Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία…

Σε μια ομιλία σε αμερικανικό εταιρικό λόμπι, ο Ουκρανός Zelensky ευχαρίστησε όλες τις διεθνιστικές εταιρείες, όπως την Black Rock, την JP Morgan, την Goldman Sachs, λέγοντας πως έχουν μέρος του ουκρανικού τρόπου, σε βίντεο στο οποίο ζητάει αμέτρητα όπλα για τον πόλεμο με την Ρωσία.

Καλεί όλους τους διεθνιστές της Μεγάλης Επανεκκίνησης να δουλέψουν, κατά άλλους να καταστρέψουν, στην Ουκρανία!!!

Όπως αναφέρει:

«Χάρη στην ηγετική ικανότητα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (σ.σ. Βαθύ Κράτος διεθνιστών), η οποία έχει συνενώσει τον πλανήτη προς υπεράσπιση της ελευθερίας (σ.σ. εδώ γελάνε), βλέπουμε πως να κερδίσουμε αυτή την μάχη.

Θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το δύσκολο έργο της ανοικοδόμησης της Ουκρανίας, των πόλεών μας, της οικονομίας μας, των υποδομών μας.

Είναι ήδη ξεκάθαρο πως αυτό θα είναι το μεγαλύτερο οικονομικό εγχείρημα της εποχής μας στην Ευρώπη (σ.σ. Πλήρωνε φορολογούμενε).

Είναι προφανές ότι η αμερικανική (σ.σ. διεθνιστική) επιχειρηματικότητα (σ.σ. πολυεθνικές διεθνιστικής τάξης πραγμάτων) μπορεί να γίνει η κινητήριος δύναμη που και πάλι θα προωθήσει την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη (σ.σ. Όπως σε κάθε μέρος που πηγαίνουν και διαλύουν τα πάντα).

Έχουμε ήδη καταφέρει να προσελκύσουμε την προσοχή και να έχουμε συνεργασία με τέτοιους κολοσσούς του διεθνούς οικονομικού και επενδυτικού κόσμου όπως η BlackRock, η JP Morgan και η Goldman Sachs.

Τέτοιες αμερικανικές φίρμες όπως το Starlink ή η Westinghouse έχουν ήδη γίνει κομμάτι του ουκρανικού μας τρόπου.

Τα θαυμαστά σας αμυντικά συστήματα, όπως τα HIMARS ή τα Bradleys, ήδη ενώνουν την δική μας ιστορία ελευθερίας με τις επιχειρήσεις σας.

Αναμένουμε τους (πυραύλους) Patriot. Εξετάζουμε προσεκτικά τα (τανκ) Abrams.

Κι όλοι μπορούν να γίνουν μια μεγάλη επιχείρηση (σ.σ. ένα πείραμα ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στην Ουκρανία;;;;) συνεργαζόμενοι με την Ουκρανία, σε όλους τους τομείς, από τα όπλα και την άμυνα μέχρι τις κατασκευές, από τις επικοινωνίες μέχρι την γεωργία, από τις μεταφορές μέχρι την πληροφορική, από τις τράπεζες μέχρι την ιατρική».

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »