Το αμερικανικό CNN International πρόβαλε σαν υπόδειγμα το σύστημα παρακολούθησης κρουσμάτων της Τουρκίας

Το αμερικανικό ΜΜΕ CNN International, εξέτασε τις εργασίες ιχνηλάτησης που κάνει η Τουρκία. Το CNN International, που παλιότερα είχε αναδείξει την επιτυχία του συστήματος υγείας της Τουρκίας, αυτή την φορά πρόβαλε σαν υπόδειγμα σε όλο τον κόσμο το σύστημα παρακολούθησης κρουσμάτων. Η ομάδα του CNN International, ήρθε στην Κωνσταντινούπολη κι έκανε εργασία για το σύστημα υγείας της Τουρκίας, όπως αναφέρει τα “Τουρκικά Νέα”

Η Τουρκία που είναι υπόδειγμα σε όλο τον κόσμο στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, προκάλεσε εντύπωση με το σύστημα ιχνηλάτησης που διαθέτει. Το διάσημο αμερικανικό CNN International, ενημερώθηκε σχετικά με την μέθοδο ιχνηλάτησης που ονομάζεται σύστημα παρακολούθησης κρουσμάτων. Η ομάδα του CNN International, ερευνώντας την επιτυχία της Τουρκίας στον αγώνα ενάντια στον κορονοϊό, εξέτασε και τις εργασίες ιχνηλάτησης. Το CNN International περιέγραψε το πώς θαύμασε στην Κωνσταντινούπολη το πως παρακολουθούν τα κρούσματα και το περιβάλλον τους.

Στην ανακοίνωση που έγινε από την Διεύθυνση Υγείας Κωνσταντινούπολης, αναφέρεται πως ¨Ο αγώνας μας υπόδειγμα στον κόσμο. Το ειδησεογραφικό κανάλι CNN International που εκπέμπει σε 212 χώρες και σε φτάνει σε περισσότερους από 1,5 δις ανθρώπους, κατέγραψε επιτόπου τις εργασίες ιχνηλάτησης που διεξάγονται με επιτυχία από την Διεύθυνση Υγείας Κωνσταντινούπολης και τις κοινοποίησε σε όλο τον κόσμο¨.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »