Ο Elon Musk είναι ιδιοφυΐα στις δημόσιες σχέσεις. Φαίνεται να βρίσκεται καθημερινά στο πρωτοσέλιδο κάθε εφημερίδας σε όλο τον κόσμο. Κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα, στέλνει πυραύλους στον Άρη, έχει δέκα παιδιά, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και λέει ηλίθια πράγματα στο Twitter και στη συνέχεια αγοράζει την πλατφόρμα.

Αλλά ποιος είναι πραγματικά ο Elon Musk; Θα επαναφέρει όντως την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο; Και ποια είναι η ατζέντα του;

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου απεικονίστηκε φορώντας μια στολή με σατανιστικό θέμα να φτάνει στο αποκριάτικο πάρτι της Heidi Klum μαζί με τη μητέρα του, Maye Musk.

Η κόκκινη και μαύρη στολή που φορούσε ο Musk, ο οποίος ολοκλήρωσε την εξαγορά του Twitter αξίας 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων αυτή την εβδομάδα, περιείχε μια εικόνα του Baphomet σκαλισμένη στη θωρακική πλάκα με έναν ανάποδο σταυρό ανάμεσα στα κέρατά του.

Η Maye Musk έδειχνε εντελώς άνετη με τον γιο της να φοράει σατανιστική στολή. Άλλωστε, έχει το δικό της ιστορικό με σατανιστικές στολές και απροκάλυπτο συμβολισμό των Illuminati.

Παρά το γεγονός ότι αφήνει υπονοούμενα σχετικά με το ποιον υπηρετεί, ο Μασκ εξακολουθεί να έχει μια λεγεώνα οπαδών που πιστεύουν ότι βρίσκεται με κάποιο τρόπο έξω από το διεφθαρμένο σύστημα.

Σίγουρα, λένε, δεν είναι… ένας από αυτούς;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »