«Επανάσταση» στις αμερικανικές ΕΔ
Ανοικτή επιστολή που υπογράφουν απόστρατοι στην οποία κατηγορούν ευθέως τους «Δημοκρατικούς» ότι έκλεψαν τις εκλογές του 2020 έδωσαν στη δημοσιότητα 124 στρατηγοί ε.α. στις ΗΠΑ προκαλώντας νέα αναστάτωση στο πολιτικό κατεστημένο παρόμοια με αυτή που σημειώθηκε στη Γαλλία.

Η επιστολή προήλθε από μια ομάδα η οποία αποκαλείται “Αξιωματικοί για την Αμερική” (Flag Officers 4 America) και στην οποία αναφέρουν ότι η λαϊκή ψήφος νοθεύτηκε στις εκλογές του 2020, υπέρ του τωρινού προέδρου Τζοε Μπάιντεν και ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται πλέον σε μέγα κίνδυνο από μια μαζική επίθεση, όπως αναφέρουν στα συνταγματικά δικαιώματα των Αμερικανών.

«Κάτω από την διοίκηση των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο και τον Λευκό Οίκο η χώρα μας έχει πάρει μια σκληρή αριστερή στροφή προς τον σοσιαλισμό και τον Μαρξισμό από μια τυραννική κυβέρνηση η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους εκλεγμένους γερουσιαστές και προεδρικού υποψηφίους οι οποίοι πάντα αναλαμβάνουν δράση όταν αμφισβητούνται τα συνταγματικά μας δικαιώματα», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Παράλληλα στην ίδια επιστολή εγείρεται θέμα με την κατάσταση της υγείας (τόσο της σωματικής όσο και της πνευματικής) του Αμερικανού προέδρου και αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων Τζο Μπάιντεν και κρούει τον «κώδωνα του κινδύνου» για την κατάσταση στα σύνορα με το Μεξικό και την κρίση με τους παράνομους μετανάστες.

Στην επιστολή τους οι 124 κατηγορούν επίσης το Κογκρέσο ότι χρησιμοποιεί τις ένοπλες δυνάμεις ως πολιτικό πιόνι με χιλιάδες στρατιώτες να έχουν αναπτυχθεί γύρω και μέσα στην αμερικανική πρωτεύουσα.

«Είμαστε στη μάχη για την επιβίωση ως Συνταγματική Δημοκρατία όπως άλλοτε από την εποχή της ίδρυσης των ΗΠΑ το 1776

Η επιβίωση του έθνους μνας και των ελευθεριών μας και ιστορικών αξιών βρίσκεται σε κίνδυνο.

Καλούμε τους πολίτες αυτής της χώρας να αναμιχθούν πολιτικά σε τοπικό και σε εθνικό επίπεδο και να εκλέξουν πολιτικούς εκπροσώπους που θα δράσουν για να σώσουν τις ΗΠΑ την Δημοκρατία μας και να ζητήσουν ευθύνες από αυτούς που βρίσκονται τώρα στην Διοίκηση . Η βούληση του κόσμου πρέπει να ακουστεί και να γίνει σεβαστή», καταλήγει η ανοικτή επιστολή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »