ε λίγα λόγια η κυρία Μπεκατώρου μας έδωσε ένα σεμινάριο εξεφτελισμού της γυναικείας υπόστασης, ένα ρεσιτάλ προσβολής απέναντι στις γυναίκες που υπέστησαν βιασμό ή παρενόχληση αντιστεκόμενες με όλες τους τις δυνάμεις απέναντι στο σκουλίκι-θύτη-βιαστή…
Αφού δέχθηκε απόπειρα φιλήματος από το κάθαρμα της αθλητικής μαφίας-παράγκας προσήλθε στο… δωμάτιο του, ναι σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΔΩΜΆΤΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟΥ, μία κοπέλα 21 χρονών ΜΟΝΗ με έναν μεσήλικα ΣΕ ΔΩΜΆΤΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟΥ!!!
Προφανώς η ρεσεψιόν ή μία βόλτα στην αγορά ή σε μία καφετέρια και γενικά σε δημόσιο χώρο δεν ήταν κατάλληλος χώρος διότι θα διέρρεαν τα κρατικά μυστικά….
Κι αφού έγινε ότι έγινε στο δωμάτιο, εν ολίγοις το θύμα μας είπε ότι απέκρυψε το συμβάν διότι φοβήθηκε να μην πάνε χαμένοι οι κόποι της στον αθλητισμό…. δηλαδή συναλλάχθηκε κανονικότατα με τον θύτη για την καριέρα….
Δηλαδή παραχώρησε την τιμή της έναντι της επιτυχίας… για ένα μετάλλιο ?….
Και φυσικά άντεξε μόνο 23 χρόνια να φανερώσει το θλιβερό συμβάν πρώτα στα κανάλια και ποτέ στον εισαγγελέα…(την κάλεσε μόνος του….άλλους βιασμούς σε έναν ολόκληρο λαό δεν είδε ο εισαγγελέας!!!)
Και αυτό είναι το μύνημα που περνάει τις τελευταίες ήμερες μέσα από τα Μ.Μ.Ευνουχισμού προς τα νέα κορίτσια….
Ήρθε και το κερασάκι με την πρόκληση της από τον πρωθυπουργεύοντα… πρόσκληση αλά Τσίπρα με την οικογένεια μεταναστών που δέχτηκε μία πέτρα στο τζάμι του σπιτιού της….
Λίγες ημέρες πριν έβρηθε η ειδησεογραφεία από βιασμούς ανηλίκων Πακιστανών μεταξύ τους σε σπίτια και χοτ σποτ…
Έπεται και η πρόταση για ανάληψη της θέσης της προέδρου της Δημοκρατίας…
Αιδώς Αργείοι, εργαλεία κι εργαλειοχρήστες…
Αιδώς και για την κυρία Μάριον Μπεκατώρου Τζόουνς, που αντάλλαξε την τιμή της για το μετάλλιο και τόλμησε να σηκώσει και την Ελληνική Σημαία…. τέτοιες «τιμές» και τέτοια «μετάλλια» να τα βράσετε και να πιείτε και το ζουμί τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »