Η Πενταρχία του σκότους εντείνει όλο και περισσότερο τον παγκόσμιο πολεμικό βηματισμό της για να υλοποιήσει την προσχεδιασμένη ραγδαία μείωση του πληθυσμού της γης. Αφού κατά τα τελευταία χρόνια προσχεδιασμένα έβαλε φανερές και υπόγειες γεωστρατηγικές φωτιές από την Λιβύη μέχρι το Αφγανιστάν και την Κίνα και από την Ουκρανία μέχρι την Σαουδική Αραβία και την Υεμένη, εδώ και λίγες εβδομάδες συνεχίζει έτι περαιτέρω και βορειότερα τις επιχειρήσεις αιματοκυλίσματος του πλανήτη: Στην Βαλτική.

Μετά τις 24 Φεβρουαρίου, τα απανταχού υποζύγια των κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ τρίβουν από ικανοποίηση τα χέρια τους αφού, μετά από πολυετή γεωστρατηγική μαεστρία, προσθετικές γεωπολιτικές κινήσεις και πολύχρονες ασφυκτικές στρατιωτικές πιέσεις, διενέξεις και συγκρούσεις, εξανάγκασαν τον Πούτιν να επιτεθεί εν τέλει στην Ουκρανία. Ήθελε δεν ήθελε. Όπως επίσης και στη συνέχεια, οι ίδιοι σιωνιστές Εβραίοι εντέχνως και πιέζοντας αυξητικά θα εξαναγκάσουν και πάλι τον Ρώσο πρόεδρο να πολεμήσει συμβατικά και πυρηνικά με την Δύση, ΝΑΤΟ και διάφορες άλλες χώρες-συμμάχους.

Όσοι είναι πράγματι γνώστες του τι όντως λαμβάνει χώρα μέσα στις μασονικές στοές, στις μυστικές εταιρείες και στις αδελφότητες των νεοταξιτών «πεφωτισμένων», γνωρίζουν με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο Πούτιν δεν είχε ούτε και έχει επιλογές. Και αυτό, ο ρώσος πρόεδρος το γνωρίζει καλύτερα από όλους μας. Γνωρίζει ομοίως ο ίδιος ότι βαδίζει σε έναν στενότατο μονόδρομο που στο βάθος η πινακίδα γράφει: «Επίγειος Αρμαγεδδών». Ξέρει άριστα ο ίδιος  ότι μονοσήμαντα και αναπόδραστα θα εξαναγκαστεί από τα «τέκνα» του Κλάους Σβαμπ και της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» να πατήσει το κόκκινο κουμπί! Και αυτό θα γίνει. Ναι: 100 %.

Οι σιωνιστές απόγονοι του Ιούδα είναι γεμάτοι χαρές και ικανοποίηση για πάνω από 2 μήνες τώρα, αφού ήδη κατάφεραν και ενεργοποίησαν πολεμικά τον ένα πόλο του Γ΄ ΠΠ: Την Ρωσία. Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει αναδείξει εισέτι και το ποια θα είναι τα δυο κύρια στρατόπεδα-συμμαχίες που θα πολεμήσουν μεταξύ τους: Από την μια πλευρά είναι η Ρωσία, (αρχικά) Κίνα και άλλες χώρες όπως το Ιράν, Συρία, κλπ. Από την άλλη πλευρά βρίσκονται οι ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ιαπωνία, Αυστραλία, κλπ.

Τα σιωνιστικά υποζύγια των απανταχού «πεφωτισμένων» έχουν όντως κάνει μεγάλη πολεμική πρόοδο στα ανθρωποκτόνα σχέδιά τους. Αν και οι συντριπτικά περισσότεροι άνθρωποι στη γη δεν έχουν καν καταλάβει ή δεν έχουν έρθει σε κάποια έστω απλή γνώση ή συναίσθηση για το τι τους έχουν ετοιμάσει οι εωσφοριστές της «Μεγάλης Επαναφοράς», εντούτοις, τα διεθνικά πράγματα ήδη έχουν πάρει τον ανέκκλητο δρόμο τους. Γεγονός που είναι αδιαμφισβήτητο και αναμενόμενο για όσους αγωνιούν, ψάχνονται ή γνωρίζουν. Το παγκόσμιο ολοκαύτωμα πλησίασε. Τι εννοώ; Διαβάστε, για παράδειγμα, κάποιους τίτλους και υπότιτλους των διεθνών ΜΜΕ:

Β. Πούτιν: «Θα απαντήσουμε αμέσως ακόμα και με πυρηνικά σε όποιον μας απειλεί». Η Ρωσία εκτόξευσε διηπειρωτικό πύραυλο RS-28 Sarmat ή Νατοϊκά «Satan 2» με πολλαπλές κεφαλές. Προσομοίωσε διάτρηση της ΝΑΤΟϊκής ασπίδας. Πούτιν σε ΝΑΤΟ: Δεν έχετε κάτι ανάλογο: «Θα το σκεφτούν διπλά όσοι προσπαθούν να απειλήσουν την Ρωσία». Ο πρόεδρος εθνικιστικού κόμματος Rodina, Αλ. Ζουραβλίοφ: «Ένας πύραυλος και μετά οι Βρετανικές νήσοι δεν θα υπάρχουν πια». «Προσομοίωση» πυρηνικών χτυπημάτων σε δημοφιλή τηλεοπτική ρωσική εκπομπή: Πύραυλος από το Καλίνινγκραντ θα έχει φτάσει σε 106” στο Βερολίνο, σε 200” στο Παρίσι και σε 202” στο Λονδίνο!». Και τέλος!

Τ. Μπάιντεν: Οι απειλές Πούτιν για χρήση πυρηνικών «δείχνουν την απελπισία» του! Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας μιλώντας στο LBC: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν μπορεί να κηρύξει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο τις επόμενες ημέρες». Ο βουλευτής Κλάους Ερνστ στην Γερμανική Βουλή: «Είμαστε κοντά σε πυρηνικό πόλεμο, το Βερολίνο θα καταστραφεί»! Ο διάσημος Martin Wolf στους Financial Times: «Αυξάνονται οι πιθανότητες να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα». Η Κρατική τηλεόραση Rossiya1: Η ρώσικη ειδική επιχείρηση «μετεξελίχθηκε σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο». Μαχόμαστε κατά ΝΑΤΟ και ΗΠΑ.

Ο Βιάτσεσλαβ Νικόνοφ βουλευτής του Πούτιν: «Κάνουμε ιερό πόλεμο κόντρα στον Σατανά και θα τον κερδίσουμε.. Ο ναός του Σατανά των ΗΠΑ μίλησε δημόσια υπέρ της Ουκρανίας». Τζορτζ Σόρος: «Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι το καλύτερό μου έργο». Ρωσική τηλεόραση: «Η άλλη επιλογή είναι να βυθίσουμε την Βρετανία χρησιμοποιώντας το υποβρύχιο “Ποσειδώνας”. Η κεφαλή του έχει ισχύ 100 μεγατόνων! Η έκρηξη θα προκαλέσει γιγαντιαίο κύμα τσουνάμι ύψους 500 μέτρων».

Ο Ουκρανός Πρέσβης στο Βερολίνο Α.Μέλνικ: «Ο Γ’ ΠΠ έχει ήδη αρχίσει. Ο Πούτιν θέλει να εξοντώσει τη Δύση». Επίσημη σύσταση της γερμανίδας υπουργού εσωτερικών Nάνσι Φέζερ προς τους πολίτες: «Να έχετε τρόφιμα για 10 ημέρες. Ιδού η λίστα για προμήθειες έκτακτης ανάγκης.. Ξεκίνησε απογραφή καταφυγίων». Το έγκριτο περιοδικό Foreign Policy: «Τα επικίνδυνα παιχνίδια του Μπάιντεν στην Ουκρανία οδηγούν σε πυρηνικό όλεθρο». Και ούτω καθεξής.

Οι τυφλοπόντικες απόγονοι του Ιούδα συνεχίζουν προγραμματισμένα να εξαπλώνουν γεωγραφικά και να αυξάνουν σε ένταση τις επί ή υποκάτω της γης πολεμικές φωτιές με την βοήθεια των απανταχού φυτεμένων από τους ίδιους ηγετών-πιονιών. Όπως συμβαίνει λόγου χάρη συγκυριακά και με την Μολδαβία. Η πρόεδρος της Μολδαβίας Μάια Σάντου ανέφερε: «Η Μολδαβία εγκαταλείπει την ουδετερότητα και συντάσσεται με τη Δύση». Με τους Times να γράφουν: «Η Ρωσία θα επιτεθεί στη Μολδαβία να ανοίξει νέο μέτωπο με την Ουκρανία.. Η Ρωσία μπαίνει στη Μολδαβία στις 9 Μαΐου και ανακοινώνει την αναγνώριση της Υπερδνειστερίας λέει το Κίεβο».

Άλλες σχετικές ειδήσεις των διεθνών ΜΜΕ είναι: Νέο πολεμικό μέτωπο: «Αμερικανικές δυνάμεις στα σύνορα Ρουμανίας – Ν. Βεσσαραβίας.. Εγκατέλειψε την ουδετερότητα η Μολδαβία προσφέροντας αρωγή στην Ουκρανία: Η Ουκρανία την καλεί σε επίθεση στην Υπερδνειστερία». Άνοιξαν πυρ με RPG στην Υπερδνειστερία: «Τρομοκρατική επίθεση στην Υπερδνειστερία. Αποχωρούν οι πολίτες. Ουρές στα σύνορα». Στα πρόθυρα ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης βρίσκεται η περιοχή της Μολδαβίας: «Κατέστρεψαν κεραίες που μετέδιδαν ρωσικό ραδιόφωνο».

Επέκταση πολέμου: «Δυνάμεις της Ρουμανίας μπήκαν Μολδαβία: Ετοιμάζονται για Υπερδνειστερία.. Έστησαν βάση υποστήριξης της Ουκρανίας». Υπερδνειστερία σε Β. Πούτιν: «Στείλε Στρατό»! Αυστηρή τροχιοδεικτική ανακοίνωση από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας για περιορισμένη πυρηνική επίθεση: «Η Ρωσία προχώρησε σε “ηλεκτρονικές εκτοξεύσεις” κινητών βαλλιστικών πυραύλων Iskander οπλισμένων με πυρηνική κεφαλή κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με τα μέλη της ΕΕ, τη Λιθουανία και την Πολωνία».

Και φτάσαμε συγγραφικά στην πιο καυτή και πολεμικά επικίνδυνη γεωγραφική περιοχή στον πλανήτη σε αυτή την χρονική συγκυρία, μετά την Ουκρανία: Στην ευρύτερη περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας και κυρίως στα 3 βαλτικά κράτη: Πολωνία, Φινλανδία και Σουηδία. Ήδη πριν λίγες μέρες είδαμε τις Ρωσο-γερμανικές «μάχες» στον «αέρα» της Βαλτικής, που αποτελούν κακό οιωνό και πρόγευση της επερχόμενης γενικής παγκόσμιας σύγκρουσης.

Σε ότι αφορά την Πολωνία, σας υπενθυμίζω ότι είναι μέλος του ΝΑΤΟ από το 1999 και από το 2004 αποτελεί μέλος της ΕΕ. Ιστορικά, η Πολωνία έχει τεράστιες διαφορές, συμφέροντα, διαμάχες και πολέμους με την Ρωσία. Η Πολωνία υπήρξε αρχικά μια μορφή υποτυπώδους κράτους που επεκτάθηκε στη Σιλεσία και την Πομερανία (δυο γεωγραφικές περιοχές που άλλαζαν σύνορα για πάνω από μια χιλιετία) και οριστικοποιήθηκε ως οντότητα κατά τον 10ο αιώνα υπό την ηγεμονία του Μιέσκο Α΄ της Πολωνίας και οι κάτοικοί του τότε εκχριστιανίστηκαν.

Ειδική ιστορική περίπτωση αποτελεί ο  Πολωνο-Σοβιετικός Πόλεμος (1919-1921). Στον απόηχο της πολωνικής, απροσδόκητης, συντριπτικής νίκης στην «Μάχη της Βαρσοβίας» (Αύγουστος 1920), οι Σοβιετικοί υπέγραψαν την ταπεινωτική Συνθήκη ειρήνης της Ρίγας (Μάρτιος 1921). Βέβαια, μετά τη λήξη του Β΄ ΠΠ, τα σύνορα για μια ακόμη φορά επαναχαράκθηκαν σε βάρος της Πολωνίας σύμφωνα με τη Γραμμή Κέρζον του 1920. Αφήνοντας έτσι πάλι και ξανά ένα πατριωτικό μίσος και εθνικό θυμό-κατάλοιπο των Πολωνών έναντι της Ρωσίας.

Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι προετοιμασίες, οι διαμάχες και οι συγκρούσεις μεταξύ Πολωνίας και Ρωσίας βαίνουν συνεχώς αυξανόμενες με αφορμή και επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία. Για παράδειγμα: Από τις 27 Απριλίου σταμάτησε η τροφοδοσία ρωσικού φυσικού αερίου στην Πολωνία. Η Πολωνία απάντησε και απέλασε 45 ρώσους για κατασκοπεία. Η Πολωνία παρέδωσε 200 άρματα μάχης στην Ουκρανία.

Εισέτι, η Πολωνία προετοιμάζεται για χτύπημα με πυρηνικά όπλα από τη Ρωσία και απευθύνει επίσημα οδηγίες στο λαό της. Έτι, έκθεση της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών αναφέρει: «Είναι οριστικό. Ο Πολωνικός Στρατός θα μπει Ουκρανία. Το Σχέδιο Β’ θα καταστρέψει την Βαρσοβία». Με μια ακόμη τροχιοδεικτική «βόμβα» να έρχεται από την ρωσική υπηρεσία κατασκοπείας: «Οι ΗΠΑ θα βάλουν την Πολωνία να πάρει ένα κομμάτι της Ουκρανίας». Και πάει λέγοντας.

Σε ότι αφορά την Φινλανδία, σας υπενθυμίζω ότι η χώρα είναι μέλος της ΕΕ από το 1995, ενώ η Φινλανδία συμμετέχει επίσης στον αμυντικό οργανισμό «Σύμπραξη για την Ειρήνη» του ΝΑΤΟ. Ιστορικά, ενδεικτικά και άκρως λακωνικά, σημειώνω ότι σχεδόν για μία δεκαετία, μεταξύ 1713-1721, η Φινλανδία γνώρισε τη ρωσική κατοχή. Αργότερα, το 1808, οι Ρώσοι εισέβαλαν και κατέλαβαν το φρούριο του Σβέαμποργκ αποκτώντας βάση στην περιοχή του Ελσίνκι.

Το 1939 οι Σοβιετικοί εισέβαλαν στη Φιλανδία. Το 1941 έως το 1944 έλαβε χώρα ο «Πόλεμος Συνέχειας» από τη Φινλανδία και τη Ναζιστική Γερμανία, ως σύμμαχοι, κατά της τότε Σοβιετικής Ένωσης. Έτι, μετά τη Συμφωνία ειρήνης, το 1952, η ΕΣΣΔ επιστρέφει στη Φινλανδία την χερσόνησο Πόρκαλ και το λιμάνι Χάνκο τα οποία κατείχε στρατιωτικά από τον Β΄ ΠΠ.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται: Το Κοινοβούλιο της Φινλανδίας ενέκρινε την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ στις 25 Απριλίου 2022, σπάζοντας την ιστορική συμφωνία με τη Ρωσία περί ουδετερότητας. Έγινε ιστορική ανατροπή. Η Φινλανδία, η οποία έχει σύνορα με τη Ρωσία μήκους 1.300 χλμ, θα λάβει απόφαση για ένταξη στο ΝΑΤΟ μέσα στον τρέχοντα Μάιο. Με την Ρωσία να απειλεί τόσο ευθέως όσο και με χρήση πυρηνικών εάν ενταχθούν Φινλανδία και Σουηδία στο ΝΑΤΟ.

Σε ότι αφορά την Σουηδία, η χώρα εντάχθηκε στην ΕΕ το 1995. Ιστορικά και μέσα σε λίγες μόνον γραμμές, μετά την εποχή των Βίκινγκς, η Σουηδία έγινε μέλος της «Ένωσης του Καλμάρ», το 1397, μαζί με Δανία και Νορβηγία (η Φινλανδία εκείνη την εποχή ήταν τμήμα του σουηδικού βασιλείου). Μεταξύ 1700-1723 έχασε τις κτήσεις της στη νοτιοανατολική Βαλτική με τον «Μεγάλο Βόρειο Πόλεμο». Το 1809 έχασε και τη Φινλανδία που τότε προσαρτήθηκε στη Ρωσία. Από το 1814, η Σουηδία βρίσκεται σε ειρήνη, παραμένοντας συνεχώς ουδέτερη σε περιόδους πολέμου.

Εν κατακλείδι, με τον πρόεδρο Πούτιν να έχει θέσει σε κόκκινο συναγερμό το πυρηνικό του οπλοστάσιο, να  έχει θέσει το ρωσικό «αεροσκάφος της Αποκάλυψης» σε τροχιά και να έχει προειδοποιήσει ο ίδιος για το πάτημα του κόκκινου κουμπιού, την γενικότερη τρέχουσα κατάσταση την σκιαγραφούν τόσο η αμερικανική εφημερίδα «The Wall Street Journal», που μιλάει για την «ώρα της Κρίσεως» και για ολοκαύτωμα όσο, επίσης, και τα λόγια του Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς: «Να έχετε κεράκια στο σπίτι σας!. Η Ευρώπη ζει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, είναι κυριολεκτικά ζήτημα ζωής ή θανάτου.. Υπάρχει κίνδυνος χρήσης πυρηνικών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »