”Bόμβα” από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ
Την αναβολή των Προεδρικών εκλογών που είναι προγραμματισμένες για το Νοέμβριο του 2020 ζήτησε ο αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας ότι έχει στοιχεία πως θα γίνει νοθεία στην επιστολική ψήφο!

Ο Τραμπ έχει επανειλημμένα επιτεθεί στην επιστολική ψήφο, ισχυριζόμενος, χωρίς να δώσει αποδείξεις, ότι η αναμενόμενη αύξηση αυτής θα οδηγήσει σε εκτεταμένη νοθεία στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Η “προφητεία” του Σόρος το 2018: Ο Τραμπ θα εξαφανιστεί το 2020 ή νωρίτερα
Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι πρόσφατα σχόλια πρώην ανώτερων στρατιωτικών αξιωματικών που επέκριναν την απάντηση Τραμπ στις πανεθνικές διαδηλώσεις ενάντια στην αστυνομική βαρβαρότητα τον έκαναν σίγουρο ότι ο αμερικανικός στρατός θα επέμβει εάν ο μεγιστάνας πρόεδρος αρνηθεί να αναγνωρίσει τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ εκφράζει συχνά δημοσίως τις ανησυχίες του ο Τραμπ θα προσπαθήσει να κλέψει στις εκλογές. Αλλά η ρητορική του κλιμακώθηκε πρόσφατα, καθώς οι περισσότερες εθνικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Δημοκρατικός υποψήφιος προηγείται του προέδρου, ενώ ο Τραμπ έχει εντείνει την κριτική επιστολικής ψήφου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »