Ο πλαστικός χειρούργος και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, αναφέρθηκε στην βελτιωμένη εικόνα της πανδημίας στη χώρα μας, αλλά και στους εμβολιασμούς. «Καλύτερη επιδημιολογική εικόνα παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα, η οποία και αποτυπώνεται στο τι συμβαίνει στα νοσοκομεία και τους νοσηλευόμενους», ανέφερε με νόημα ο κ. Εξαδάκτυλος. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για μείωση νοσηλευομένων σε επίπεδο 40% και λιγότερους ασθενείς σε μονάδες. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Εξαδάκτυλου εισαγωγή στις ΜΕΘ παρατηρείται κυρίως σε ανεμβολίαστους ή πολίτες που έχουν κάνει μόνο τη μια δόση. «Άρα είναι πολύ σημαντικό να πειστούν όλοι να εμβολιαστούν. Αυτή είναι η ασφάλεια», συνόψισε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. «Περαιτέρω χαλάρωση στα μέτρα» «Η κατάσταση βελτιώνεται διαρκώς, συνεπώς τα βήματα αυτά θα μπορέσουν να γίνουν σε κάποια φάση», τόνισε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, σχετικά με το ενδεχόμενο διεύρυνσης του ωραρίου κυκλοφορίας και την επαναφορά της μουσικής σε καταστήματα εστίασης, επισημαίνοντας πως δεν γνωρίζει ωστόσο τι θα συζητηθεί από την επιτροπή και το ποιες αποφάσεις θα παρθούν και ως εκ τούτου δεν θα ήθελε να προχωρήσει σε προβλέψεις.

BySfairika.gr

Μάι 28, 2021


Ο πλαστικός χειρούργος και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, αναφέρθηκε στην βελτιωμένη εικόνα της πανδημίας στη χώρα μας, αλλά και στους εμβολιασμούς.

«Καλύτερη επιδημιολογική εικόνα παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα, η οποία και αποτυπώνεται στο τι συμβαίνει στα νοσοκομεία και τους νοσηλευόμενους», ανέφερε με νόημα ο κ. Εξαδάκτυλος. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για μείωση νοσηλευομένων σε επίπεδο 40% και λιγότερους ασθενείς σε μονάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Εξαδάκτυλου εισαγωγή στις ΜΕΘ παρατηρείται κυρίως σε ανεμβολίαστους ή πολίτες που έχουν κάνει μόνο τη μια δόση.

«Άρα είναι πολύ σημαντικό να πειστούν όλοι να εμβολιαστούν. Αυτή είναι η ασφάλεια», συνόψισε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

«Περαιτέρω χαλάρωση στα μέτρα»

«Η κατάσταση βελτιώνεται διαρκώς, συνεπώς τα βήματα αυτά θα μπορέσουν να γίνουν σε κάποια φάση», τόνισε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, σχετικά με το ενδεχόμενο διεύρυνσης του ωραρίου κυκλοφορίας και την επαναφορά της μουσικής σε καταστήματα εστίασης, επισημαίνοντας πως δεν γνωρίζει ωστόσο τι θα συζητηθεί από την επιτροπή και το ποιες αποφάσεις θα παρθούν και ως εκ τούτου δεν θα ήθελε να προχωρήσει σε προβλέψεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »