Δύο συγγραφείς του “Proximal Origin” που αρχικά εξέφρασαν ανησυχίες για μια διαρροή εργαστηρίου και στη συνέχεια άλλαξαν τις εκτιμήσεις τους (Anderson και Garry), έλαβαν εκατομμύρια επιχορηγήσεις NIH υπό τον Fauci

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Δρ. Anthony Fauci – ο οποίος κατηγορείται από ερευνητές του Κογκρέσου ότι «προκάλεσε» την δημιουργία ενός εγγράφου από μια ομάδα επιστημόνων με στόχο την κατάρριψη της θεωρίας διαρροής από εργαστήριο για τον covid 19.
Την 1η Φεβρουαρίου 2020, ο Fauci και ο διευθυντής του NIH Dr. Francis Collins, και τουλάχιστον έντεκα άλλοι επιστήμονες συμμετείχαν σε μια τηλεδιάσκεψη κατά την οποία αρκετοί από αυτούς προειδοποίησαν ότι ο COVID-19 μπορεί να είχε διαρρεύσει από ένα εργαστήριο στη Γουχάν της Κίνας – μπορεί να έχει υποστεί σκόπιμη γενετική χειραγώγηση .
Τρεις ημέρες μετά την κλήση, τέσσερις συμμετέχοντες στην διάσκεψη (ο ιολόγος της Scripps Research, Kristian Andersen, ο ιολόγος του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, Edward Holmes, ο ιολόγος της Ιατρικής Σχολής Tulane, Robert Garry, ο ιολόγος του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου Andrew Rambaut και ο ιολόγος του Πανεπιστημίου Columbia, Ian Lipkin) απέρριψαν τελικά τις ανησυχίες και συνέταξαν το σχέδιο “The Proximal Origin of SARS-CoV-2”, το οποίο έστειλαν στους Fauci και Collins.
Επίσης σε μεγάλο βαθμό συμμετείχε (ακόμη δεν έχει πιστωθεί) ο Δρ. Jeremy Farrar, ο σημερινός Επικεφαλής Επιστήμονας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας .
Εκτός αυτού – το Washington Examiner αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι δύο συγγραφείς του “Proximal Origin” που αρχικά εξέφρασαν ανησυχίες για μια διαρροή εργαστηρίου και στη συνέχεια άλλαξαν τις εκτιμήσεις τους (Anderson και Garry), έλαβαν εκατομμύρια επιχορηγήσεις NIH υπό τον Fauci.
Τώρα, σύμφωνα με την Υποεπιτροπή Επιλογής της Βουλής για την Πανδημία του Κορωνοϊού, ο Fauci «προώθησε» τη δημιουργία του εγγράφου .
«Νέα στοιχεία που κυκλοφόρησαν σήμερα από την Select Subcommittee υποδηλώνουν ότι ο Δρ. Fauci «προκάλεσε» τη σύνταξη μιας δημοσίευσης που θα «διέψευδε» τη θεωρία της διαρροής εργαστηρίου».

Περισσότερα εδώ:

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή παρακάτω:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »