Οι παγκοσμιοποιητές στον  Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας  (ΠΟΥ) ετοιμάζονται να εξαπολύσουν την επόμενη μολυσματική ασθένεια για να κρατήσουν τον κόσμο υπό έλεγχο τουλάχιστον έως το 2030.

Αυτό είναι σύμφωνα με την Marion Koopmans, μια Ολλανδή ιολόγο που συνεργάζεται με τον ΠΟΥ. Παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης ότι ο οργανισμός έχει ένα 10ετές σχέδιο, υποτίθεται ότι θα αντιμετωπίσει την τρέχουσα πανδημία του κοροναϊού της Γουχάν (COVID-19) και μια αναμενόμενη δεύτερη πανδημία. (Σχετικό: Ο ΠΟΥ επιχειρεί να πάρει τον έλεγχο των μελλοντικών πλανδημιών σε μια κίνηση «ολοκληρωτικής αρπαγής εξουσίας» .)

“Αυτό ήταν στο 10ετές σχέδιο του ΠΟΥ εδώ και αρκετό καιρό”, δήλωσε ο Koopmans. «Αυτό το σχέδιο λέει ότι θα υπάρξει μια μεγάλη κρίση μολυσματικών ασθενειών».

«Γιατί ο ΠΟΥ έχει ένα 10ετές σχέδιο που ανακοινώνει 10 χρόνια πανδημιών; Πώς μπορούν να ξέρουν;» ρώτησε ο Ντέιβιντ Σόρενσεν σε ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς στοιχεία ότι ο ΠΟΥ σχεδιάζει να διατηρήσει την πανδημία μέχρι το 2030.

Για το πλαίσιο, ο Koopmans είναι πρώην μέλος της πρώτης ομάδας του ΠΟΥ που πήγε στην Κίνα για να ερευνήσει την προέλευση της πανδημίας COVID-19. Απομακρύνθηκε από την ομάδα μετά από αναφορές  που αποκάλυπταν τους εκτεταμένους δεσμούς της με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Ο ανεξάρτητος ιστότοπος ειδήσεων  National Pulse αποκάλυψε τον ρόλο του Koopmans σε ένα επιστημονικό συμβουλευτικό συμβούλιο για τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων του Γκουανγκντόνγκ της Κίνας.

«Έχει συμβουλεύσει για την οικοδόμηση της εργαστηριακής ικανότητας για την ανίχνευση αναδυόμενων μολυσματικών ασθενειών σε αυτήν την περιοχή και έχει συνεχείς ερευνητικές συνεργασίες που προσπαθούν να ξεδιαλύνουν την εμφάνιση και την εξάπλωση ιών μέσω της αλυσίδας ζωικής παραγωγής σε αυτήν την περιοχή», αναφέρεται σε μια περίληψη της δουλειάς της με το σώμα που διοικείται από την Κίνα.

Ο Μπιλ Γκέιτς συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στον σχεδιασμό της επόμενης πανδημίας

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει συγκεντρώσει επιπλέον 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε πλούτο απλά και μόνο διανέμοντας εμβόλια, συμμετέχει στην προσπάθεια προετοιμασίας του κόσμου να αποδεχτεί ότι η επόμενη πανδημία είναι καθ’ οδόν.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον φιλελεύθερο κωμικό Στίβεν Κόλμπερτ, ο Γκέιτς παραδέχθηκε ότι θα υπάρξει “πανδημία δύο” όταν ο κόσμος δεν θα είναι πλέον πρόθυμος να συμμορφωθεί με τους περιορισμούς που τέθηκαν σε εφαρμογή για την πανδημία COVID-19, την οποία αποκαλεί “πανδημία ένα”.

“Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς που θα κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι για την πανδημία δύο – την ονομάζω πανδημία ένα – το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς που θα κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτήν είναι επίσης τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να ελαχιστοποιήσουμε την απειλή της βιοτρομοκρατίας”, δήλωσε ο Γκέιτς.

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη, ο Γκέιτς και η πρώην σύζυγός του Μελίντα παραδέχθηκαν μάλιστα ότι η επόμενη πανδημία θα κρατήσει την προσοχή των ανθρώπων στραμμένη στην εξάπλωση της ασθένειας.

“Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη. Αυτό θα τραβήξει την προσοχή αυτή τη φορά”, δήλωσε. Τόσο ο ίδιος όσο και η Μελίντα χαμογελούσαν και γελούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια που ανακοίνωναν τον ερχομό της δεύτερης πανδημίας.

Ο Γκέιτς προετοιμάζεται για την πανδημία ήδη από το 2018, όταν δήλωσε ότι μια παγκόσμια πανδημία είναι καθ’ οδόν και ότι θα μπορούσε να εξαλείψει έως και 30 εκατομμύρια ανθρώπους.

“Ο Bill Gates είναι ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης του ΠΟΥ”, σχολίασε ο Sorensen. Πρόσθεσε ότι χιλιάδες γιατροί και επιστήμονες παγκοσμίως συμφωνούν ότι η πανδημία που δημιούργησαν ο ΠΟΥ και ο Γκέιτς σχεδιάστηκε με σκοπό να αυξηθεί ο έλεγχος των παγκοσμιοποιητών στον κόσμο και να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός.

Μάθετε περισσότερα για τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών στο Globalism.news.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο από τον David Sorensen καθώς συζητά το 10ετές σχέδιο του ΠΟΥ για τις τρέχουσες μολυσματικές ασθένειες από το 2020 έως το 2030.

.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »