Λαβρόφ: όπως ο Χίτλερ υπέταξε την Ευρώπη και την έριξε κατά Σ Ένωσης έτσι οι ΗΠΑ συνασπίστηκαν μ’ Ευρώπη και πολεμούν εναντίον μας!Εφαρμόζουν Τελική Λύση του Χίτλερ κατά Εβραίων τώρα έναντι Ρώσων!!

Η νίκη Ρωσίας στην Ουκρανία είναι αναπόφευκτη…..Έχουμε κάθε λόγο να αποκαλούμε το σημερινό καθεστώς του Κιέβου ως νεοναζιστικής φύσης” ξεκαθάρισε σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν.”Εκεί, ο Μπαντέρα, που συνεργάστηκε με τον Χίτλερ, – ανήλθε στον βαθμό του εθνικού ήρωα της Ουκρανίας. Πώς μπορεί να το φανταστεί κανείς; Και όλοι σιωπούν, δεν το προσέχουν, κάνουν ότι δεν το προσέχουν” τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

 

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ΥΠΕΞ Ρωσίας Λαβρόφ: «Όπως ο Ναπολέων κινητοποίησε σχεδόν όλη την Ευρώπη ενάντια στη Ρωσική Αυτοκρατορία, όπως ο Χίτλερ εισέβαλε και υπέταξε τις περισσότερες χώρες της ΕΕ και τις έριξε εναντίον της ΕΣΣΔ. Τώρα, επίσης, οι ΗΠΑ έχουν σχηματίσει έναν συνασπισμό από όλους σχεδόν τους Ευρωπαίους
και διεξάγουν πόλεμο δια πληρεξουσίων εναντίον της χώρας μας

» Πρόσθεσε εφαρμόζουν την Τελική Λύση του Χίτλερ κατά Εβραίων τώρα έναντι Ρώσων!!

 

Κατά την επίσκεψη του στο εργοστάσιο στρατιωτικής βιομηχανίας Obukhov, το οποίο αποτελεί μέρος της αεροπορικής άμυνας Almaz-Antey. Ο Πρόεδρος συνομίλησε με τους εργαζόμενους της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον αρχηγό του κράτους της Ρωσίας, σε ένα χρόνο η Ρωσία παράγει τρεις φορές περισσότερους πυραύλους αεράμυνας από την Αμερική. Η αμυντική βιομηχανία της χώρας μας στο σύνολό της δημιουργεί περίπου τον ίδιο αριθμό πυραύλων για διάφορους σκοπούς με όλα τα άλλα κράτη στον κόσμο.

«Η παραγωγή μας είναι συγκρίσιμη με την παγκόσμια παραγωγή. <…> Όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα και τη νίκη που είναι αναπόφευκτη, υπάρχουν αρκετά πράγματα που αποτελούν τη βάση της νίκης μας. Αυτή είναι η ενότητα και η συνοχή του ρωσικού και γενικά του πολυεθνικού ρωσικού λαού, αυτό είναι το θάρρος και ο ηρωισμός των στρατιωτών μας στο πλαίσιο μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης και στην πρώτη γραμμή. Και φυσικά, το έργο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συγκροτήματος, των επιχειρήσεων σαν τη δική σας, και των ανθρώπων σαν εσάς και ολόκληρης της οικονομίας», είπε ο Πούτιν, τονίζοντας ότι καθένας από αυτούς τους δεσμούς δημιουργεί τη βάση για την αποτελεσματική ανάπτυξη της Ρωσίας και τη νίκη της

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία ξεκίνησε μια «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» για να σταματήσει τις εχθροπραξίες που συνεχίζονται στην Ουκρανία από το 2014. Αυτό δήλωσε σε συνάντηση με βετεράνους του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου και κατοίκους του πολιορκημένου Λένινγκραντ, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιανουαρίου στην Αγία Πετρούπολη. Ένα βίντεο με τη δήλωση του Πούτιν μοιράστηκε από το πρακτορείο TASS.

«Στην πραγματικότητα, οι πλήρους κλίμακας στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ντονμπάς δεν έχουν σταματήσει από το 2014, με τη χρήση βαρέως εξοπλισμού, πυροβολικού, τανκς και αεροσκαφών. Όλα έγιναν. Όλα όσα κάνουμε σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, είναι, όπως έχω επανειλημμένα πει, μια προσπάθεια να σταματήσει αυτός ο πόλεμος. Αυτό είναι το νόημα της επιχείρησής μας. Και για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας που ζουν εκεί σε αυτές τις περιοχές», είπε ο Πούτιν.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η Ρωσία θεωρεί τα μέρη του Donbass ιστορικά εδάφη της και «ιστορικά συμφιλιώθηκε» με το γεγονός ότι μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ πέρασαν στην Ουκρανία. Αλλά οι ρωσικές αρχές, σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν μπορούσαν παρά να αντιδράσουν σε αυτό που άρχισε να συμβαίνει» στην Ουκρανία μετά το Euromaidan το 2014 και την αλλαγή εξουσίας, «όταν άρχισαν, στην πραγματικότητα, να εξοντώνουν ανθρώπους» που ζούσαν σε αυτά τα εδάφη. .

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πρόσθεσε ότι οι ρωσικές αρχές «άντεξαν» και «προσπάθησαν να καταλήξουν σε συμφωνία» προκειμένου να επιλυθεί η κατάσταση με ειρηνικά μέσα, αλλά η ουκρανική πλευρά, σύμφωνα με τον ίδιο, επρόκειτο να μεταφέρει τη σύγκρουση «σε οξεία και καυτή φάση.” «Δεν μας απέμεινε τίποτα εκτός από αυτό που κάνουμε τώρα», είπε ο Πούτιν. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι «είναι απαραίτητο για τη Ρωσία να συνεχίσει να καταγράφει τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από νεοναζί εγκατεστημένους στην Ουκρανία, ειδικά κατά του άμαχου πληθυσμού». Σαν σήμερα πριν 80 χρόνια, το 1943, o Στρατός της Σ Ένωσης σπάει την πολιορκία των ναζιστικών δυνάμεων στο Λένινγκραντ και δημιουργεί τη μεγάλη ανατροπή. Σε αυτό το πλαίσιο στην Αγία Πετρούπολη γίνονται εκδηλώσεις εορτασμού όπου συμμετείχε ο Πούτιν.

Τα γεγονότα στην Ουκρανία είναι το αποτέλεσμα πολυετούς προετοιμασίας των Ηνωμένων Πολιτειών και των δορυφόρων τους για την εξαπόλυση ενός παγκόσμιου υβριδικού πολέμου κατά της Ρωσίας. Δεν κρύβεται πλέον από κανέναν. Αυτή η δήλωση έγινε σήμερα από τον Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων της ρωσικής διπλωματίας τον περασμένο χρόνο. Ο επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών μας τόνισε επίσης: Οι δυτικές χώρες ξεκαθαρίζουν ότι θα χρησιμοποιήσουν τα μέσα που χρησιμοποιούν εναντίον της Ρωσίας και εναντίον κάθε άλλου κατακριτέου κράτους.“Χρησιμοποιώντας την Ουκρανία ως εντολοδόχο, διεξάγουν πόλεμο εναντίον της χώρας μας με τον ίδιο στόχο: την “τελική λύση” του ρωσικού ζητήματος. Ακριβώς όπως ο Χίτλερ ήθελε μια “τελική λύση” στο εβραϊκό ζήτημα, τώρα, δυτικοί πολιτικοί λένε ξεκάθαρα ότι η Ρωσία πρέπει να υποστεί μια στρατηγική ήττα” τόνισε ο Λαβρόφ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »