Νέες αποκαλύψεις για την ”ψυχολόγο” στα χέρια των αστυνομικών
Eρωτήματα για τον ρόλο της «ψυχολόγου» στην υπόθεση των Γλυκών Νερών ανακύπτουν μετά τη δημόσια παρέμβαση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και της δημοσιοποίησης παλαιότερης ανακοίνωσης της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» για τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Το περιεχόμενο των δύο εγγράφων γεννά αμφιβολίες για την ακριβή ιδιότητά της και ταυτόχρονα υποχρεώνει τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών να ερευνήσουν εις βάθος τον ρόλο της στην πρόσφατη δολοφονία που έχει συγκλονίσει τη χώρα.
Οι αποκαλύψεις για την επικαλούμενη ψυχολόγο Ελένη Μυλωνοπούλου θα εξεταστούν από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά στο ζευγάρι, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του θύματος και μάλιστα η Καρολάιν τής είχε αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες της ζωής της.

Στελέχη των διωκτικών αρχών μιλούν για νέες παραμέτρους της υπόθεσης και συνεχίζουν την ενδελεχή έρευνά τους για διαλεύκανση της δολοφονίας, παρότι υπάρχει έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για την αναφερόμενη επιδρομή ληστών.

Μάλιστα, η κατάθεση της Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία φέρεται να αναφέρθηκε σε ορισμένα αξιοσημείωτα προβλήματα που αντιμετώπιζε η άτυχη κοπέλα από κοινού με τον 32χρονο σύζυγο της, αποτελεί ένα από τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος για τις αρχές ασφαλείας, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω το δραματικό συμβάν,
Σημειώνεται πως, την περασμένη εβδομάδα, η «ψυχολόγος» παραχώρησε συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα δημοσιοποιώντας το περιεχόμενο των συζητήσεών της με το ζεύγος και τονίζοντας ότι η 20χρονη Καρολάιν και ο σύζυγός της ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της ωστόσο προκάλεσαν αντιδράσεις.
Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζητεί το πτυχίο της
Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί την εν λόγω γυναίκα να τους προσκομίσει το πτυχίο Ψυχολογίας και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου, αμφισβητώντας ευθέως την επαγγελματική της ιδιότητα.
«Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέρφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους».

«Το επάγγελμα του Ψυχολόγου είναι νομοθετικά ρυθμισμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τους νόμου 991/79 και 2646/98 και ο οποιοσδήποτε κάνει χρήση του τίτλου δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα διώκεται για αντιποίηση επαγγέλματος» αναφέρεται, επίσης, στην ίδια ανακοίνωση.

Τη διέγραψαν οι Μασόνοι της Ελλάδας
Την ίδια στιγμή, αίσθηση έχει προκαλέσει ανακοίνωση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, η οποία της αφαιρεί την τεκτονική ιδιότητα, καθώς ήταν μέλος της, κάνοντας λόγο για σωρεία τεκτονικών παραβάσεων οι οποίες σχετίζονται με τον Ποινικό Κώδικα.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ελένη Μυλωνόπουλου – Τσάτση παρέστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας το οποίο και κατονομάζει στο ανηρτημένο βιογραφικό της».

Η Μεγάλη Στοά αναφέρει ότι εμφανίστηκε ως καθηγήτρια Γενετικής με μεταπτυχιακό, έχοντας μάλιστα κάνει ειδίκευση στο Λαϊκό, και συμπληρώνει ότι ψευδώς αναφέρει ότι έκανε το αγροτικό της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Τι υποστηρίζει η Ελένη Μυλωνοπούλου
Η Ελένη Μυλωνοπούλου απαντά μέσω της δικηγόρου πως δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση ή σχόλιο παρά τα «καρφιά» που άφησε ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ).

Χωρίς να απαντά στο ερώτημα αν είναι κάτοχος πτυχίου ψυχολογίας ή εάν διαθέτει άδεια άσκησης επαγγέλματος -κάτι που ζητά ο ΣΕΨ δίνοντας μάλιστα και διορία 48 ωρών να τα προσκομίσει- η κ. Μυλωνοπούλου τονίζει πως θεωρεί «άκαιρη» την όποια δήλωση ή ανακοίνωση σχετικά με τα όσα έχουν λάβει χώρα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, η δικηγορική εταιρεία που την εκπροσωπεί, υποστηρίζει πως θα απέχουν από δηλώσεις για την υπόθεση για τρεις λόγους, που αφορούν τον Κώδικα Περί Δικηγόρων, το γεγονός πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα των αρχών για την εξιχνίαση της υπόθεσης αλλά και ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της δολοφονηθείσας 20χρονης.

Υποψήφια με την Κατερίνα Παπακώστα
Σημειώνεται πως η κ. Μυλωνοπούλου ήταν υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2019 με το κόμμα της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Παπακώστα.

«Είναι μια γυναίκα δραστήρια που η Ελλάδα την έχει ανάγκη» είχε τονίσει η Κατερίνα Παπακώστα για την κ. Μυλωνοπούλου, όταν την παρουσίασε στους ψηφοφόρους της. Δείτε το στιγμιότυπο στο 39:53 του παρακάτω βίντεο.

Το κόμμα «Νέα Ελληνική Ορμή» δεν είχε καταφέρει να εκλέξει υποψήφιο καθώς συγκέντρωσε ποσοστό που έφτανε 0,22%, με αποτέλεσμα η «ψυχολόγος» να μείνει εκτός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρά το γεγονός ότι κατάφερε να μαζέψει για το κόμμα της κ. Παπακώστα 197 ψήφους.

Το κολέγιο «φάντασμα»
Στο βιογραφικό σημείωμα που είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος της κ. Παπακώστα, η κ. Μυλωνοπούλου δηλώνει πως είναι πτυχιούχος Μαιευτικής με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, πτυχιούχος Ψυχολογίας και Εγκληματολογικής έρευνας και ιδρυτής του «Medical Studies College», το οποίο όπως υποστηρίζει είναι εξειδικευμένο σε προγράμματα Bachelor-Master και Phd των Ιατρικών σχολών του εξωτερικού.

Βέβαια, είναι απορίας άξιο πώς δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία στο διαδίκτυο για ένα Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με τόσο βαρύγδουπο όνομα. Αρκεί κανείς να κάνει μια απλή αναζήτηση για να διαπιστώσει ότι το «Medical Studies College» όχι μόνο δεν έχει ιστοσελίδα ή στοιχεία επικοινωνίας, αλλά δεν εμφανίζει ούτε ένα σχετικό αποτέλεσμα στον ιστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »