Αν αυτό συνέβη στην Ιαπωνία, διαφέρει από την Ελλάδα;;; Άλλα εμβόλια έκανε εδώ ο κόσμος;;;

Ο Δρ Masanori Fukushima, στο Πανεπιστήμιο του Κιότο, με 25ετή εμπειρία ως εμπειρογνώμονας μολυσματικών ασθενειών, ο οποίος, όπως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ είδατε στο ΕΛ, προειδοποίησε το αρμόδιο Υπουργείο ότι η ιαπωνική κυβέρνηση πρέπει να διεξαγάγει μια «σωστή έρευνα» για τις επιβλαβείς παρενέργειες του εμβολίου για τον COVID, βρίζοντας μάλιστα τις Αρχές, ανακοίνωσε ότι μηνύει το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας για το ρόλο του στην απόκρυψη ενοχοποιητικών δεδομένων για των ενέσεων COVID-19 σε μια προσπάθεια να προωθήσει την αποδοχή του εμβολίου.

«Σήμερα, καταθέσαμε μήνυση κατά της ιαπωνικής κυβέρνησης για ακύρωση της διοικητικής δράσης», είπε ο Φουκουσίμα στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου.

Όπως τόνισε:

«Έχουμε ήδη αρχίσει να μελετούμε τις παρενέργειες των εμβολίων, ουσιαστικά σε συνεργασία με διάφορους ειδικούς.

Παθολογοανατομικές νεκροτομές έχουν ήδη διεξαχθεί σε άτομα που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό. Ωστόσο, το Υπουργείο Υγείας είναι ακόμη απρόθυμο να αναγνωρίσει την αιτιώδη σύνδεση μεταξύ του εμβολίου και των θανάτων.

Αν το Υπουργείο Υγείας διατηρήσει αυτήν την αδικαιολόγητη στάση, σκοπεύουμε να καταθέσουμε επιπρόσθετες μηνύσεις σε διαβούλευση με τους δικηγόρους μας.

Απαιτούμε το Υπουργείο Υγείας να παράσχει την αρμόζουσα αποζημίωση στα θύματα βάσει του εμβολιαστικού δικαίου.

Επιστήμονες όπως εμείς αναλαμβάνουν υπεύθυνες δράσεις από κάθε άποψη για να διασφαλίσουν ότι τα θύματα του εμβολίου αποζημιώνονται.

Πρέπει να διανείμουν ένα Εγχειρίδιο Θύματος Εμβολιασμού σε όλους όσους έχουν εμβολιαστεί. Το Εγχειρίδιο Θύματος Εμβολιασμού είναι παρόμοιο με το Εγχειρίδιο Θύματος Ατομικής Βόμβας το οποίο διανέμεται στους επιζήσαντες από τις ατομικές βόμβες.

Μετά τη διανομή του Εγχειριδίου Θύματος Εμβολιασμού στους εμβολιασμένους, τα ιατρικά ιδρύματα θα πρέπει να ενθαρρυνθούν να παρακολουθούν καταλλήλως τα εμβολιασμένα άτομα. Είναι αναγκαίο να εξεταστεί αν υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ της νόσου και του εμβολίου. Βιοψίες πρέπει να πραγματοποιηθούν σε άρρωστα άτομα στα οποία υποπτευόμαστε προκαλούμενη από το εμβόλιο ασθένεια».

Πάντως εδώ στην Ελλάδα οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »