Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει δηλώσει ότι οι σκέψεις σας δεν είναι πλέον δικές σας. Οι σκέψεις σας ανήκουν πλέον στον Klaus Schwab και στο WEF. Και δεν πρέπει να προσπαθήσετε να καταπολεμήσετε αυτή τη δυστοπική εξέλιξη, γιατί είναι για το καλό σας.

Σύμφωνα με τη Nita Farahany, το WEF κατέχει τώρα τις σκέψεις σας χάρη στην ανάπτυξη μιας νέας γενιάς έξυπνων κορδονιών, έξυπνων καπέλων, ακουστικών και ακόμη και τατουάζ, το WEF μπορεί να παρακολουθεί τις συναισθηματικές σας καταστάσεις, να αποκωδικοποιεί τις εικόνες που βλέπετε στο μυαλό σας και αποκτήστε ακόμη και πρόσβαση στον αριθμό pin σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Δεν αστειεύονταν όταν είπαν ότι δεν θα κατέχεις τίποτα. Είναι το κομμάτι της ευτυχίας που μάλλον αστειεύονταν γι’ αυτό.

Όπως παραδέχτηκε πρόσφατα ο Yuval Noah Harari, επικεφαλής σύμβουλος του Klaus Schwab, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ακολουθεί τα βήματα των αυταρχικών δικτατόρων επιδιώκοντας το όνειρο της εξάλειψης της ιδιωτικής ζωής, της παρακολούθησης όλων και της γνώσης όλων όσων σκέφτεστε, αισθάνεστε και κάνετε.

«Οι δικτάτορες πάντα ονειρευόντουσαν να εξαλείψουν την ιδιωτική ζωή, να παρακολουθούν τους πάντες, να γνωρίζουν όλα όσα κάνεις, σκέφτεσαι και αισθάνεσαι… Είναι πλέον δυνατό».

Και αυτά τα όνειρα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ βρίσκονται σε καλό δρόμο για να πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με τους συντελεστές της ατζέντας του WEF στη σύνοδο κορυφής του Νταβός που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στην Ελβετία.

Ωστόσο, η Nita Farahany και ο Noah Yuval Harari ξέχασαν να αναφέρουν ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει αποκτήσει αυτές τις δυνάμεις λόγω ανδρών όπως ο Elon Musk και η εταιρεία του Neuralink.

Η σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με τους υπολογιστές είναι στόχος όλων των παγκοσμιοποιητών και των οργανώσεων τους. Παρακολουθήστε τον ηγέτη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και λάτρη του «μεταανθρωπισμού» Klaus Schwab να συζητά επιπόλαια ένα μέλλον όπου τα τσιπ θα εμφυτεύονται στον εγκέφαλο των ανθρώπων από αυτή τη συνέντευξη του 2016 .

 

 

Ο Schwab εξηγεί ότι αυτά τα τσιπ θα μπορούσαν να είναι μια «άμεση επικοινωνία μεταξύ του εγκεφάλου μας και του ψηφιακού κόσμου». Πιστεύει ότι αυτό που θα δούμε είναι ένα είδος «συγχώνευσης του φυσικού, ψηφιακού και βιολογικού κόσμου», με άλλα λόγια, διανθρωπισμός.

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) το 2017, ο Klaus Schwab ρώτησε τον συνιδρυτή της Google, Sergey Brin, εάν θα μπορούσε να οραματιστεί ένα μέλλον όπου όλοι έχουν ένα τσιπ εγκεφάλου.

Ο Klaus Schwab και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι εκστασιασμένοι που ο διανθρωπιστής Elon Musk θα αρχίσει να δοκιμάζει εγκεφαλικά εμφυτεύματα σε ανθρώπους φέτος.

Στο βιβλίο του «Διαμορφώνοντας την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση», ο Schwab υποστηρίζει ένα μέλλον στο οποίο οι αρχές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ανάμειξη της τεχνολογίας με το ανθρώπινο σώμα για να «εισβάλουν στον μέχρι τότε ιδιωτικό χώρο του μυαλού μας, διαβάζοντας τις σκέψεις μας και επηρεάζοντας το η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.”

Ενώ ο Έλον Μασκ συνεχίζει να παίζει με το πλήθος στο Twitter , προσπαθώντας να πείσει τις μάζες ότι είναι ένας από αυτούς, στα παρασκήνια ο Μασκ παρέχει στους παγκοσμιοποιητές την τεχνολογία που χρειάζονται για να εισβάλουν στον εγκέφαλό μας, οδηγώντας σε μαζική υποδούλωση και έλεγχο του μυαλού.

Για όσους έχουν προσέξει τι πραγματικά συμβαίνει στα παρασκήνια, η συμπεριφορά του Μασκ δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Στην πραγματικότητα, ο Μασκ απέχει πολύ από τον αυτοδημιούργητο, ανεξάρτητο λάτρη που απεικονίζει τον εαυτό του να είναι. Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι το 2008 ο Μασκ ήταν ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, υποκλίνοντας και υποχωρώντας στην παγκοσμιοποιητική ελίτ μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, τη Τζασίντα Άρντερν και τον Τζάστιν Τριντό, οι οποίοι στη συνέχεια έγιναν ακροαριστεροί αυταρχιστές ως πρώτοι. υπουργών και προέδρων σε χώρες που έχουν διεισδύσει στο WEF.

Το 2016, ο Έλον Μασκ ίδρυσε  τη Neuralink , μια εταιρεία που στόχος της είναι να συνδέσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με έναν υπολογιστή. Η εταιρεία αναπτύσσει ένα τσιπ εγκεφάλου εξαιρετικά υψηλού εύρους ζώνης για τη σύνδεση ανθρώπων, υπολογιστών και τεχνητής νοημοσύνης, αυτό που ο Musk  αναφέρει  ως «ένα Fitbit στο κρανίο σου με μικροσκοπικά καλώδια».

Το 2017, ο Μασκ εξέφρασε ακριβώς τα ίδια συναισθήματα με τον ιδρυτή του Globalist WEF Klaus Schwab.

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης του 2017  στο Ντουμπάι , ο Μασκ εξήγησε ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη προχωρούσε τόσο γρήγορα που οι άνθρωποι θα έπρεπε να συγχωνευθούν με την ψηφιακή νοημοσύνη για να γίνουν ένα είδος υβριδίου AI-ανθρώπου. «Με την πάροδο του χρόνου, πιθανότατα θα δούμε μια στενότερη συγχώνευση της βιολογικής νοημοσύνης και της ψηφιακής νοημοσύνης».

«Κάποια διεπαφή υψηλού εύρους ζώνης με τον εγκέφαλο θα είναι κάτι που θα βοηθήσει στην επίτευξη μιας συμβίωσης μεταξύ ανθρώπινης και νοημοσύνης μηχανής και ίσως λύσει το πρόβλημα ελέγχου και το πρόβλημα χρησιμότητας», είπε ο δισεκατομμυριούχος μελλοντολόγος.

Το 2020, ο Musk και η Neuralink απέδειξαν την επιτυχία τους με την εμφύτευση ενός τέτοιου τσιπ σε χοίρους, με τον άνθρωπο να είναι ο επόμενος στόχος τους.

Ο Μασκ καυχήθηκε ότι το Neuralink μια μέρα θα επιτρέψει στους ανθρώπους να ανεβάζουν, να αποθηκεύουν και να ανακτούν αναμνήσεις μεταξύ σωμάτων και συσκευών. «Στο μέλλον, θα μπορείτε να αποθηκεύετε και να αναπαράγετε αναμνήσεις», είπε ο Μασκ.

“Αυτό ακούγεται προφανώς όλο και περισσότερο σαν επεισόδιο Black Mirror”, είπε ο Musk, “αλλά απαραίτητο εάν έχετε μια διεπαφή ολόκληρου του εγκεφάλου, ό,τι είναι κωδικοποιημένο στη μνήμη, μπορείτε να ανεβάσετε. Έτσι, θα μπορούσατε βασικά να αποθηκεύσετε τις αναμνήσεις σας ως αντίγραφο ασφαλείας και να επαναφέρετε τις μνήμες.

«Τότε, τελικά, θα μπορούσατε ενδεχομένως να τα κατεβάσετε σε ένα νέο σώμα ή σε ένα σώμα ρομπότ».

Εάν μια μνήμη μπορεί να μεταφορτωθεί και να μεταφορτωθεί σε ένα νέο σώμα, σίγουρα μπορεί να διαγραφεί ή να τροποποιηθεί με άλλο τρόπο, και εδώ είναι το πιο σημαντικό… το θύμα δεν θα καταλάβει ποτέ τη διαφορά.

Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση του Klaus Schwab δεν θα κάνει καμία διάκριση μεταξύ του ψηφιακού, του φυσικού ή του βιολογικού σας εαυτού.

Το 2021, ο Μασκ υποστήριξε την πρόοδο του Neurlink σε ένα ανησυχητικό βίντεο στο οποίο  ισχυριζόταν ότι ένας 9χρονος αρσενικός μακάκος πίθηκος που ονομάζεται Pager παίζει πινγκ-πονγκ με το μυαλό του. Σύμφωνα με το βίντεο, τοποθετήθηκαν νευρικοί σύνδεσμοι σε κάθε πλευρά του εγκεφάλου του Πέιτζερ. Οι σύνδεσμοι παρακολουθούν τα μέρη του εγκεφάλου που εστιάζονται στις κινήσεις των χεριών και των χεριών και καταγράφουν τη νευρική δραστηριότητα.

Ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε στη συνέχεια ότι θα αρχίσει να δοκιμάζει εγκεφαλικά εμφυτεύματα σε ανθρώπους μέχρι το τέλος του έτους, παρόλο που η πλειονότητα των πιθήκων του εργαστηρίου του είτε πέθαναν είτε μάσησαν τα δάχτυλά τους, ενώ βίωσαν φρικτά βάσανα, συμπεριλαμβανομένου του τρυπήματος στο κρανίο τους.

Αυτή είναι η φρικτή πραγματικότητα του μέλλοντος που ο Klaus Schwab και οι φίλοι του έχουν οραματιστεί για την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με τη Sun :

Σε μια περίπτωση, βρέθηκε μια μαϊμού που της έλειπαν μερικά δάχτυλα των χεριών και των ποδιών, πιθανώς λόγω αυτοακρωτηριασμού, όπως υποστηρίζουν τα νομικά έγγραφα. Σε μια άλλη περίπτωση αποκαλύφθηκε ότι σε μια θηλυκή μαϊμού μακάκα είχαν εμφυτευτεί ηλεκτρόδια στον εγκέφαλό της, γεγονός που προκάλεσε εμετό, αναγωγές και αγκομαχίες.

Μια αυτοψία αργότερα έδειξε ότι η μαϊμού υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Στα αποτελέσματα καταγράφηκαν επίσης αιματηρές δερματικές μολύνσεις, μαϊμούδες που κατέρρεαν και άλλες τρομακτικές παρενέργειες, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Η Neuralink διεξήγαγε τα πειράματα με τις μαϊμούδες σε συνεργασία με επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Ντέιβις.

Τώρα διεξάγεται νομικός αγώνας για να αναγκαστεί το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια να δημοσιοποιήσει μια κρύπτη με 371 φρικιαστικές φωτογραφίες των πιθήκων που φέρεται να σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν στα πειράματα.

Ο Ράιαν Μέρκλεϊ, της Ομάδας Υποστήριξης της Επιτροπής Ιατρών για την Υπεύθυνη Ιατρική, είπε ότι το κοινό πρέπει να ενημερωθεί για τα δεινά των πιθήκων.

Είπε: «Η UC Davis πιστεύει ότι το κοινό είναι πολύ ανόητο για να ξέρει τι κοιτάζει. Αλλά είναι σαφές ότι το πανεπιστήμιο προσπαθεί απλώς να κρύψει από τους φορολογούμενους το γεγονός ότι συνεργάστηκε με τον Έλον Μασκ για τη διεξαγωγή πειραμάτων στα οποία ζώα υπέφεραν και πέθαναν.

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι δημόσια αρχεία που δημιουργήθηκαν με δημόσιους πόρους και το κοινό αξίζει πρόσβαση στην έρευνα για την οποία πλήρωσε».

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο , η Neuralink υπερασπίστηκε τα μέτρα δοκιμών της – αλλά παραδέχτηκε ότι πολλά ζώα υπέστησαν ευθανασία.

Η αποφασιστικότητα του Μασκ να δημιουργήσει ανθρώπινα υποκείμενα αποκαλύπτει πόσο στενά συνεργάζεται με τον ιδρυτή της Παγκόσμιας Οικονομικής Κλάους Σουάμπ, ο οποίος συζητά για τσιπ από το 2016, και παρόλο που τώρα δεν έχει μνήμη, υπήρχε μια εκτεταμένη έκδοση στην οποία ενημέρωσε ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή ότι θα έχουν όλα «εγκεφαλικά» μέχρι το έτος 2026.

Είναι σκοτεινοί και ύπουλοι καιροί για το ανθρώπινο γένος. Παρά τις διαβεβαιώσεις των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, η συγκέντρωση της παγκοσμιοποίησης ελίτ στο Νταβός δεν έχει στο επίκεντρο τα καλύτερα συμφέροντά μας. Δεν έχουν δεσμευτεί να βελτιώσουν την κατάσταση του κόσμου.

Δεσμεύονται να βελτιώσουν τη ζωή τους και να καταδικάσουν τους υπόλοιπους από εμάς να ζούμε σε μια μορφή τεχνολογικής σκλαβιάς, χωρίς περιουσιακά στοιχεία, ιδιωτικότητα ή ελεύθερη βούληση.

Αλλά το μέλλον δεν έχει γραφτεί και η παγκοσμιοποιητική ελίτ δεν θα κερδίσει. Οι άνθρωποι του κόσμου ξυπνούν σιγά σιγά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »