Αν αρνηθήκατε να πιστέψετε την επίσημη αφήγηση σχετικά με τα εμβόλια για τον COVID, πιθανότατα βρεθήκατε στο στόχαστρο μισητών επιθέσεων και απόρριψης. Μερικοί από αυτούς τους φανατικούς μπορεί τώρα να συνειδητοποιούν ότι έκαναν λάθος, αλλά λίγοι θέλουν να μιλήσουν γι’ αυτό. Πώς επιλέγετε να προχωρήσετε μπροστά;

Η υποκίνηση μίσους είναι εργαλείο των τυράννων και τα τελευταία δύο χρόνια, πολιτικοί ηγέτες, επικεφαλής οργανισμών, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου και προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης ενθάρρυναν δημοσίως το μίσος και τη βία και ευχήθηκαν οδυνηρό θάνατο σε όποιον δεν ήθελε να συμμετάσχει στο ιατρικό πείραμα που είναι τα εμβόλια COVID.

Σε μια εύγλωττη ανάρτηση στο Medium, η δημοσιογράφος Σούζαν Ντάναμ συνοψίζει τα διδάγματα που (ελπίζουμε ότι) αντλήθηκαν από το μίσος και την επίθεση στους ανεμβολίαστους:1

 

«Οι εντολές έχουν χαλαρώσει, και οι δύο πλευρές σκοντάφτουν ξανά σε κάτι που μοιάζει με το παλιό φυσιολογικό – μόνο που υπάρχει μια νέα και παρούσα ζημιά που έχει γίνει στους ανθρώπους που προσπαθήσαμε να σπάσουμε. Και κανείς δεν θέλει να μιλήσει γι’ αυτό.

 

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, ήταν ο παραδεκτός στόχος των δικών μας ηγετών να κάνουν τη ζωή αβίωτη για τους ανεμβολίαστους. Και ως αναπληρωματική συλλογικότητα, πολλαπλασιάσαμε με τη βία αυτόν τον πόνο, μεταφέροντας τον αγώνα στις οικογένειες, τις φιλίες και τους χώρους εργασίας μας. Σήμερα, αντιμετωπίζουμε τη σκληρή αλήθεια ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν δικαιολογημένο – και, κάνοντας αυτό, αποκαλύπτουμε ένα πολύτιμο μάθημα.

 

Ήταν μια γρήγορη διολίσθηση από τη δικαιοσύνη στη σκληρότητα, και όσο κι αν κατηγορούμε τους ηγέτες μας για το σπρώξιμο, είμαστε υπεύθυνοι που μπήκαμε στην παγίδα παρά την καλύτερη κρίση.

 

Γνωρίζαμε ότι η φθίνουσα ανοσία έθετε τεράστιο αριθμό πλήρως εμβολιασμένων στο ίδιο επίπεδο με τη συρρικνούμενη μειοψηφία των ανεμβολίαστων, ωστόσο τους χαρακτηρίσαμε για ιδιαίτερο διωγμό. Είπαμε ότι δεν είχαν «κάνει το σωστό» παραδίδοντας τα σώματά τους στην κρατική φροντίδα – αν και γνωρίζαμε ότι η αντίθεση των (ηθικών) αρχών σε κάτι τέτοιο είναι ανεκτίμητη σε κάθε περίσταση…

Και έτσι ήταν με την εσκεμμένη άγνοια της επιστήμης, της πολιτικής και της πολιτικής που στριμώξαμε τους ανεμβολίαστους στο βαθμό που το κάναμε… [Δεν] μπορούμε να κρατάμε το κεφάλι μας ψηλά, σαν να πιστεύουμε ότι έχουμε τη λογική, την αγάπη ή την αλήθεια με το μέρος μας, ενώ ευχόμαστε μοχθηρά το θάνατο στους ανεμβολίαστους. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καθόμαστε με τη συνείδηση της λυσσαλέας απανθρωπιάς μας, επειδή πετάξαμε τόσους πολλούς στην άκρη …

Το στοίχημα εναντίον τους ήταν μια καυστική αμηχανία για πολλούς από εμάς που τώρα μάθαμε ότι οι εντολές είχαν μόνο τη δύναμη που εμείς τους δώσαμε. Δεν αποφύγαμε την ατελείωτη κυριαρχία των φαρμακευτικών εταιρειών και τα ιατρικά σημεία ελέγχου σε κάθε πόρτα με τη σιωπηλή συμμόρφωση.

 

Ήταν χάρη στους ανθρώπους που προσπαθήσαμε να γκρεμίσουμε … Πιάσαμε το δόλωμα μισώντας τους, αλλά η επιμονή τους μας έδωσε το χρόνο να δούμε ότι κάναμε λάθος. Φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι οι εντολές θα επιστρέψουν, αλλά αυτή τη φορά υπάρχει ελπίδα ότι περισσότεροι από εμάς θα τις δουν ως αυτό που είναι: ένας ανερχόμενος αυταρχισμός που δεν ενδιαφέρεται για την ευημερία μας».

Να συγχωρήσουμε και να ξεχάσουμε;

Η Dunham αντιμετωπίζει την κατάσταση από τη σκοπιά εκείνων που υπέκυψαν στην υπνωτική εντολή να περιφρονούν οποιονδήποτε – συμπεριλαμβανομένων των φίλων και της οικογένειας – που αρνήθηκε να χάψει το επίσημο αφήγημα για τις ενέσεις του COVID. Οι περισσότεροι από εσάς, ωστόσο, πιθανότατα έχετε γίνει αποδέκτες αυτών των επιθέσεων.

Πώς επιλέγετε να τις αντιμετωπίσετε; Τι έχετε μάθει; Υποψιάζομαι ότι πολλοί από εσάς είναι πράγματι πρόθυμοι να συγχωρήσουν, αλλά λίγοι θα ξεχάσουν ποτέ αυτές τις προδοσίες. Αλλά όπως σημειώνει η Ντάναμ, κανείς δεν θέλει πραγματικά να μιλήσει για το τι έγινε.

Όλοι συνεχίζουν σαν να μη συνέβη ποτέ. Σαν οι ηγέτες μας να μην ζήτησαν πραγματικά το θάνατό μας. Λες και ο πρόεδρός μας δεν μας προειδοποίησε ότι η υπομονή του μαζί μας «εξαντλείται «2 – μια απειλή που υπονοούσε ότι άσχημα πράγματα θα συνέβαιναν μόλις η υπομονή εξαντλούνταν. Λες και οι παρουσιαστές ειδήσεων, όπως ο Don Lemon, δεν έλεγαν στην πραγματικότητα ότι μας άξιζε να πεινάσουμε και ότι δεν θα έπρεπε να μας επιτραπεί να μπούμε σε ένα παντοπωλείο.3,4 Αλλά τα είπαν αυτά,και η οικογένεια και οι φίλοι μας μας απέρριψαν ως αποτέλεσμα.

Η άγνοια εξακολουθεί να παραμένει

Είναι αξιοσημείωτο ότι ακόμη και τώρα, με όλα όσα γνωρίζουμε με βεβαιότητα για τα εμβόλια, ο πόλεμος κατά των ανεμβολίαστων συνεχίζεται σε πολλούς τομείς, και ενώ η συμπόνια επιστρέφει σιγά-σιγά, η άγνοια των βασικών στοιχείων εξακολουθεί να αφθονεί. Όπως σημειώνεται σε ένα άρθρο του MSN της 21ης Ιανουαρίου 2022:5

«Φαίνεται να υπάρχει ένας πόλεμος κατά των ανεμβολίαστων ατόμων λόγω της πρόσφατης έξαρσης των κρουσμάτων COVID-19 λόγω της πιο μεταδοτικής παραλλαγής Omicron … Από πέρυσι, η αυστριακή κυβέρνηση επέβαλε περιορισμούς αποκλειστικά στον ανεμβολίαστο πληθυσμό της χώρας, καθώς πολλοί άνθρωποι αναρωτήθηκαν γιατί όσοι εμβολιάστηκαν θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν επίσης τους ίδιους περιορισμούς με όσους επέλεξαν να το απορρίψουν …

 

Είμαι υπέρ της ενθάρρυνσης των ανθρώπων να εμβολιάζονται- έκανα τα εμβόλια μου και το αναμνηστικό μου αμέσως όταν έγιναν διαθέσιμα στην κοινότητά μου … Αλλά αναρωτιέμαι: Πόσο αναγκαίος είναι αυτός ο πόλεμος κατά των ανεμβολίαστων;

 

Τι θα συμβεί αν ένα άτομο αποφασίσει να επιλέξει να μην κάνει το εμβόλιο επειδή έχει προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις, απλώς φοβάται για τη ζωή του ή δεν έχει τις σχετικές γνώσεις επειδή η κυβέρνηση είναι πολύ απασχολημένη με το να εξαναγκάζει και να φοβίζει τους ανθρώπους αντί να τους ενημερώνει πραγματικά;»

Δυστυχώς, ο συγγραφέας του εν λόγω άρθρου του MSN φαίνεται πεπεισμένος ότι αν μόνο οι απρόθυμοι έπαιρναν την επιστήμη, τα δεδομένα, θα καταλάβαιναν γιατί οι ενέσεις είναι τόσο απαραίτητες, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι η επιστήμη και τα δεδομένα αποτέλεσαν τη βάση για την άρνησή μας από την αρχή. Μέχρι να αναγνωρίσουν ή αν δεν αναγνωρίσουν την πραγματικότητα οι πιεστές των πειραματικών εμβολίων, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να τα βρούμε.

Ο συγγραφέας του MSN πιστεύει επίσης ότι η έλλειψη οικονομικών κινήτρων κρύβεται πίσω από μέρος της διστακτικότητας όσον αφορά τα εμβόλια:6

«Αν ένα άτομο έχει την επιλογή να πάει στη δουλειά του ή στο κέντρο εμβολιασμού, απλά θα επιλέξει την επιλογή όπου υπάρχουν χρήματα. Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα. Αν μπορούν να πάνε στο κέντρο εμβολιασμού και μπορεί να τους υποσχεθεί κανείς ότι θα πάρουν το μεροκάματο, γιατί να μην θέλουν να εμβολιαστούν, σωστά;».

Αυτή η αφέλεια αγνοεί την πραγματικότητα ότι αμέτρητα άτομα έχουν θυσιάσει την καριέρα τους αρνούμενα το εμβόλιο. Για τους περισσότερους από εμάς, δεν επρόκειτο ποτέ για έλλειψη οικονομικών κινήτρων. Είχε να κάνει με τους πολύ πραγματικούς κινδύνους που ενέχουν τα εμβόλια – κινδύνους που «οι αρμόδιοι» δεν έχουν ακόμη αναγνωρίσει πλήρως.

Πρώτα, ήρθαν για τους ανεμβολίαστους. Θα έρθουν και για σένα μετά

Από την αρχή, εγώ και πολλοί άλλοι προειδοποιήσαμε ότι η δαιμονοποίηση των ανεμβολίαστων ήταν μια εξαιρετικά επικίνδυνη πολεμική τακτική. Σε ένα άρθρο του Townhall τον Αύγουστο του 2021, ο Wayne Allyn Root έγραψε:7

«Ήρθε η ώρα να σημάνει συναγερμός. Ήρθε η ώρα να παίξω τον ρόλο του Πολ Ριβέρ: «Οι κομμουνιστές τύραννοι και δικτάτορες έρχονται!» … Έρχονται πρώτα για τους ανεμβολίαστους Αμερικανούς. Είμαστε στο 1938. Είμαι Εβραίος. Τώρα καταλαβαίνω λίγο από το πώς ήταν να είσαι Εβραίος το 1938 … το προ του Ολοκαυτώματος … Αυτό είναι μόνο η αρχή. Θα γίνει πολύ χειρότερα από εδώ και πέρα.

 

Πρώτα, «οι εφημερίδες». Οι εντολές εμβολίων και τα διαβατήρια εμβολίων είναι ακριβώς όπως το 1938, όταν η Γκεστάπο απαιτούσε χαρτιά από κάθε Γερμανό. Οι Ρεπουμπλικάνοι ζητούσαν «χαρτιά» από τους μετανάστες που είχαν εισβάλει στη χώρα μας … Οι Ρεπουμπλικάνοι ζητούσαν «χαρτιά» μία φορά κάθε δύο χρόνια για τις ομοσπονδιακές εκλογές, για να αποδείξουν ότι έχετε δικαίωμα ψήφου.

 

Οι Δημοκρατικοί είπαν: «Όχι, αυτό είναι ρατσισμός». Τώρα οι Δημοκρατικοί θέλουν Αμερικανούς πολίτες, όχι παράνομους αλλοδαπούς, όχι εγκληματίες, αλλά πατριώτες που γεννήθηκαν σε αυτή τη χώρα, να προσκομίζουν χαρτιά 24 ώρες το 24ωρο …

 

Οι Εβραίοι δεν έκαναν ενέσεις με πειραματικά φάρμακα από τη διεφθαρμένη ναζιστική κυβέρνηση; Αυτό δεν ήταν ένα βασικό μέρος της δίκης της Νυρεμβέργης; Ότι καμία κυβέρνηση δεν θα μπορούσε ποτέ ξανά να κάνει πειραματικές ενέσεις στα σώματα απρόθυμων πολιτών; Αυτό δεν είναι ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα; … Η βίαιη ένεση σε Αμερικανούς που δεν το θέλουν. Αυτό είναι το 1938″.

 

Οι Αμερικανοί κατανοούν σαφώς ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους έχουν πει επανειλημμένα ψέματα και είναι πλήρως διεφθαρμένα από τις φαρμακευτικές εταιρείες», δήλωσε ο Dr. Joseph Mercola, ένας οστεοπαθητικός του οποίου οι απαξιωμένοι ισχυρισμοί σχετικά με τα εμβόλια, τις μάσκες και τον κοροναϊό τον κατέστησαν εξέχουσα πηγή παραπληροφόρησης για το COVID-19.

Η Root συνεχίζει να περιγράφει λεπτομερώς την τύχη των Εβραίων εκείνα τα χρόνια πριν από το Ολοκαύτωμα. Ήταν κλειδωμένοι στα σπίτια τους. Τους απαγόρευαν να εργαστούν. Οι επιχειρήσεις τους θεωρήθηκαν «μη απαραίτητες». Δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν. Έπρεπε να φορούν ένα εμφανές κίτρινο αστέρι στα ρούχα τους, ώστε να μπορούν να αναγνωρίζονται εύκολα και να στοχοποιούνται για δημόσιες εκδηλώσεις μίσους. Τα εβραϊκά βιβλία καίγονταν – αυτή ήταν η εκδοχή του 1938 της διαδικτυακής λογοκρισίας και της αποπλάνησης.

«Πρώτα, ήρθαν για τους ανεμβολίαστους. Πιστέψτε με: Στη συνέχεια, θα έρθουν για εσάς», δήλωσε η Root. Και, πράγματι, τις τελευταίες εβδομάδες, είδαμε να στήνεται το σκηνικό για μια άλλη κατασκευασμένη γιορτή μίσους. Αυτή τη φορά, η ομοφυλοφιλική κοινότητα είναι ο καθορισμένος εχθρός και στόχος.

Οι σχέσεις του ίδιου φύλου έχουν αναγνωριστεί ως η κύρια πηγή μιας παγκόσμιας επιδημίας ευλογίες των πιθήκων. Σχεδόν κάθε άρθρο που συζητά τα κρούσματα το αναφέρει. Έτσι ξεκινάει. Θα εκπλαγώ πολύ αν η γκέι κοινότητα δεν γίνει στόχος αποκλεισμού, χλευασμού και επίθεσης τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Θα έχουν μάθει αρκετοί άνθρωποι το μάθημα της ταπεινότητας που τονίζει η Ντάναμ; Έχουν αναγνωρίσει αρκετά γνωστικά το λάθος των τρόπων τους ή θα πέσουν στην παγίδα για άλλη μια φορά; Μόνο ο χρόνος θα το δείξει. Στα τέλη Φεβρουαρίου του 2021, ο Nick Cohen με την εφημερίδα The Guardian προειδοποίησε ότι «είναι θέμα χρόνου να στραφούμε εναντίον των ανεμβολίαστων «8 .

Με το COVID, χρειάστηκαν μόλις δύο μήνες για να περάσει η κοινωνία από το «είμαστε όλοι μαζί σε αυτό» στο να ανακηρύξει τον μισό πληθυσμό ως υπάνθρωπο.

Μέχρι τα τέλη Απριλίου του 2021, ο αρθρογράφος της USA Today Michael J. Stern ζητούσε να αποφεύγονται δημόσια οι διστακτικοί στο εμβόλιο, χαρακτηρίζοντάς τους «τρυβλία petri» θανατηφόρων ασθενειών

 

Translate »