Μαζικές ύβρεις εναντίον του πρωθυπουργού
Στα χνάρια του Τζο Μπάιντεν βαδίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς μετά τα μαζικά dislikes των πολιτών απαγόρευσε τις αντιδράσεις και τα σχόλια κάτω από τα βιντεάκια που ανεβάζει στο youtube.

Πριν λίγες ημέρες τα dislikes κάτω από τα βίντεο του στο facebook έφτασαν σχεδόν τις 60.000(!), αριθμό ρεκόρ, ενώ υβριστικά σχόλια εναντίον του είχαν χιλιάδες θετικές ψήφους.

Το ίδιο συμβαίνει με όλες τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού στο facebook με τους πολίτες να εκφράζουν την δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του και τις αποφάσεις της κυβέρνησής του και κυρίως τα σκληρά κι αποτυχημένα lockdown.

Μάλιστα με αφορμή τα αρνητικά σχόλια των πολιτών ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στα social media καλώντας τους νέους να μην τα πιστεύουν και να ενημερώνονται από τα συστημικά ΜΜΕ.

Αυτό οδήγησε το επιτελείο του να «κλειδώσει» σχόλια και likes-dislikes στο youtube, σε μία προσπάθεια να τον προστατέψουν, καθώς κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο για τον πρωθυπουργό.

Αλήθεια όμως είναι αυτή εικόνα πρωθυπουργικού καναλιού; Οι πολίτες να μην επιτρέπεται όχι να σχολιάσουν αλλά ούτε καν να αντιδράσουν με likes η dislikes στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού της χώρας; Είναι αυτό δημοκρατικό;

Ούτε αυτό δεν ανέχονται πλέον στην κυβέρνηση;
Πάντως αναλυτές αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στη Βουλή ήταν εμφανώς καταβεβλημένος από την καθολική λαϊκή αποδοκιμασία, την οποία κατάφερε σε μόλις 1,5 χρόνο, κυρίως με τα ασφυκτικά και τιμωρητικά κι αποτυχημένα lockdown που επέβαλε, από τα πιο αυστηρά στον κόσμο.

Ο μόνος λόγος που μένει στην εξουσία ο κ. Μητσοτάκης είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει ούτε για πλάκα να την αναλάβει πριν σκάσει ο οικονομικός Αρμαγεδδών από τα Lockdown ο οποίος αναμένεται από τον Σεπτέμβριο, γι’ αυτό και κρατάει την αντιπολίτευση σε πολύ χαμηλούς τόνους.

Αλλά ακόμα και αυτή η υποτυπώδης αντιπολίτευση βρίσκει μεγάλο αντίκτυπο ειδικά στη νεολαία την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάφερε με το ένα αυτογκόλ πίσω από το άλλο να «σπρώξει» στην αγκαλιά της αριστεράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »