Οι στημένες δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι… «χαλάρωσαν» τον κόσμο της ΝΔ

«Ανοίξτε για να φαινόμαστε περισσότεροι» ακουγόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σημερινής συγκέντρωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Θησείο, εκεί που πραγματοποιήθηκε η τελευταία ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου. 

Ελάχιστος ήταν  ο κόσμος που έδωσε το παρών στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση, η οποία μάλιστα έγινε και στο κέντρο των Αθηνών. Μια εικόνα που δημιούργησε ιδιαίτερο προβληματισμό στα στελέχη της ΝΔ, καθώς συγκρίνεται με αυτή που έκανε χθες ο Αλέξης Τσίπρας στο Σύνταγμα, αλλά και με αυτή που γινόταν την ίδια ώρα σήμερα στην Πάτρα. 

«Γαλάζια» στελέχη που μίλησαν στο pronews.gr υποστήριξαν ότι για την προβληματική εικόνα, δύο ημέρες πριν τις εκλογές, ευθύνεται το κλίμα εφησυχασμού που έχει δημιουργηθεί κυρίως λόγω των κατά φαντασίαν δημοσκοπήσεων.

Αυτό που τονίζουν είναι ότι δεν γίνεται στην τελευταία της προεκλογική συγκέντρωση η ΝΔ, η οποία (σύμφωνα με όσα δηλώνει ο Κ.Μητσοτάκης) έχει στόχο την αυτοδυναμία να μην μπορεί να συγκεντρώσει 30.000 κόσμο στο κέντρο της Αθήνας και να αρκείται σε λίγες χιλιάδες.

Κάτι που επίσης επισημαίνουν είναι ότι στη συγκέντρωση δεν υπήρχαν καθόλου νέοι, κάτι που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό, καθώς φέτος θα ψηφίσουν περίπου 440.000 νέοι για πρώτη φορά. 

Να θυμίσουμε ότι και στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα… ήταν δύσκολα για τη ΝΔ, με το κόμμα να στέλνει μήνυμα με την υπόδειξη «SOS» σε μέλη της, ώστε να πάνε με μισθωμένα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη.  

Δείτε εικόνες από τη συγκέντρωση της ΝΔ: 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »