές από τις ασφαλέστερες φαρμακολογικές παρεμβάσεις στην ιστορία της ιατρικής, είπε.
Ωστόσο, μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, ο Malhotra είπε ότι βρήκε νέα στοιχεία που τον ώθησαν να επανεκτιμήσει τη θέση του σχετικά με τα εμβόλια mRNA, συνειδητοποιώντας ότι αυτή η νέα τεχνολογία δεν είχε τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.
«Καθώς ήλθαν νέα στοιχεία, έπρεπε να αλλάξω την άποψή μου», είπε.
Ο Malhotra ανέφερε ότι δεν μετανιώνει που πήρε το εμβόλιο ή το προώθησε, επειδή αυτές οι ενέργειες βασίστηκαν στα στοιχεία που καταλάβαινε εκείνη την εποχή. Μέρος των νέων στοιχείων ήταν πως μετά τον εμβολιασμό, ο προηγουμένως υγιής πατέρας του πέθανε ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή.
malhotra.jpg
Δεν ειπώθηκε η αλήθεια στους πολίτες

Οι πολίτες καθοδηγήθηκαν να πιστέψουν ότι τα εμβόλια θα σταματούσαν τη μετάδοση του ιού ή θα εμπόδιζαν ένα άτομο να μολυνθεί από τον Covid, είπε.
«Δεν δόθηκαν στους ανθρώπους οι αληθινές πληροφορίες εκείνη την εποχή και αυτό δεν άλλαξε στη συνέχεια», τόνισε ο Malhotra.
Οι ρυθμιστικοί φορείς στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και η φαρμακοβιομηχανία, «γνώριζαν ότι δεν επρόκειτο να έχει καμία σημαντική επίδραση στην πρόληψη της μετάδοσης ούτως ή άλλως, και αυτό είναι το ψέμα που διαιωνίστηκε», πρόσθεσε ο Αμερικανός καρδιολόγος.
Τα δεδομένα από την αρχική τυχαιοποιημένη δοκιμή ελέγχου έδειξαν ότι 1 στους 119 ανθρώπους θα μπορούσε να αποφύγει τη μόλυνση αφού λάβει το εμβόλιο mRNA.
Ένας άλλος τρόπος για να εξηγήσουμε το χαμηλό ποσοστό αποτελεσματικότητας των εμβολίων mRNA είναι ότι αναπτύχθηκαν για το αρχικό «προγονικό» στέλεχος του Covid, το οποίο μεταλλάσσονταν συνεχώς, αφήνοντας τα εμβόλια βασικά αναποτελεσματικά υπογράμμισε.
Στο κοινό επίσης δεν ειπώθηκε η αλήθεια σχετικά με τις πιθανότητες θανάτου από τον Covid ή τους κινδύνους και τα οφέλη από τη λήψη των εμβολίων mRNA, ανέφερε.
Για έναν μεσήλικα ασθενή, «τα δεδομένα μας λένε ότι το όφελος από τη λήψη του, αποτρέποντας τον θάνατο από τον Covid, είναι 1 προς 2000. …
Ο κίνδυνος ενός σοβαρού ανεπιθύμητου συμβάντος από το εμβόλιο —αναπηρία, αλλαγή ζωής νοσηλεία—είναι τουλάχιστον 1 προς 800», σημείωσε με έμφαση.
Τα εμβόλια mRNA δεν θα έπρεπε να είχε εγκριθεί με βάση το γεγονός ότι οι αρχικές τυχαιοποιημένες δοκιμές ελέγχου που οδήγησαν στην έγκρισή του από τις ρυθμιστικές αρχές αποκάλυψαν ότι οι άνθρωποι ήταν πιο πιθανό να υποστούν σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν από το εμβόλιο παρά να νοσηλευτούν με Covid, εκτίμησε ο Malhotra.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »