Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ)
Ο Ιάσονας Φωτήλας συναντήθηκε αρχικά με το Δ.Σ του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ). Συζήτησαν διεξοδικά για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης στον νομό λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης από την πανδημία του κορωνοϊού. Ο βουλευτής κατανόησε πλήρως τα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο κλάδος και δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός μεταφέροντάς τα στον αρμόδιο Υπουργό.

Επίσκεψη στον νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστο Μπούρα
Στη συνέχεια ο Ιάσονας Φωτήλας επισκέφθηκε τον νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μπούρα και ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση που βρίσκεται το εκπαιδευτικό ίδρυμα. Ο κ. Μπούρας παρουσίασε στον βουλευτή την κατάσταση και επισήμανε την ανάγκη άμεσης ενίσχυσής του με προσωπικό. Ο Ιάσονας Φωτήλας συμφώνησε στις αυξημένες ανάγκες του πανεπιστημίου που δεν πραγματοποιήθηκαν από την προηγούμενη πρύτανη και δεσμεύθηκε να αναζητήσει λύσεις σε συνεργασία με την Υπουργό Παιδείας.

Τηλεδιάσκεψη με τη γραμματέα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φάρος Ποντίων Πατρών»
Το απόγευμα της Δευτέρας ο Ιάσονας Φωτήλας συζήτησε μέσω τηλεδιάσκεψης με την γενική γραμματέα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φάρος Ποντίων Πάτρας» κ. Γεωργία Ακριτίδου για ζητήματα που αφορούν τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο της Πάτρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »