Ο Covid-19 αντιστοιχεί κατά 96% σε δείγμα ιού που συλλέγεται και διατηρείται στο εργαστήριο της Γουχάν εδώ και αρκετά χρόνια και δεν συναντάται στη γύρω περιοχή με φυσικό τρόπο

Για δύο ολόκληρα χρόνια, κυβερνητικά και διεθνή ιατρικά ιδρύματα όπως τα CDC και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, μαζί με άτομα σαν τον Anthony Fauci, υποστηρίζουν ότι η υπόθεση που θεωρεί ότι ο ιός Covid-19 διέρρευσε από ένα εργαστήριο ιολογίας στο Wuhan της Κίνας (το μοναδικό εργαστήριο επιπέδου 4 στην Ασία) αποτελεί «θεωρία συνωμοσίας».
Για δύο ολόκληρα χρόνια, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της Big Tech επιμένουν στην απόλυτη λογοκρισία όποιου κατέθετε ή προσπαθούσε να συζητήσει τα στοιχεία που υποστήριζαν αυτή την άποψη.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπήρξε ένθερμος προστάτης της κινεζικής κυβέρνησης και απέρριψε κάθε ισχυρισμό ότι υπήρχε περίπτωση να έχει συμμετάσχει το Πεκίνο στην ανάπτυξη ιών που σχετίζονται με τον Covid, από κοινού με αμερικανικά ιδρύματα, με σκοπό να τους καταστήσει πιο παθογόνους ή πιο μεταδοτικούς.

Να όμως που τώρα ξαφνικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι πρόθυμος να κοιτάζει με σοβαρότητα τη συγκεκριμένη θεωρία και να παραδεχτεί ότι πολλά σημαντικά κομμάτια λείπουν ακόμα από το παζλ της προέλευσης του ιού.
Και βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει σε τι οφείλεται η απότομη αλλαγή στάσης του ΠΟΥ, αλλά η ουσία είναι ότι υπήρξε.
Εδώ και αρκετό καιρό λοιπόν πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο συγκεκριμένος ιός δημιουργήθηκε μέσω διαδικασιών μετάλλαξης, αν δεν έχει κατασκευαστεί πλήρως σε εργαστήριο.
Ο Covid-19 αντιστοιχεί κατά 96% σε δείγμα ιού που συλλέγεται και διατηρείται στο εργαστήριο της Γουχάν εδώ και αρκετά χρόνια.
Το συγκεκριμένο στέλεχος ιού δεν υπάρχει όμως πουθενά κοντά στη Γιουχάν με φυσικό τρόπο, υπάρχει μόνο στο εργαστήριο, και η διαφορά 4% μπορεί να εξηγηθεί ως αποτέλεσμα έρευνας και πειραματισμών.
Αυτή η έρευνα είναι πλέον ένα επιβεβαιωμένο ΓΕΓΟΝΟΣ και χρηματοδοτήθηκε από τον Anthony Fauci, το NIH, το NIAID και τα σχετικά ιδρύματα επί σειρά ετών.
Οι μόνες ενδείξεις που υποστηρίζουν θεωρία ότι ο κορωνοϊός προήλθε απο μόλυνση ανθρώπου απο ζώο στην αγορά της Wuhan είναι ότι αυτή είναι η θέση της κινέζικης κυβέρνησης η οποία όμως έχει συμφέρον να λέει ψέματα για την κατάσταση και δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη ακριβή στοιχεία για τους θανάτους από τον κορωνοϊό στην Κίνα.
Ο ισχυρισμός αυτός έχει ουσιαστικά καταρριφθεί από Κινέζους ερευνητές που ακανάλυψαν πολλά κρούσματα πρώιμων λοιμώξεων μεταξύ ανθρώπων που δεν είχαν επαφή με την αγορά της Γουχάν.
Πάρα πολλά στοιχεία στοιχεία υποστηρίζουν πλέον τη θεωρία της διαρροής του ιού απο εργαστήριο, επιχείρημα το οποία διατυπώθηκε από τα εναλλακτικά μαζικής ενημέρωσης σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας και για το οποίο έγιναν στόχος επιθέσεων.
Θα παραδεχτεί ποτέ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ότι το πιθανότερο σενάριο για το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού υπήρξε μια διαρροή του ιού από το τεράστιο εργαστήριο ιολογίας Επιπέδου 4 στη Γουχάν, το οποίο ειδικεύεται στην έρευνα των κορωνοϊών;
Όχι, δεν θα το κάνει.
Αλλά θα προσπαθήσει να δείξει ότι εξετάζει στα σοβαρά αυτή τη θεωρία, προκειμένου να διατηρήσει την αξιοπιστία τους.
Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να διαιωνίζουν πολυάριθμα ψέματα γύρω από τον Covid και έχουν φτιάξει διάφορες πολύπλοκες αφηγήσεις με υποθέσεις και ψέματα για να αρνηθούν την πραγματικότητα.
Μόνο που όσο περνά ο καιρός, όλο και περισσότερο η αρχική αφήγηση καταρρέει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »