Ψάχνοντας προς τα πίσω στο παρελθόν βρήκα άρθρα μέχρι το 2011, που αναφέρουν τον Erdogan σαν ασθενή κι ετοιμοθάνατο. Πιθανόν να υπάρχουν και παλαιότερες αναρτήσεις αλλά το ζήτημα δεν είναι αυτό. Καρκίνους του βρήκαν, επιληψίες κι ένα σωρό κακά αλλά ο Έρντυ εκεί ΝΤΟΥΡΟΣ μέχρι σήμερα, εδώ και τουλάχιστον ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η δε δημοτικότητά άρχισε πάλι να “του σηκώνεται”.

‘Οποιος δεν έχει καταλάβει την αισχρότατη παραπληροφόρηση, που υφιστάμεθα εδώ και αιώνες, είναι άξιος της μοίρας του. Αν ο Erdogan είναι εκεί ντούρος με την ιατρική της τουρκιάς, σκεφθείτε πόσο μπορεί να αντέξει ο Putin, με την ιατρική της Ρωσίας. Αν ο Erdogan “βασιλεύει” τουλάχιστον έντεκα χρόνια μετά την “δημοσιοποίηση” των ιατρικών του προβλημάτων, ο Putin έχει τουλάχιστον έντεκα χρόνια ακόμα… Κουράγιο Εισαγγελάτε και Κουμπούρα, θα μαλλιάσει η γλώσσα σας. Αλήθεια, για τον γκαγκαρισμένο πλανητΟρχη Μπιντέ γιατί δεν ασχολείστε;

Ας δούμε και μια ακόμα οπτική του ζητήματος της δημοσιοκαφρίας. Όλοι ξέρουμε τα άπλυτα των δυτικών μαριονετών, που το παίζουν δημοκρατικοί ηγέτες. Όλος ο κόσμος έμαθε για το εξώγαμο του Mitterand (αυτός ήταν στη προηγούμενη γενιά, που δεν ήταν τόσο χάλια) και τα εξωσυζυγικά παραστρατήματα, για τον λεκέ του λακέ Billary και τις καμασουτρικές στάσεις για τη δημιουργία του λεκέ. Μια παρένθεση : πως από τους διαφημιστές ξέφυγε η ευκαιρία διαφημιστικού spot “29 κατασκευαστές πλυντηρίων καθαρίζουν το λεκέ του Billary”; Όλος ο κόσμος έμαθε για τον γιό του Trudeau, που δεν ήταν του Trudeau αλλά του Castro (βέβαια ο Castro δεν φόραγε ροζ σοσονάκια…)! ‘Ολος ο κόσμος έμαθε για το φόρεμα του Klinton και τις ανωμαλίες της “αλήτ” στο ράντσο του Epstein.

Οι πληροφορίες που έχουμε αφορούν οτιδήποτε γαργαλιστικό μέχρι το πιο ανώμαλο, μέχρι και τι νούμερο string φορούν. Αν συνεχίσω να γράφω το πόσες “εκτροπές” έχουμε μάθει δεν θα τελειώσω ποτέ. Αλλά από την άλλη γιατί δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για τους ρώσους ή ακόμα για τους κινέζους; Πριν κάποια χρόνια μας πλάσσαραν ότι ο Putin χώρισε από την Πουτίν(γκ)α (αυτό όντως έγινε και παρουσιάστηκε επίσημα) για να νυμφευθεί μια ολυμπιονίκη της γυμναστικής (ή πατινάζ, δεν θυμάμαι), με την οποία απέκτησε και παιδιά. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ή ΣΤΟΙΧΕΙΑ δεν παρουσιάστηκαν ποτέ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; Μόνο φήμες … έγκυρη δημοσιοκαφρία!

Περιμένετε λοιπόν να πεθάνει ο Putin βασιζόμενοι στα λεγόμενα των δημοσιοκάφρων, που στηρίζουν το πολιτικό σύστημα ή μάλλον το πολιτικό σύστημα “πλερώνει με Πέτσικες λίστες” για να τους στηρίζουν. Προσέξτε μόνον μην πεθάνετε πρώτοι από ασιτία ή όλα τα άλλα προβλήματα, που οι δημοσιοκάφροι αποκρύπτουν.

Ακούστε τους και θαυμάστε τον Κούλη, που με το που έφυγε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πέθανε ο σεϊχης, που με το που πήγε Αμερική κατακρημνιστηκε το χρηματιστήριο κι έπεται το “βούλιαγμα” της Αμερικής (η Αμερική θα μείνει μερική). Ο Biden πάντως πήρε προφυλάξεις :

“Θαυμάστε” δε, ένα ωραίο στοιχείο που μου έστειλαν, που πιθανολογεί ότι το επόμενο διάγγελμα του Biden θα γίνει από τον πλανήτη Άρη μετά την έκρηξη του Yellowstone :

ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΜΠΙΝΤΕς, βάσει επιστημονικών στοιχείων.

Κάποιοι γνώστες από την δύση τα ξέρουν και τα λένε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »