Κ. Πρωθυπουργέ.
Προσπαθείς με νύχια και με δόντια να πείσεις τον Ελληνικό Λαό ότι η Εξωτερική Πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα είναι προς το συμφέρον της χώρας , και δεν φτάνει αυτό αλλά προσπαθείς να κερδίσεις χρόνο έτσι ώστε να πας σε εκλογές χωρίς να ξέρει ο λαός όχι μόνο την αλήθεια .

1. Κ. πρωθυπουργέ μας είπες ότι είμαστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας , τα αποτελέσματα όμως αυτής της Πολιτικής είναι τα ακριβώς αντίθετα .

2. Κ. πρωθυπουργέ δίνεις συγχαρητήρια στην Τουρκία για την άρση του ΒΈΤΟ έτσι ώστε να μπουν στο ΝΑΤΟ η Σουηδία  και η Φινλανδία ρίχνοντας στον λάκκο με τα Λιοντάρια τους Κούρδους .

3. Κ. Πρωθυπουργέ μέχρι εχθές μας είχες πει ότι οι ΗΠΑ δεν θα δώσουν Αεροσκάφη στην Τουρκία , αλλά βέβαια άλλα λέει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ .

4. Κ. Πρωθυπουργέ γιατί δεν θέσατε στην ατζέντα του ΝΑΤΟ και την προσχώρηση και της Κύπρου στην σύνοδο ?

5. Κ. πρωθυπουργέ κάθε μέρα υπάρχουν δηλώσεις για αποστρατικοποίηση των Νησιών και εσεις το μόνο που κάνετε είναι να λέτε ότι έχουμε το Διεθνές Δίκαιο με το Μέρος μας .

6. Κ. Πρωθυπουργέ εντός του καλοκαιριού  θα αρχίσει  η αποστρατικοποίηση των Νησιών , χωρίς να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός πότε θα είναι αξιοποιήσιμα τα μέσα που θα μας δώσει η Γερμανία.

7. Κ. Πρωθυπουργέ μας στέλνει φωτογραφίες η Ρωσία το τι όπλα και πυρομαχικά έχουμε στείλει στην Ουκρανία και η Κυβέρνηση μας μιλάει για Ελβετικό Τυρί με τρύπες.

8. Κ. πρωθυπουργέ από τον Δεκέμβριο του 2021 έχει εγκριθεί από την Ε.Ε ο όρος TURKAEGEAN , και εάν δεν γίνονταν γνωστό το θέμα της άρνησης από τις ΗΠΑ ο Ελληνικός Λαός θα είχε μαύρα μεσάνυχτα , και τώρα ψάχνεστε να δείτε τι έγινε . ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ?

9. Κ. πρωθυπουργέ η Γερμανία και γενικώς η Ευρώπη γυρίζει στα ορυκτά για την παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας και η Ελλάδα προσπαθεί να φυλάξει τα κέρδη των Μεγαλοσχημωνων .

10. Κ. Πρωθυπουργέ γνωρίζετε πολύ καλά ότι η Τουρκία θα κάνει τα πάντα να προκαλέσει παντοιοτρόπως τα Ελληνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα, αλλά το μόνο που λέτε είναι ότι τα 12 Μίλια είναι τα Δυνητικά Κυριαρχικά Δικαιώματα χωρίς να εφαρμόζεται το  Δικαίωμα που απορρέει από το Δίκαιο της Θάλασσας .

11. Κ. Πρωθυπουργέ η Τουρκία βγάζει ΝΟΤΑΜ για μεγάλο χρονικό διάστημα κόβοντας το Αιγαίο στην μέση , και η Ελλάς το μόνο που κάνει είναι να στέλνει διαβήματα .

12. Κ. Πρωθυπουργέ η Τουρκία στέλνει είτε μέσω Θαλάσσης , είτε μέσω ξηράς Λαθρομετανάστες ή αλλιώς Πρόσφυγες και εμείς τι κάνουμε τους σώζουμε , και από πάνω μας κατηγορεί η Τουρκία μέσω των ΜΚΟ ότι επαναπροωθούμε αυτούς στην Τουρκία .

13. Κ. Πρωθυπουργέ βγαίνετε και λέτε ότι θα έχουμε ήσυχο καλοκαίρι και είστε ανοιχτός σε διάλογο ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι το μόνο που κάνετε είναι να κερδίσεις χρόνο προκειμένου να πάμε σε εκλογές  χωρίς να υπάρξει κάποιο γεγονός .

14. Κ. πρωθυπουργέ θα μας πείτε πότε θα αντικατασταθούν και θα είναι επιχειρησιακά έτοιμα τα άρματα που θα μας δώσει η Γερμανία ? θα πάνε στα νησιά ή όχι ?

15. Κ. πρωθυπουργέ να γνωρίζετε ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια .

Κύριε Πρωθυπουργέ δεν είστε μόνο ψεύτης και Υποκριτής αλλά το μόνο που θέλετε είναι να εκδικηθείτε τον Ελληνικό προκειμένου να ξανακερδίσετε την Εξουσία για να προωθήσετε τα συμφέροντα της ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε ”   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »