Να επέμβει εισαγγελέας και να τιμωρηθούν παραδειγματικά πριν θρηνήσουμε θύματα

Εικόνες κοινωνικής παρακμής: Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης των Mad Video Awards ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik (και ότι του Trannos, όπως μεταδόθηκε αρχικά).

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν πώς ξεκίνησε η «μάχη» μεταξύ των δύο οι οποίοι μαϊμουδίζοντας τα των Αμερικανών συναδέλφων τους, οπλοφορούν (παράνομα), φανατίζουν τους νεαρούς οπαδούς που τους έχουν σαν είδωλα και αναλώνονται σε μία ρητορική μίσους ο ένας για τον άλλο.

Aλήθεια, θα επέμβει εισαγγελέας για να συμμαζέψει αυτά τα άτομα ή θα δίνουν το παράδειγμα στους νεαρούς οπαδούς τους και θα θρηνήσουμε και θύματα;

Ποια η διαφορά των χούλιγκανς και αυτά τα αντικοινωνικά σκουπίδια;

Ποια η διαφορά των χούλιγκανς και αυτά τα αντικοινωνικά σκουπίδια;

O τράπερ Light μαζί με σωματοφύλακες (!) και συνοδούς του, εμφανίστηκε στον χώρο των VIP, εκεί όπου κάθονταν οι καλλιτέχνες και οι δισκογραφικές εταιρείες τους.

Στο σημείο βρισκόταν και ο Snik και τότε άρχισε το… κλωτσομπουνίδι με τον Light.

Μάλιστα, ενώ αρχικά έδειχναν να έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα, τελικά μόνο αυτό δεν συνέβη αφού ήρθε ένα νέο επεισόδιο για να δημιουργήσει αναταραχή και πανικό.

Μάλιστα, το δεύτερο αυτό επεισόδιο συνέβη την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή και επρόκειτο να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς.

Αυτή ήταν η Έλενα Παπαρίζου η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στα VIP καθίσματα περιμένοντας να παραλάβει το βραβείο της.

Τότε όμως ήρθε η δεύτερη συμπλοκή και ήταν τόσο πανικοβλημένη που πηδούσε από καθίσματα σε μία προσπάθεια να βρει τρόπο διαφυγής.

Ο Σνικ αφού ζήτησε αρχικά συγγνώμη από τις οικογένειες για τα όσα έγιναν, ανέφερε στη συνέχεια πως «έχει μάθε να απαντάει όταν του κάνουν επίθεση…» (σ.σ. να τον κάνουμε υπουργό Άμυνας τότε μπας και απαντήσει κάποιος στους Τούρκους).

«Λοιπόν, μάγκες, για όποιον ήταν εδώ στο σκηνικό στα MAD VMA’S ένα συγγνώμη στις οικογένειες, μαμάδες, μπαμπάδες, τα παιδάκια. Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθονται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα ούτε πουτ@@. Την αγάπη μου σε όλους και του χρόνου καλύτερα», ανέφερε.Και… καθάρισε!

 

Ευτυχώς, δικοί της άνθρωποι έσπευσαν να τη φυγαδεύσουν και να την απομακρύνουν από το σημείο του επεισοδίου με την ίδια να δείχνει πανικοβλημένη.

Την ίδια ώρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου από μικροφώνου έκανε έκκληση για να σταματήσει το όλο περιστατικό. “Όχι βία, όχι βία” έλεγε και ξαναέλεγε από μικροφώνου προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Αφού ολοκλήρωσε την ερμηνεία της η Τάμτα, ακολούθησε το show διακόπηκε , ενώ από τις εικόνες, όπως μπορείτε να δείτε, το τοπίο στις θέσεις των επισήμων, είναι βομβαρδισμένο.

Όλα έγιναν την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν στο stage και έκανε το δικό της νούμερο με το μπαλέτο της

Κανείς δεν κατάλαβε πώς ξεκίνησε όλο το επεισόδιο όμως σχεδόν αμέσως ξεκίνησε συμπλοκή ακριβώς μπροστά από το σημείο όπου τραγουδούσε η Τάμτα και υπήρξε μεγάλη αναταραχή!

Αμέσως έτρεξαν στο σημείο οι άντρες της ασφάλειας του χώρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι και σε τελική ανάλυση τι να κάνουν; Δύο ανόητοι ανώριμοι «καλλιτέχνες» που πλακώνονται στα μπουνίδια.

Αλλά η εκδήλωση έγινε… ροντέο και διακόπηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »